کسانی که سرعت 5 - 6 مگ دارید. ایا سرعت روزانتون با شبانتون برابر است ؟؟؟؟:n13:
Printable View
کسانی که سرعت 5 - 6 مگ دارید. ایا سرعت روزانتون با شبانتون برابر است ؟؟؟؟:n13:
نقل قول:این که شرکت های دیگر پیش شماره شما را ساپورت نمی کنند نکته خیلی جالبی هست ... به هر حال همین که موضوع نویز خط شما حل شد خیلی عالی است امیدوارم دیگر مشکلی برای شما پیش نیاید.نقل قول:
اره دقیقا منم داشتم به همین فک میکردم!!!نقل قول:
چون واقعا دنبالش بودم که از دست مخابرات نجات پیدا کنم
درهر صورت ممنون بابت همکاری و راهنماییت,خیلی گلی
همیشه موفق و سربلند باشی
لطفا حذف شود!
الان هفت روزه اینترنتی ثبت نام کردم اما کسی زنگ نزده فعالش کنه به 2020 هم که زنگ میزنی میگه ما در جریان نیستیم.
الان تکلیف ما چیه
این جور موارد رو از طریق مخابرات منطقه خودتون پیگیر بشید چون راه اندازی ربطی به 2020 نداره
من هم که کاا کلاه رفته سرم من شبه اول دانلود روی ۳۰۰ بود اما الان یک هفته است روی ۵۰ الی ۷۰ هست اصلا نمی ارزه
خدا خیرشون نده
سلامنقل قول:
1- یعنی چی ربطی به خط نداره پس ربط به کجا داره عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینا میخوان ندن چون پهنای باند ندارن میخوان به همه برسه
2- واسه منم بعضی وقت ها زیادی کم میکنه فکر کنم اینم مثل همون سیستمشوت که از گیگ آدم زیاد کم میکنه از شبانه هم زیادی کم میکنه دزد های پدر ....
از سرور ایرانی دانلود میکنی با خارجینقل قول:
خط شما کمه کمش تا 12 مگ رو ساپورت میکنهنقل قول:
بعدش هم اگه شما سرعت دانلودت توی شبانه 500 تا هم باشه نهایتش بیشتر از 9 گیگ نمیتونستی دانلود کنی
شما این برنامه رو بگیر و ببین دقیقا شبانه چقدر دانلود میکنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]