پارتاک چرت و پرت زیاد مینویسه برا منم نوشته ارسال جهت جمع آوری یعنی یه مرحله از شما جلوتر ولی تخلیه نمیشهنقل قول:
Printable View
پارتاک چرت و پرت زیاد مینویسه برا منم نوشته ارسال جهت جمع آوری یعنی یه مرحله از شما جلوتر ولی تخلیه نمیشهنقل قول:
آخه بدبختیش اینه که غیر از اکسین بی در و پیکر! کسی سرویس نمیده!نقل قول:
مخصوصا واسه ما فیبر نوریها
کیفیت بسیار پایین نت!
پشتیبانی بی برنامه، پررو، بیسواد و بی ادب!
امیدی هست بدن به شرکت دیگه ای؟
وقتی تمدید نکنی به عنوان وضعیت میزنه در لیست جمع اوری اما تا درخواست ندی جمع نمیکنن ولی همسایمون شش ماه تمدید نکرد خطشو جمع کردننقل قول:
برا من زده ارسال جهت جمع آوری یعنی یه مرحله بالاتر از در لیست جمع آوری ولی تخلیه نمیشه:n31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نت مخابرایتی رو میخوای جمع کنی کجا میری ؟نقل قول:
کی گفته قراره جمعش کنم؟این خودش اینجور میزنه وگرنه ازش استفاده میکنمنقل قول:
ضمنا 1سال هم تمدید نکنم کسی نمیتونه تخلیش کنه:n06:
اون کاری که بهت گفتم انجام دادی؟نقل قول:
نه snr خطم خودش بالاستنقل قول:
ببین من وقتی مودم روی اخرین حدش وصل بشه که روی 6 مگ هست با اینکه SNR روی 11 میاد اما دیس میکنه وقتی تنظیماتش رو دستگاری میکنم میارمش روی 4.5 اصلا قطع نمیشه تازه نمیدونم چرا SNR میاد روی 6نقل قول:
این از شگفتی های مخابراته :n19:
چطوری من استریم رو توی مودم کم کنم ؟؟؟ لطفا آموزش بدید ! تشکرنقل قول:
روش مخصوص چیپست برودکامهنقل قول:
سلام دوستانخیلی از سایت ها برام باز نمیشن حتی توی گوشی حتی نمیشه دانلود داشت ازشون ... مشکل چیه؟سایت های مورد دار نیستن فقط با قند شکن باز میشن جریان چیه؟؟؟
شما mtu رو بزار ۱۴۰۰ تا حدود زیادی حل بشهنقل قول:
با تشکگر دوست عزیزتاثیری نداشت بازم باز نمیشن.ای پی 2.185 شد باز شدن دانلود هم مشکل نداشت اون 1400 تنظیم کردم ای پی عوض شد 83 دوباره همون مشکل ...تا دیروز ای پی 83 مشکلی نداشت تازه ایطور شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
من dns رو عوض تغيير دادم درست شد.
از توي مودم ميشه تغيير داد.
از ويندوز هم توي قسمت زير ميتونيد تغييرش بديد
روي properties كليك كنيد و توي صفحه گزينه آخر رو بزنيد.
dns رو بزنيد 4.2.2.4 پايينش هم 8.8.8.8
آقا یه سوال
10 مگ یک ماهه 5 گیگ شبانه هم داره؟
امکان داره با تغییر سرویس وضعیت دانلود شبانه م درست شه یا خیر؟
با 2 مگ با وضعیت خط عالی شبانه سرعت دانلود 100 هست
البته هر از چند گاهی (ده روزی یک بار شاید) شبانه سرعت فری میشه، که با توجه به گفته های دوستان در اون روزها کلا سیستم مخابرات پوکیده و واسه همه اینجوری شده
چه کنم به نظر شما؟
4 روز به اتمام سرویسم مونده و ترافیک اضافی گرفتم تا تصمیم بگیرم در مورد این ماه
دوست عزیز ۱۰ و ۵ مگ شبانه ندارندنقل قول:
با تغییر یعنی تخلیه و ثبت نام مجدد ممکنه درست بشه اما تضمینی درش نیست
اگر بعضی اوقات فری میشی پس روی ای پی های ۲.۱۸۵ و ۵.۲۳۳ بمون چون ای پی ۳۷ سرعتش اسمی است
حالا دوستان اگر اطلاعات بیشتری دارند در اختیارشون بزارن
سلام
دوستان من مشکل قطعی زیاد دارم.بیشتر زمان بارون.دیگه قاطی کردم زنگ زدم شاکی شدم گفت باید سیم رو عوض کنی.کارشناس بیاد و این حرفا.
حالا کسی اینجا هست این مشکل رو داشته و اینکارو کرده؟
مشکل حل شده دائمی؟
هزینش چقدره؟
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
شما بیا تو تایپیک نویز و اطلاعات مودمو بذار منظور اطلاعات استاتوس مودمه
بیا منتظرم
نقل قول:
بهترین وضعیت رو 37.221.16.1 داره برام
2.185 و 5.233 که قبلا همیشه آی پی م رو اینها بود حدود یک ماهی میشه به ندرت برام میاد
آی پی های 37 واسه گسترش ارتباطاته؟
زنگ بزنم واسم تغییر میدن آی پی رو؟
من با IP 2.185 بدون این که لینک بپره و آی پی عوض بشه یا هر اتفاق دیگه ای باز نصف اسمی میشه ( 110 کیلوبایت ) ! :n29:نقل قول:
2.185داریم تا 2.185 گفتم مهم روتریه که بهش وصلی گروهت باید خوب باشه وقتی ipلاک باشه در هر صورت شبا میفته رو تعرفه night2 حالا میخواد 2.185باشه یا 37.221 الان 37.221فری هست راحت شبانه سرعت 650کیلوبایتو میدهنقل قول:
نقل قول:
دانلود شبانه
37.221
نت 2 مگ
مخابرات ببینه به اینترنت وصلی میگه مشکلی ندارینقل قول:
از طرفی اصلا پشتیبانی نداره اونم زنگ بزنی کل تقصیرا مال کاربره ، خودشون اصلا مشکل ندارن
برنامه های زیادی هستن که میشه باهاشون dns رو تغییر داد این dns که گفتی هم dns گوگل هستنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام
یک مدت مشکلی عجیبی دارم وصل میشم به نت ولی اصلا پیج باز نمیکنه برام اصلا پینگم اصلا مشکل نداره با فیل..تر شکن باز نمیکنه صفحه رو فقط صفحه اصلی گوگل باز میکنه زنگ میزنم به 2020 میگه یک تغییراتی دادیم برات مودم 10 خاموش کن ولی الکی است چون زمانی که اینطور میشم مودم روشن میکنم و یک زمان بهش میدم درست میشه ولی بهم گفت مشکل سرتاسری است
لطفا اگر راه حل دارید کمک کنید با تشکر
-----
یک سوال دیگه آیا برای استفاده از دانلود شبانه زمانی که مودم روشن است نیاز به خاموش و روشن کردن مودم است ؟؟ چون سرعت 500 بود خاموش روشن کردم شد 100 در شبانه
این dns گوگل نیست dns گوگل اینه:نقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
Dns که بدرد نت مخابرات میخوره اینه:
217.218.127.127
4.2.2.4
اگه ممكنه اسم يكي دوتا از اين برنامه ها رو بگيننقل قول:
رو سرعت تاثیری داره؟چجور تنظیمش کنم؟با تشکرنقل قول:
نه سرعتو زیاد نمیکنه شاید یه چند میلی ثانیه فقط رو صفحه باز کردننقل قول:
نه نیاز به خاموش کردن نیستنقل قول:
عمرم پای نت مخابرات تلف شد
پونزده روزی هست اومدم پارس آنلاین هم پینگش عالیه، هم سرعتش و خلاصه اصلا قطعی نداره
راحت کارهامو انجام میدم
فقط بحث دانلود شبانه اش هست که تصمیم دارم با اون یکی خط تلفنم مخابرات ثبت نام کنم
محتوای مخفی: خصووصیه عاقا
از ساعت 1.30 شروع میشه شبانه یا 2 ؟ و یک سوال دیگه روشی وجود داره که سرعت بالا برد ؟ مثلا من جای دیگه نت دارم شبانه که سرعت پایین میداد مودم روشن خاموش میکردم تا ایپی عوض شه و سرعت بره بالا ایا این نت مخابرات اینطور است ؟نقل قول:
سلام
این Night2 چیه توی IBS اضافه شده؟
اگر کاربر معمولی هستی از ساعت 1.15 و اگرم کافو هستی از ساعت 2 من خودم کاربر معمولی یعنی مسی هستم ، هیچ روشی وجود نداره ! فقط نباید بزاری ای پیت عوض بشه مخابرات برعکسه اگر دیس شد سرعتش کامل میاد پاییننقل قول:
یعنی نصف سرعت اسمی در شبنقل قول:
نقل قول:
من از 1 و 20 دقیقه هم که شروع می کنم همیشه 20 تا 25 مگ کم می کنه
از شما کم نمی کنه از 1 و 15
من از راس ساعت 1دیگه کنتور نمیندازه از ساعت 1:01 شبا دانلود میکنم هیچی کم نمیکنه
البته واسه مخابرات بصورت اتوماتيك روي همون آدرس 217.218.127.127نقل قول:
هست و احتياجي به تنظيم نداره.ولي اگه بخواي روي يه آدرس ديگه بزاري توي تنظيمات مودم دنبال dns بگرد ولي با ddns يا dynamic dns اشتباهي نگيري.چون ddns ربطي به dns نداره.
تست سرعت ساعت 1:40am
خوب یه خبر رسانی بفرما : NIGHT 2 قرار واسه همیشه بمونه یا ورداشته میشه ؟