ببخشید یه سوال داشتم.
ما یه تلویزیون پاناسونیک داریم . مدلش اینه . TH-L42E3R
من میخوام بدونم فرکانس این تی وی چقدره. منتها در اینترنت هر چقدر دتبال جزئیات این مدل گشتم چیزی نیست. کسی میتونه کمکم کنه.
Printable View
ببخشید یه سوال داشتم.
ما یه تلویزیون پاناسونیک داریم . مدلش اینه . TH-L42E3R
من میخوام بدونم فرکانس این تی وی چقدره. منتها در اینترنت هر چقدر دتبال جزئیات این مدل گشتم چیزی نیست. کسی میتونه کمکم کنه.
سلام بر همه دوستان
یکی به من بگه الان led WT50 تو ایران اومده یا نه چون هر چی گشتم سایتی برای فروش ندیدم و چقدر فرق هست بین این مدل و led DT50 و ایا ارزش داره اصلا این دو مدل رو خرید یا بهتره برم سراغ یه مارک و مدل دیگه و الان چشمم مدل LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 49UB850 گرفته ولی یه جا نقدش دیدم تو سایتهای خارجی زده بود نشت نور زیاد داره و کلا افتضاحترین تی وی 4k هست.
من دنبال یه led 3d هستم که اولن کنتراست و برایتنس و کلا نور دهی خوبی داشته باشه و رنگهاش هم در محدوده پلاسما باشه و سرعت هرتز اون هم خیلی بالا باشه و کمتر از 1000 هم نباشه چون برای بازی کردن میخوام و از همه مهمتر مشکی عمیق و نشت نورش کم باشه و باریک و شیک هم باشه و تا 6 تومن هم هزینه میتونم بکنم و یدونه تی وی سونی w804a هم خریدم از کرده خودم پشیمون شدم چون هم همون اول پیکسلش سوخت و هم نشت نور زیادی داشت و کنتراست و برایتنسش هم تعریفی نداشت و کیفیت ساختش هم انگاری پلاستیک کهنه بود و با بدبختی ردش کردم رفت و اصلا از تی وی سونی دیگه خوشم نمیاد با این سریهای ابکی W و پلاسما هم بعد از فاجعه هیروشیمای vt30 دیگه حاضر نیستم بگیرم با اون مشکل بجاموندگی تصویرش که نمیشه یه بازی با نقشه روش بازی کرد اخرشم بترکه تو پک و پوزمون.
دوستان فوحش هم خواستین بدین فقط جان من نظر بدین پست ما صد روز اینجا نمونه بی جواب.با سپاس فراوان:n16:
دوستان VT30 پنجاه اینچ رو بخوام بفروشم (دست دوم) چه قیمتی بگم که نه مفت داده باشم و نه گرون...حدود قیمت چقدره برای مصرف کننده؟ کسی اطلاع داره؟
با انتظارات شما فقط پلاسما میتونی بخری!!
PANASONIC LED 3D SMART TV 42FT60
32,100,000 ريال
-----------------
PANASONIC LED 3D SMART TV 42AS670
30,700,000 ريال
---------------
PANASONIC LED 3D FULL HD TV TX- L42ET6
33,700,000 ريال
این 3تا چجورین ؟فرقشون چیه
دوستان حداقل کسی نمیدونه led WT50 پانا هست تو ایران یا نه و یه led که حداقل قابل قبول با مشخصه هایی که گفتم به غیر از سونی معرفی کنید.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4 الی 5 کف و سقفشهنقل قول:
WT60 هم احتمالا پیدا کنی.نقل قول:
به نظرم اگه میخوای led بگیری صبر کن AX800 هم بیاد تو بازار بعد تصمیم بگیر ....
ممنون دوست عزیز حدود قیمتش مشخص نیست و یا اینکه دقیق کی میاد؟نقل قول: