اینجوری قیمت جدید رو باید بدی دوست عزیزنقل قول:
Printable View
اینجوری قیمت جدید رو باید بدی دوست عزیزنقل قول:
ما داریم :8:نقل قول:
یکی از نمایندگی های کرجیم
گاهی وقت ها نمی تونم wifi مودم رومیزی رو ببینم یا پیدا کنم کسی به این مشکل برخورده؟ باید چندبار خاموش و روشن کنم که شانسی ببینمش
معمولا هم وقتی خاموش و روشن میکنی اینجوری میشه فعلا فقط رو لپتاپ های Dell تست کردم این مشکل وجود داشته
گوشی مشکلی تو دیدن wifi نداره
سلام
ببینید، وقتی شبها دو نفر از 4 نفر که روی یک اتصال اشتراک دارند، با دانلود منیجر شروع به دانلود میکنند، دیگه پهنای باندی برای نفر سوم که فقط میخواد وبگردی کنه نمیمونه.
کاش میشد که پهنای ساعات رایگان را یکنفره کنند. یعنی مثلاً اگه من 512 گرفتم، در ساعات رایگان 128 اختصاصی و نه اشتراکی داشته باشم.
اینجوری عادلانه تره. گدشته از این، بنظر میاد پهنای باند ساعات رایگان بر بیش از 4 نفر تقسیم شده. یعنی شبها واقعاً سرعت افتضاح میشه.
وایمکس موبین نت. 1مگ - 8گیگ در ماه. اهواز. :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان البته امروز ثبت نام کردم. و حساب من الان روی حالت دمو است. به نظر شما به این خاطره که سرعت بالاست؟
چطوری از دمو در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
کاملا طبیعی حدود 100 مگابایت دمو داره که اگه تا زمانی که اشتراکت فعال بشه میتونی استفاده کنی
سرعت هم برای همه میبرن 2 مگ تا هم تبلیغ بشه هم یجور ظاهر سازی هست
شانست رو چه دیدی شاید تو هم مثل من دیگه هیچ وقت از دمو در نیاد :31::8:نقل قول:
سرویس 128 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نفاوتاشونو میگم:نقل قول:
داتک 512 اش ماهی 5 تومن گرون تره اما:
1- شبانه اش که رایگانه افت سرعت نداره
2- قسمت فروش در ساعات اداری و پشتیبانی 24 ساعته هر موقع زنگ بزنی جواب میدن و واقعا پیگیری میکنن و لازم باشه کارشناس پشتیبانی رایگان میاد خونه (البته اگر مشکل از شرکت با مودمش باشه رایگان میاد)
3- سایتش واقعا درست و حسابی و روونه و پرداخت آنلاینش چه برای ترافیک چه تمدید سرویس همون موقع شارژ و پرداخت ر واعمال میکنه و اکانت فعال میشه
4- هر گیگ اضافه اش 4500 ه که قیمت خوبیه
5- مودم وایمکس داشته باشید ببرید شرکت همون موقع روی شبکه خودشون تنظیم میکنن و مودم فعال رو تحویلتون میدن میاین خونه از همون لجظه استفاده میکنید
پوشش هم توی تهران عالیه
مشکلش اینه که فعلا فقط تهران رو تحت پوشش داره ئ شهرای دیگه نمیگیره
oooooooooooooooooooook
تو تنظیمات وای فای مودم کانال (Channel) رو تغییر بده.نقل قول: