فدای تو بشم پست منو کامل خوندی؟؟؟ من مشکلم با سفید بودن صفجه چت نیست!! مشکل من هنگ کردن پنجره ی off هام موقع sign in هستش.. البته فقط توی نسخه جدید یاهو یعنی نسخه ی 11.0.0.2009 :10:نقل قول:
Printable View
فدای تو بشم پست منو کامل خوندی؟؟؟ من مشکلم با سفید بودن صفجه چت نیست!! مشکل من هنگ کردن پنجره ی off هام موقع sign in هستش.. البته فقط توی نسخه جدید یاهو یعنی نسخه ی 11.0.0.2009 :10:نقل قول:
منم گفتم Try کُن عزیز من ؛ شاید درست شد.نقل قول:
کردم نشد... مرسی:10::41:نقل قول:
بچه ها روشی هست که مثلا روم 111 پره خیلی سریع توش رفت؟دیگه 10 بار پشت سر هم امتحان نکنیم.
نقل قول:یاهو سوپرا - ورود به چت روم هایی که فول هستند با برنامه Y! Supra
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6262961
سلام
من با یاهو مسنجر یه مشکل دارم.
آخرین ورژنش یعنی 11 را هم نصب کردم.اما نمیتونم وب دیگران را ببینم.
یعنی اصلا کانکت نمیشه که وبشون را ببینم.در مورد ورژن 10 و 9 هم همینطوره .لی تو ورژن 8 دزست میشه ولی تو وژن 8 کامپیوترم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستش بکنم.
وب هم درسته ما لپ تاپه و ویندوز هم 7
کسی این مشکل زا داشته؟
مدتی است که یاهو مسجر اصلا sing in نمی شود یاهومسنجر 11 هم نصب کردم ولی درست نشد
ضمنا enternet explerer هم هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ومجبورم با فایر فاکس کار کنم
من از اینترنت وایمکس ایرانسل استفاده می کنم
هر دو مشکل به احتمال خیلی زیاد برمیگرده به استفاده شما از فیلتـــرشکن !! به احتمال هم از برنامه اولتـــراسرف استفاده کردی.
شما در تنظیمات Internet Option تو کنترل پنل به تب Connections برو و در پایین روی LAN Settings کلیک کن و تیک ------ سرور رو بردار و ok کن . در همون تب کانکشن در داخل کادر اگه کانکشنی وجود داشت ، انتخابش کن و در سمت راست روی Setting کلیک کن و باز در کادر Prox y Server تیک رو بردار و ok کن
درست شد دستت درد نکنه ممنون
نقل قول:
یه شیر پاک خورده ای کار مارو راه بندازه!