با نماینده شهر صحبت کنید!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با نماینده شهر صحبت کنید!!!نقل قول:
شما سرویس حجمی گرفتین زمان جشنواره یا غیرحجمی؟نقل قول:
تاریخ تایید قرارداد رو نگاه کنید دوست عزیز سرویس غیر حجمی هستش. منطورتون اگه قانون جدید هستش که خط رو مطابق سرعت اسمی سرویس میبندن خیر اینجا ایرانه دوست عزیز.:n01:نقل قول:
پس لابد برای جشنواره جدید محدودیت سرعت نذاشتننقل قول:
من هم غیرحجمی هستم، با وجود اینکه خط با سرعت بالاتری رانژه شده ولی همون سرعت اسمی رو میده به من
خیر ربطی به جشنواره بودن یا نبودن نداره . سرعت دریافت رو داخل پنل زده ۴ مگ یعنی ۴ مگ بسته میشه در سرویس های جدید ولی امکانش هست بیشتر ببندن.!! بازم میگم به نماینده شهر مراجعه کنید!!!نقل قول:
من چون مشترک قدیم هستم از قبل خطم بالا بسته شدهنقل قول:
روی سرویس های جدید با اینکه خط بازه ولی به صورت نرم افزاری محدود کردن
به نماینده شهر هم مراجعه کردیم فایده نداشته عزیز
به خاطر همین گفتم شاید برای جشنواره همچین استثنایی قائل شدن
خیلی اوقات اشتراک اولی که میگیرین رو باز میذارن ولی بعد که تمدید میکنین همون سرعت اسمی رو دوباره میدن
توی این 5 سال من همه جور چیزی از پارس دیدم عزیز ;-)
دوستان dns پارس چی هست لطفا بزارید
احتمالا نماینده شهرتون همکاری مفید نکردن یا محدود هستن و از لایه بالاتر دستور میگیرن وگرنه کار نشد نداره:n06:(تمدید جشنواره که فقط مخصوص ثبت نام اول هست برای مشترکین فعلی یا بالاتر بستن سرعت بیشتر از قرارداد و... از کارهایی هست که قابل انجام هستن و دست نماینده بازه)نقل قول:
خب دوستان منم دوباره به پارس انلاین برگشتم
از سال 86 تا 93 پارس انلاین داشتم ! این 3 سال هم تقریبا از 4 تا شرکت نت گرفتم
یکشنبه ثبت نام کردم امروز وصل شد - فقط هم پول خود سرویس رو گرفتن و پول رانژه گرفته نشد
میخواستم جشنواره 3 مگ بگیرم ( چون خطم تا 4-5 مگ بیشتر کشش نداره ) ولی نمیدونم چرا روز ثبت نام فقط میشد 8 مگ ثبت نام کردم از سایتش !
منم دیدم 8 مگ فقط 15 گرون تره و ترافیک خیلی بیشتری هم داره دیگه همون 8 مگ 3 ماهه رو گرفتم
اینم تست ( خط روی 5 مگ هست الان )
البته بیشتر به نظر میاد شانسی اینجوری شده باشه واسه شما یا با پارتی !نقل قول:
چون من هر کی رو نگاه کردم تو سرویس های جدید ، همون سرعت اسمی رو بهش دادن
رفیق خودم سرویس 2 مگ خریده از همین پارس انلاین ، خطش هم روی 4 مگ هست ولی سرعتش از 2 بالاتر نمیره چون نرم افزاری محدود شده رو همون 2
سلام والا شانسی در کار نیست کار هم نشد نداره . 3 تا نمونه از خط هام ( پارس - مخابرات - های وب )نقل قول:
مخابرات سرویس گیم فعال آپلود 3 مگ بسته شده !!!
پارس سرویس 4 مگ خط روی 16 مگ بسته شده !!!
های وب خط روی 24 مگ بسته شده !!!