راست بحث اینجاست که ماشین وقتی در حرکت هست دماش میاد وسط و کم نمیشه
اما وقتی درجا هست. فن که خاموش میشه میاد روی 3
اما روی حالت حرکت همیشه روی 4 هست فن
مدل 91 پراید 111
Printable View
راست بحث اینجاست که ماشین وقتی در حرکت هست دماش میاد وسط و کم نمیشه
اما وقتی درجا هست. فن که خاموش میشه میاد روی 3
اما روی حالت حرکت همیشه روی 4 هست فن
مدل 91 پراید 111
سلام
چه عواملی ممکن هست باعث بشه که ماشین در حال حرکت ، گرم تر از حالت درجا کار کنه؟
متاسفانه به امپر اب پراید اعتمادی نیست. و من شک دارم بهش
و چون شک ما در حال حرکت ماشین هست استفاده از دیاگ هم امکان پذیر نیست!!!
فرض کنیم ماشین در حالت درجا درست باشد اما در حالت حرکت گرم میشود
با سلام خدمت عزیزان
پراید انژکتوری مدل 88 دارم که چند ماه پیش در حین حرکت تو ترافیک یا وقتی که کولر میگرفتم خاموش میشد. با کمک و راهنمایی دوستان تو همین تالار ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تعویض استپر که کاملاً خراب شده بود، مشکل افت دور موتور و خاموش شدنش در دورهای پایین حل شد.
اما به تازگی مشکل جدیدی پیدا کردم. بعضی مواقع احساس میکنم که موتور سکتههای خفیف میزنه. یعنی بدون این که کولر روشن باشه، موقع گاز دادن یه لحظه احساس میکنم که موتور کم میآره. یا وقتی که تو دندههای پایین در حال گاز دادن هستم و به دلیل ترافیک مجبور میشم یه لحظه پام رو از رو گاز بردارم ماشین انگار ترمز میگیره. (البته این حالت دوم قاعدتاً تا یه حدی طبیعی باید باشه. اما به نظرم برای ماشین من بیشتر از حد طبیعیه.)
فکر کردم از دیسک و صفحه باشه که تموم شده. بردم تعمیرگاه عوضش کردم. (البته واقعاً هم دیسک و صفحه تموم کرده بود.) اما بازم این حالت همچنان هست و ربطی به دیسک و صفحه نداشت ظاهراً.
تو این حالتا، دور موتور تغییر خاصی نمیکنه. یعنی من متوجه تغییرات غیرعادی تو دور موتور نمیشم. اما حتی تو دنده 3 و 4 هم احساس میکنم بعضی لحظات ماشین یه سکتههای خفیفی میزنه.
فقط یه چیزی رو متوجه شدم. اونم اینه که وقتی که ماشین در حال حرکت تو دنده است، با خلاص کردن (چه از طریق کلاچ، چه خلاص کامل و خارج کردن دنده از حالت درگیر) دور موتور میآد روی 1200 اما به محض این که ماشین کامل متوقف میشه، دور موتور میآد روی 900. (نمیدونم این طبیعیه یا نه.)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
درودنقل قول:
اخرین بار کی صافی بنزین رو عوض کردید؟
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
اخرین بار کی صافی بنزین رو عوض کردید؟
برای اینکه مطمئن شم منظورتان رو درست فهمیدمنقل قول:
در صورتی که ماشین درجا می کنه آیا امتحان کردید که فن در چه جایی روشن و کجا خاموش می شه
ایا کولر گرفتید در حالت درجا ببینید فن چه می کنه و تغییر دما چجوریست
اگر در حالت حرکت دما از وسط بیشتر بالا میاد که نشانه بیش از حد گرم شدن ماشین باشه همون لحظه سعی کنید پارک کنید و فن رو چک کنید که سالم باشه
از تنظیم بودن تسمه واتر پمپ هم مطمئن شیید چون ممکنه در دور بالا هرز بگرده
در غیر اینصورت طبیعیست که مخصوصن با تنظیم نبودن درست و بخصوص فیلر گیری و پیلتر بنزین و هوای کثیف در حرکت و فشار خودرو گرم کنه
اگر در حرکت هستید و گرم میشه پارک کنید و خاموش نکنید تا ببینید آمپر کجا میاد و کی فن رو خاموش می کنه حالا برای بار دوم وقتی در حرکت و گرم هست پارک کرده و 2 دقیقه ماشین رو خاموش و دوباره روشن کنید ببینید چقدر گرمتر شده و فن چگونه خنک می کنه و آمگپر کجا میاد
اگر همه اینها درست بود و اب رادیاتور و درب اون و تانک رزرو و لوله های ان و ترموستات رو هم چک کنید ضرری نداره و خیالتان راحت می شه
خیلی نگران اون دور موتور 1200 نباشید دوست من ایرادی نیست اما اگه حس کات آف دارید هم می تونه همونجور که دوسمون فرمودند از پیل تر هواو مصوصن بنزین باشهنقل قول:
هم از کثیف شدن دوباره محل استپر و یا نیاز به تنظیم پیدا کردن موتور و دیاگ و البته بد نیست که فیلر گیری رو هم اگر زیاد انجام ندادید انجام بدید که تاثیر زیادی داره حالا که داریم به فصل سرد نزدیک می شیم تنظیم باشه بهتره
البته از خرج های بیهوده هم پرهیز کنید و فوری سراغ شستشو و از این حرف ها نرید
به نظرم دو باک بنزین سوتر هم بد نیست
نقل قول:ممنون از راهنماییهاتون.نقل قول:
صافی بنزین رو من هر بار که روغن موتور رو عوض میکنم به همراه صافی هوا و صافی روغن عوض میکنم. آخرین بار 4 ماه پیش بوده.
در خصوص بنزین هم اگه منظورتون سوپر باشه، من تقریباً اکثر مواقع بنزین سوپر استفاده میکنم نه بنزین معمولی مگر این که جایگاهی که میرم بنزین سوپر نداشته باشه.
محل استپر احتمال خیلی زیاد کثیفه. موقعی که من استپر رو عوض کردم، امکاناتی برای تمیز کردن محل استپر نداشتم اما مشخصاً مقداری دوده سیاه اونجا بود. برای تمیز کردنش از چه مادهای میتونم استفاده کنم؟
تنظیم موتور، دیاگ و فیلرگیری رو امتحان میکنم. البته جدای از این مشکل، فکر کنم حتماً باید یه تنظیم موتور برم.
فقط یه سؤال دیگه. این مشکل سکته زدن ماشین میتونه به علت ایراد تو عملکرد پمپ بنزین یا مثلاً تنظیم نبودن تسمه تایم اتفاق بیافته؟
باز هم سپاسگزارم.
نقل قول:
با سلام
براي تميز كردن استپر مي تونيد از تينر استفاده كنيد
البته اين عيوبي كه گفتيد ممكنه به سنسور دريچه گاز هم مربوط بشه
فكر كنم عيب سنسور دريچه گاز رو دياگ نشون ميده
اگر زياد موتورشويي مي كرديد محل اتصال بست هاي سنسورها يعني همون سوكت ها رو هم چك كنيد چون بر اثر زياد شستن و نفوذ آب به دسته سيم ها باعث خوردگي و قطعي و اتصال ميشه
سلام .
در مواقعی که تو جاده به مدت طولانی توی یه دنده حرکت میکنیم ، دیسک و صفحه مصرف میشن ؟
- - - Updated - - -
سلام .
در مواقعی که تو جاده به مدت طولانی توی یه دنده حرکت میکنیم ، دیسک و صفحه مصرف میشن ؟
من معمولا توی سرازیرهای طولانی ماشین رو خلاص میکنم که خودش بره.آیا این کار مشکلی برای ماشین ایجاد میکنه؟ماشین من پرایده
- - - Updated - - -
من معمولا توی سرازیرهای طولانی ماشین رو خلاص میکنم که خودش بره.آیا این کار مشکلی برای ماشین ایجاد میکنه؟ماشین من پرایده