بي ارزش كه نميشهنقل قول:
شما ميتوني انصراف بدي و با مدرك كارداني فارغ التحصيل بشي و براي بقيه واحدهات هم گواهي پاس شدن بگيري
البته براي ادامه تحصيل بايد كنكور بدي و در صورت قبولي درست را ادامه بدي
Printable View
بي ارزش كه نميشهنقل قول:
شما ميتوني انصراف بدي و با مدرك كارداني فارغ التحصيل بشي و براي بقيه واحدهات هم گواهي پاس شدن بگيري
البته براي ادامه تحصيل بايد كنكور بدي و در صورت قبولي درست را ادامه بدي
سلامنقل قول:
معافی ؟ صبر کنه شاید عفو رهبری که معلوم نیست کی بخوره !
وضعیتش ؟ چه یک روز چه صد روز از آموزش گذشته باشه و دیگه نری فراری هستی و بگیرینت فرتی زندان
معافی برای چاقی لاغری هم خیر دیگه نداریم
البته تو آموزشی از بس میری کلاس و میایی و مسخره بازی داره که عصرش فقط میخوابی و حس راه رفتنم نداری:31:نقل قول:
فقط تو آموزشی روزارو نشمار که نمیگذره لا مصب!:41:
سلام
من تک فرزند هستم ... دیپلم دارم ... میخوام برم سربازی ...
اول اینکه با توجه به 25 ماه سابقه جبهه پدرم و تک فرزند بودن ممکنه تو شهر خودم بیفتم یا نه ؟
رفتار با دیپلمه ها چطوره ؟ بده ،خیلی بده ، خیلی خیلی بده ؟ یا کلا شانسیه و بستگی به عرضه ی خودم داره ؟!
مدت آموزشی الان چقدر هست ؟
پدرم سابقه جبهشو گفتم تقریبا چقدر کم میشه از خدمتم ؟
لطفا حتما جوابمو بدین
ممنون
بچه ها شرمنده من هی سوال میکنم :31:
کتابخونه هم داره پادگان ؟ عصرها هم که بیکاریه هیچی هم که نمیشه برد آدم چطوری 3 ماه رو بگذرونه :19:
بعده سه ماه آموزشی بیکاری بیشتر میشه ؟
تو آموزشی اگه وقت آزاد داشتی فقط میخوابی ، فرصت برای کتاب خوندن نیست بیخودی بار خودت رو سنگین نکن !
راستی ، برگ سفید دوستان اعزامی 1 اسفند هنوز نیومده ؟ کسی +10 رفته ؟
اینا همه الکیه . من خودم الان تو آموزشیم . هاشمی نژاد نیشابور . هم تونستم کتابامو بخونم , نه سخت گذشت . کلی حال میکنیم اونجا . امروز مرخصیم تموم میشه دلم واسه بچه ها پادگان و مسخره بازیا تنگ شده . لامصب اونجا کرکره خندست .
ما ازنماز که ساعت 5 برمیگردیم . بعد میریبم تو آسایشگاه استراحت . شام رو ساعت 6:30 میخوریم و بعدش دیگه در اختیار خودمونیم و میرم سر کتاب خوندن .
به خدا همه اینایی که درباره ی خدمت میگن چرته . خیلی سادست . نفهمیدیم کی 30 روز گذشت بقیشم میدونم به همین سادگی می گذره .
سلامنقل قول:
شما فقط شانس آوردین هوا به سردی پارسال ما نیست :20:
و اینکه چون به فصل سرما خوردین زیاد اذیتتون نمیکنند از نظر کلاس های تاکتیک و ...
ولی اردوی سختی رو براتون پیش بینی می کنم مخصوصا اگه اردوگاه بالا ببرنتون
راستی کدوم گردانی :27:؟
ببینم شنبه رژه رو چیکار میکنید یک خیلی خوب از فرمانده میگیرین یا نه :20:
من هنوز وقت نکردم برم خودش میاد دیگه. این چه وضعی هست اخه دو روز بعد کنکور باید بریم سربازی!:13:نقل قول: