سلام .. دبیر ما هم گفت که اگه بالای 7 بگیرید قبولید .
کسی میدونه نمونه سوالات امتحانات نهایی درس زیست پیش سالای قبلو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ اصلا" سالای قبل هم پیش 2 نهایی بوده ؟؟ !!!!
Printable View
سلام .. دبیر ما هم گفت که اگه بالای 7 بگیرید قبولید .
کسی میدونه نمونه سوالات امتحانات نهایی درس زیست پیش سالای قبلو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ اصلا" سالای قبل هم پیش 2 نهایی بوده ؟؟ !!!!
کسی سوالای کنکور های خارج کشور رو داره؟(ریاضی)
آقا اصلا یه سئوال خیال همه رو راحت کنم:نقل قول:
اصلا اگر من همه رو 100 بزنم آیا قبول میشم؟ :دی
حداقل در امتحانات نهایی غیر حضوری سال سوم برای ما اینطوری بود: در صورتی که معلم شما نمره مستمر شما رو کامل داده باشه (2.5 نمره) شما کافیه امتحان نهایی رو 7.5 به بالا بگیری تا قبول بشی.نقل قول:
اینکه باید تو برگه 7 بگیری تا قبول بشی رو من برای اولین بار از شما دارم میشنوم !
حالا من نمیدونم آیا در روزانه هم اینطوریه یا نه. چون روزانه بحث 5 نمره مستمر هست. یعنی اگر امتحان نهایی رو 5 بگیری و مستمر هم 5 گرفته باشی, قبول میشی؟ عجیبه والا...
ای بابا, من همه رو جا به جا نوشتم. جواب این سئوال رو به اون سئوال دادم. شاید یه 10 بگیرم. :دینقل قول:
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903pish/dinvazendegi_89-2-25_pish.doc
خداییش من تا همین چند ماه پیش درک درستی از تابع نداشتم و همین چند هفته پیش بود که فهمیدم ریشه چیه. ریشه مضاعف چیه. چطوری ریشه مضاعف رو میشه به دست آورد (در معادله درجه دو). اما یه چیزی که خیلی روش تسلط دارم مشتقیات هست. پیدا کردن خط مماس و خط قائم و تابع معکوس و شیب خط تابع معکوس در فلان نقطه.نقل قول:
فقط همون ديفرانسيل فكر كنم مشكل ساز شه چون شديداً به مفاهيم رياضيات پايه مرتبطه (برا همين هيچ وقت بدون داشتن معلومات رياضيات پايه سراغش نرو !!!! )
در کل ریاضی پایه ی من خیلی ضعیفه. من بار اول که سئوالای کنکورها رو میدیدم (تقریبا وسطای سال تحصیلی امسال) حتی یه دونه اش رو هم نمیدونستم چطوری حل میشه. حتی یه دونه.
با این وجود همه درسهایی که معلم مون در دیف گفته میفهمم. الان هم که به سئوالا نگاه میکنم میبینم همه سئوالا شاخ نیستن. ولی باز هم امکان اشتباه هست.
من چون محاسبه ام خیلی کند هست (حتی 2 + 2 رو هم باید در ذهنم حساب کنم) تصمیم گرفتم اول سئوالای فیزیک و شیمی رو جواب بدم تا اعتماد به نفسم رو به دست بیارم بعد بیام سراغ ریاضی.نقل قول:
تو اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه مفهومي خوندن درسها براي كنكور شرط لازمه ولي كافي نيس ! يعني علاوه بر خوندن مفهومي بايد مهارتهاي كنترل زمان و سرعت عمل ... = مهارت تست زني رو داشته باشين (كه من هيچ وقت نداشتم و فقط به بعد اولش توجه كردم)
اگر اول برم ریاضی, 80 درصد از وقتم رو میگیره. تازه چون قراره خیلی از سئوالات رو جواب ندم ممکنه خیلی استرس برام ایجاد کنه. شما 10 تا سئوال رو پشت سر هم که جواب ندی, غش میکنی.
اما اگر برم شیمی و فیزیک رو بزنم و بعد برگردم ریاضی در اون صورت اگر غش هم کردم مهم نیست. چون بقیه رو جواب دادم.
چه می کنه این شرکت تعاونی سنجش! سرعتش منو کشته!:31:
بستگی داره...شاید بشی شاید نشی!!:31:نقل قول:
به شدت موافقم خیلی وقتا شده که رو درس کاملا مسلطم اما به خاطر سرعت پایین...:41:نقل قول:
حالا من که دومم چی کار کنم تا کنکور سرعتم بیشتر شه؟(یعنی خیلی بیشتر شه) دوستان لطفا راهنمایی کنید.:11:
آقا تور رو خدا اگه یه سری سوال شیمی دارین دریغ نکنین منظورم یه آزمون جامع شیمیه اگه ماله قلمچی یا سنجش باشه
دعاتون می کنم قبولشین:11:
تا جایی که می تونی از چک نویس استفاده نکن و ذهنی حساب کن برا من که پارسال جواب دادنقل قول:
موفق باشید
من که قبلا گفته بودم خود به خود درس می خونم. مثلا تابستون پارسال + عید امسال، خودم نشستم تا حد توان درس خوندم. تازه شاید باورتون نشه، ولی من تو این مدت که میرفتم مدرسه، اصلا با امتحانات، پرسش ها و ... کاری نداشتم و فقط برنامه خودم رو اجرا می کردم و موفق هم بودم. :8::8::8::27::27::27:نقل قول:
من دیروز رفتم آزمونهای قلمچی رو ثبت نام کردم. اون حس رغابتی هم که گفتید، با این آزمونهای دو هفته یه بار ایجاد میشه. تازه، وقتی آزمونها دو هفته یکباره، مگه میشه آدم وقت اضافه بیاره و بخواد به قول شما کاراشو عقب بندازه؟؟؟ راستی ممنون از جوابت. :46::10:
اسمش روشه دیگه ! کنکور آزمایشی !!! همه چیش مثه کنکور میمونه حتی اعلام نتایج!!! :27::27:نقل قول:
مخلص دوست:40::40: یوونتوسی:40::40: عزیز هم هستیم !!نقل قول:
ببین اون دیگه بستگی به دبیرتون داره که بات حال کنه که تو هر نمره ای تو برگه بگیری بت 5 رو بده یا نه !
مثلا اگه کسی توی برگه 6 بشه وقتی ضرب در 0.75 کنی میشه 4.5 و حتی اگه دبیر 5 نمره هم کامل بت بده جمعش میشه 9.5 !! :27: واسه همینه که میگن حداقل باید 7 رو بگیری تا قبول شین !
هر چند که در این شرایط خاص بعید هم به نظر میرسه که دبیری این ریسک رو بکنه و به کسی که از 20 نمره 6 گرفته ! 5 نمره کامل رو بده!!:18:
به هر حال.....