اگه قابلیت خرید از خارج از کشور رو دارید هدفون های Bose ie2 با قیمت 99 دلار و ، shure se215 با قیمت 119 دلار گزینه های خوبی بغیر از Klipsch هستند.نقل قول:
موفق باشید.
Printable View
اگه قابلیت خرید از خارج از کشور رو دارید هدفون های Bose ie2 با قیمت 99 دلار و ، shure se215 با قیمت 119 دلار گزینه های خوبی بغیر از Klipsch هستند.نقل قول:
موفق باشید.
من دارم تو قیمت 110 تومن می گم!!!نقل قول:
شما با دلار 1800 حساب کنید. من نوجوونم، دانش آموزم، پول زیادی ندارم :31:
خب شما تا 110 تومن همین klipsch گزینه خوبی برای شما هست ، البته هدفون Jvc fx300 هم با همین قیمت هست که صدای بازی داره و مدل ارزون تر و با کیفیت بیس خوبی هم هست Jvc fxc80 که 59 دلار هست و بسیار شیک که این مدل تو ایران نیست.نقل قول:
با سلام
ببخشید من خیلی تایپکو گشتم آخرش فهمیدم باید بگم سلیقمو و صدایی که دوست دارم رو تا دوستان راهنماییم کنم
ببینید من از صدای زیر اصلا خوشم نمیاد و به همین دلیل اون قدر از این بیتس لعنتی {هندسفریش البته } استفاده کردم که بعضی موقعا گوشم سوت میکشه از بس که صداش بلند و بیس بسیار ضعیفه
ببینید دوستان تا حد 100 هزار تومان حالا یا فول سایز یا رو گوشی {اصلا هندسفری نگید } بهترینی که میتونم بخرم چی هست
صدای بیس برام از همه مهمتره
از صدای زیر هم اصلا خوشم نمیاد کیفیت برام از همه چی مهمتره بیشتر هم آهنگ های ایرانی گوش میدم
ممنون میشم کمکم کنید بدجور گیرم
یه هدفون که کیفیت صدای خوبی داشته باشه میخوام فعلا اینا مد نظرم هست
sennheiser cx300II
akg k330 and 340
klipsch image s4
shure se102
sony mdr-ex500lp
sony mdr-nc13
اگه دوستان مدلای دیگه هم مد نظر دارن بگن که قیمتشون تو رنج همینا باشه از بین اینا هم بهترین رو بگن کدومه
در ضمن برای ست کردن روی یدونه cowon i9 میخوام
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه حتی اگه یورو رو 1000 تومان هم حساب کنین بازم گرونه و ارزش این هزینه رو نداره.من تقریبا 80% هدفونهاش رو تست کردم همشون تقریبا مثل همن.
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
سلامنقل قول:
هدفون متوسطی هست .میتونین با همین هزینه هدفونهایی با صدای خیلی بهتر تهیه کنین که اگه یه روزی خواستین فایل flac هم گوش کنین هدفونتون قدرت پخش حداقل نیمه کاره اهنگ رو داشته باشه .
موفق باشین
سلامنقل قول:
اتفاقا موسیقی رو باید احساسی باهاش برخورد کنی که ازش لذت ببری.:20:
حالا بطور کل احساسی یا منطقی یا هر حالتی که حساب کنین بله هدفون خوبی هست و تا تموم نشده عجله کنین.
ضمنا این اعداد و ارقام تویه کاغذ که برای هدفونها میدن دلیل بر کیفیت یا بالا بودن صدا نیست.البته تو هدفونهای حرفه ای خیلی نزدیک هست ولی باز دلیل نمیشه.صدایه هدفونها با هم فرق میکنه و هر کدوم برای یه سبکی هست که اینها با اطلاعات وارد شده تو توضیحات به هیچ عنوان نوع صدا رو مشخص نمیکنه .در کل از این اطلاعات فقط امپدانس و حساسیت برای درایو شدن صحیح هدفونتون با پلیرتون استفاده کنین.
موفق باشین
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
با سلامنقل قول:
مگه akg q350 مید و های عالی داره؟
با توجه به تجربه خودم و نظرات دوستان و اساتید فکر نمیکنم s4 تو مید و های مشکلی داشته باشه بنظر من حتی با یه هدفون حرفه ای که نمیتونم الان مدلش رو بگم و فقط قیمتی معادل 500 هزار تومان داره برای من اماتور شاید فقط 5% اختلاف کیفیت داره.من که نتونستم براش ایرادی بگیرم اونم با این قیمت خیلی پایینی که داره و این صدای فوق العاده.
موفق باشین
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز این تفاوت صدا ها بخاطر اینکه هر هدفونی برای یه سبک خاصی مناسب هست.
شما سبک مورد علاقتون رو و هم چنین سورس پلیرتون رو معرفی کنین بهمراه هزینه مورد نظرتون تا دوستان راحت راهنمایتون کنن و شما هم با هدفون مناسب سبکتون از اهنگهای مورد علاقتون لذت ببرین.
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
با سلام و تشکر از rey_619 عزیزنقل قول:
البته bose ie2 تو مجتمع پایتخت بقیمت مناسب موجود هست و اونطور که یکی از دوستان قبلا اعلام کردن shure هم موجود شده فقط کمی قیمتش بالا بود.خودم وقت نکردم یه سر به نمایندگیش بزنم ولی فعلا با این وضعیت قیمت دلار که خدا رو شکر گویا داره پایین میاد خرید از خارج هم همین قیمت نمایندگی تموم خواهد شد.با تشکر
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
:31::31::31:نقل قول:
فعلا که با همین دانش اموز بودنتون تجهیزاتتون از ما بیشتره.
:31::31::31:
من AKG رو تست كردم .خيلي صداي تيزي داره. بيس كمي هم داره.
من خودم كليپش مد نظرم هست. چون توي سايت Cnet هم هدفون خوبي رو معرفي كرده و توي بهترين هدفون هاي سال 2012 تا امروز جزو بهترين ها بوده.
ولي خوب من ميخوام هم صداي صافي داشته باشه هم بيس خوبي داشته باشه. امروز ميخوام برم پايتخت كه بخرم. اگه بگذارن قبلش تست كنم.
تا 150 ميخوام هزينه كنم! والبته پليرم هم Cowon i10 هست!
با سلامنقل قول:
احتمالا بیتس شما اصل نبوده چون کلا امضای بیتس ها بیس بومی و خیلی قوی هست که کلا فرکانسهای میانی رو میپوشونه.
اهنگهای ایرانی چه سبکی رو گوش میدین؟پاپ یا رپ یا سنتی و ....
چون بیس قوی بیشتر برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه های اون کاربرد داره.
هدفون فول سایز با بودجه مورد نظر که بیس قوی داشته باشه میتونین pioneer se-m390 رو تهیه کنین.خرید اینترنتی هم میتونین انجام بدین.
موفق باشین
بنام خدا.دوستان من یه گوشی گالاکسی 2 و یه ایرفون creative ep630 دارم.از کیفیتش هم راضی هستم.ولی یکی از دوستان یه ایرفون ibeats monster داره که مال گوشیش هستش.(گوشیش هم sensation xe هستش)که 120 تومن میفروشه.نظر شما چیه؟همینو بخرم یا تو این رنج قیمت ایرفون بهتری هست؟انتظارات من بیس عالی و کیفیت صدای عالی هستش.ممنون و موفق باشین