یعنی واست قیمت - سه بعدی یا دو بعدی مهم نیست؟(اینا رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد)نقل قول:
یعنی واست قیمت - سه بعدی یا دو بعدی مهم نیست؟(اینا رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد)نقل قول:
تایید میشه اگر میخوایی چیز بدرد بخوری باشه و 3بعدی فقط همون vt30 panasonic که بهترین 3بعدی در دنیاست وگواهی THX هم داره که این موضوع رو تایید میکنه این مدل جای هیچ بحثی رو ندارهنقل قول:
46 اینچ- 2 منقل قول:
دوستان فرکانس تصویر با انطباق تصویر چه فرقی میکنه؟
مثلا یک جا دیدم زده بود فرکانس تصویر 200 هرتز و انطباق تصویر 100 هرتز؟
42st30نقل قول:
40nx720
40d6000 سری 6 سامسونگ شامل 6920-6940-6960
40hx800
40ex720
درمورد lg شناخت ندارم.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
پلاسما 42st30 پاناسونیکنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خونسردیتو حفظ کن:10:
دوستمون تمسخر نکردن،منظورش این بود آخه با بودجه کم توقع زیادی داری شما!
این 6 مدلی که میگی چیا هستن !؟
من این دو مدل رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
sony KDL-46EX520
lg lw5500
من در فکر خرید مدل 46D7770 و یا مدل 46D8880 هستم
میخواستم بدونم آیا این دو مدل ارزش خریدن داره و یا نه چون کمی دودل هستم بخاطر کیفیت ساخت آنها و یا در صد خرابی تلویزیونهای سامسونگ و یا اینکه میگن اینها تو ایران تولید میشه!!؟؟
بنظر شما یکی از این دو تا را بخرم یا اینکه برم سونی مدل 46NX710 که مدل 2010 هست را بخرم؟
LED بودن و 3D بودن و همچنین کیفیت برام مهم هست
در ضمن کسی میدونه قیمت سونی مدل ذکر شده در بالا تو ایران چقدره؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بدون در نظر گرفتن قیمت اولویت بندی کنید ... راستش من اطلاعات درست و حسابی در مورد تی وی ها ندارم ... اگه غیر 3D تو اینا هست plz از لیست حذفش کنید (بهم بگید) ...نقل قول:
اگه لطف کنید یه توضیح مختصر در مورد هر کدوم هم بدید که دیگه شرمنده میکنی :11: ... (مزایا ، معایب)