دوستان عزیز کسی اطلاع داره دیسک کمر معافی داره؟ بعد من شنبه که اعزاممه میتونم از اونجا پیگیری کنم یا باید از محل اعزام باشه
Printable View
دوستان عزیز کسی اطلاع داره دیسک کمر معافی داره؟ بعد من شنبه که اعزاممه میتونم از اونجا پیگیری کنم یا باید از محل اعزام باشه
قسمت دوم را یکبار پاسخ داده وبدم ولی بار دوم که پرسیدین یادم رفت.نقل قول:
کمتر از 6 ماه کسری نداره.
دوستان چند تا سوال داشتم خدمتتون
من سال 89 رفتم خدمت 5 ماه بعدش دانشگاه قبول شدم اومدم بیرون
الان باز اردیبهشت اعزامم
1-اموزشی باید دوباره برم؟
2-قبلا راهور بودم شهر خودم نیرو انتظامی بازم اونجا میفتم؟
سلام بر دوستان
من اموزشی 02 بودم . دوره کد خوردم . دوره کد مهندسی بروجرد . با مدرک لیسانس .
به جرات میتونم بگم یکی از بعد از 23 پرندک بد ترین دوره کد برای لیسانسه ها هست .
اولین دوره ای هست که لیسانس دوره کد تخریب می بینه . تمام کسایی که کد خوردن که حدودا 90 نفر می شیم رشته شون مکانیکه .
تا قبل از این دوره فقط فوق دیپلم و دیپلم میومدن بروجرد واسه دوره کد . از این دوره به بعد لیسانس هم میاد .
اگر که توی برگه امریه تون زده بود دوره کد مهندسی - بروجرد خودتون رو واسه دو ماه شرایط سخت اماده کنید .
من بعد از 35 روز تونستم دو روز مرخصی شهرستان بگیرم . بعد از 26 روز تونستم مرخصی شهری بگیرم . اوضاع از این قراره . یه مقایسه با دوره کد شیراز که کارت تردد میدن انجام بدید متوجه وخامت اوضاع میشید .
از سه تا پادگان اموزشی سرباز گرفته . 01 - 02 - 05
اگه کسی سوالی داشت در مورد پادگان مهندسی بروجرد - گروه 411 مهندسی بروجرد - لشگر پیاده 84 خرم اباد - گروه 422 مهندسی دغاغله اهواز من در خدمتم .
خبر خوش برای سرباز فراریهانقل قول:
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در پاسخ به سوال ایسنا درباره اینکه آیا سربازان فراری نیز میتوانند با پرداخت جریمه ریالی از انجام خدمت سربازی معاف شوند یا خیر؟ گفت: آن دسته از سربازان فراری نیز که هشت سال از تاریخ فرارشان از یگان خدمتی گذشته باشد، میتوانند در این بازه زمانی به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.
رفتم پلیس +10 اطلاعات اشتباه رو اصلاح کنم گفتن اصلاً امکانش نیست و نمیشه العان موندم چیکار کنم بقول شما گروه خونی هم شوخی بردار نیست....نقل قول:
كسي. نميدونه ديسك كمر معافي داره يا نه؟نقل قول:
دقیقا چکار انجام دادین اونجا تو این دو ماه؟نقل قول:
دوره کد تخریب منظورم هست....کارش چیه؟
هم دیروز هم امروز زنگ زدم میگه در حال حاضر هیچ اپراتوری آمادۀ پاسخگویی نمی باشد!!!نقل قول:
نقل قول:
خوب داداش اشتباه اصلی از طرف خودت بوده .باید بری نظام وظیفه بگی یه همچین مشکلی هست که اشتاه مشخصات منو زدن و نمیتونن اصلاح کنن .من باید چه کار کنم ؟.یا اصلاحش میکنن یا بهت میگن چکار باید بکنی.
قبلا یادمه یه برگه میفرستادن به ادرس سکونت و میگفتن اگه مشخصات اشتباهه اصلاح کنید ولی الان که همه چیز الکترونیکی شده دگه نمیدونم همون شیوه هست یا نه .اما حتما حتما باید پیگیری کنی چون هم از لحاظ قانونی ممکنه مشکل برات پیش بیاد (جریمه ،بازداشت ،اضافه ،دیر صادر شدن کارت پایان خدمت و...) هم اگه اتفاقی برات بیفته که نیاز به خون داشته باشی خون اشتباه بهت میزنن و خدایی نکرده ناکام از دنیا میری.امیدوارم هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتم برات پیش نیاد اما به خاطر مهم بودن قضیه و اینکه با جونت ارتباط مستقیم داره حتما باید پیگیر باشی .
اونجا کلاس میریم و اموزش خنثی سازی مین و تخریب مین و از این داستانا می بینیم . تا اینجا خیلی خوبه . ولی داستان از اینجا شروع میشه که به دلیل کمبود نیرو از 5 شب پشت سر هم تا 15 شب پشت سر هم بچه ها نگهبانی میدن .نقل قول:
دوست عزیز چطوری بفهمیم چند سال از فرار داداشم میگذره؟دقیقا یادشون نیست چه سالی بودهنقل قول:
خود پلیس +10 امار سرباز فراری ها رو دارن
سلام
دوستان دو تا سوال
1- من پدرم کارت دوره احتیاط داره، این همون ایثارگری محسوب میشه؟
2-دپیلم ها دوره کد میخورند؟
سلام
دوستانی که جدیدا اقدام کردن :
همون موقع که مشخصات رو در پلیس +10 ثبت میکنیم تاریخ اعزام رو تو پرینتی که بهمون میدن میزنن ؟
شما چطوری از زیر زبونشون کشیدی؟! یعنی چی گفتی؟نقل قول:
حرف خاصی باید بزنی یا هر کی سؤال بپرسه جواب میدن؟!
سلام؛ بله همون زمانی که مدارک کامل رو تحویل +10 دادید برگه تاریخ اعزام رو تحویل میگیرد.نقل قول:
اگه خواستید 24 ساعت بعد میتونید درخواست تمدید یا تعجیل هم پر کنید که حدود 1 هفته طول میکشه جواب بیاد.
عرض تحنیت خدمت دوستان گرامی
دوستان مگر این طور نیست که تاریخ اعزام رو داخل دفترچه سبز اعلام می کنند؟ و این برگه دم در خونه به مشمول توسط پیک اعطا می شه؟نقل قول:
1-مگه تاریخ اعزام توسط نزام وظیفه تعیین نمیشه ؟ پس چطوری موقع ثبت مدارک تاریخ تعیین میشه ؟ اونوقت اون تاریخ پیشنهادی دکوریه ؟نقل قول:
2-پس جریان این برگه ای که تو دفترچه نوشته بعد از 20 روز میاد درخونه چیه ؟ نمیدونم برگ سبز سفید ؟
3-برای تمدید باید دلیل منطقی داشته باشیم ؟ .مثلا من همینطوری بی دلیل بخام یه دوره بعد برم اینطوری میشه تمدید کرد؟
سلام دوستان اول اسفند اعزامم مرزبانی بیرجند
اگه دو ماه عقب بندازم ممکنه عوض بشه؟ ارگانش که نه حداقل پادگانش؟؟
جواب بدید لطفا فوریه
پلیس +10 زمانی که مدارکتون رو ارائه دادید میتونه همونجا تاریخ اعزام رو رسماً بهتون اعلام کنه. یه برگه هم بهتون میدن.نقل قول:
برگه ای که پست میاره در خونه، ظاهراً محل پادگانی هست که شما دوره آموزشی رو باید طی کنید. البته خودم هنوز این برگه رو از نزدیک ملاقات نکردم! و یادم نیست بهش چی میگن!
1- تقسیم سرباز بین نیروها در تهران انجان میشه (یادم نیست کجا!!). اونها به طور سیستمی اطلاعات رو ثبت میکنن. حالا نظام وظیفه هم از یه تاریخی به اطلاعات دسترسی پیدا میکنه و بعد هم دفاتر پلیس+10 . شما هم در اخرین مرحله خبردار میشید که کجا افتادید!نقل قول:
برای ما که 1 اسفند اعزامیم الان مشخص شده؛ منتها پلیس +10 به اطلاعات دسترسی نداره.
الان یا باید از تلفن 096480 پرسید یا از نظام وظیفه. حالا نمیدونم به من جواب میدن یا نه!
تاریخ پیشنهادی واسه ما که دکوری بود!
3- در برگه ای که پر میکنید یه قسمت داره که دلیل رو مینویسید. من دلیل نداشتم از مسئول باجه +10 پرسیدم گفت فرقی نمیکنه؛ بنویس مشکلات خانوادگی! :n27:
دوستان این مهارت ها و تخصص توی فرم شماره یک دفترچه نظام وظیفه جدیه؟
من مکانیک خوندم ولی هیچی از مکانیک بارم نیست
ولی اندازه چندتا مهندس کامپیوتر ، کامپیوتر بارمه
از برنامه نویسی به زبان های مختلف تا فتوشاپ و کارای گرافیکی
میدونم از کامپیوتر هم اونا فقط تایپش به کارشون میاد باز هم مشکلی ندارم با این قضیه
آخه انگار کلا نظام وظیفه با مهندسای مکانیک مشکل داره :دی
هر کی رو دیدم فرستادن بدترین جاهای ممکن
دوستان کسانی که دفترچه رو در سال 93(بهمن ماه) پست کنند و تاریخ اعزامشون سال 94 باشه باید 21 یا 24 ماه خدمت کنند؟
21 ماه توی سایت نظام وظیفه توضیح دادهنقل قول:
من اگر الان دفترچه بفرستم، بخوام برای معافیت اقدام کنم و مثلا برای معافیت پزشکی، اینقدر اعتراض بزنم، تا نتیجه ی نهایی سال 94 مشخص بشه(مثلا بعد از دو بار اعتراض، فروردین بگن معاف نمیشم). ملاک برای تاریخ خدمت، ارسال دفترچه هست یا مشخص شدن وضعیتم؟ :n36:
دوستان من این شنبه آموزشیم تموم میشه دوره آموزشی بهتره یا دوره ای که توی یگان هستیم؟ آیا توی یگان وقت آزاد زیاد داریم؟
ممنون از پاسخاتون
1- بعد از پر کردن برگه اظهارات مشمول در خصوص سوابق بیماری(برگه شماره دو) برگه معاینه اولیه داده می شه؟
2- به فراخور هر بیماری نامبرده(فی المثل مشکل چشم و عارضه پوستی) برای هریک، یک برگه جدا داده می شه؟
با سپاس
نمی دونم چرا بعضی از دوستان حتی چند صفحه قبل را مطالعه نمی کنند.
دوست عزیز ناراحت نشین ولی کسی که نمی دونه حتی چه سالی فرار کرده همون کارت و... نگیره بهتره!نقل قول:
ولی به هر حال اول مراجعه به نظام وظیفه بعد یگان.
1- خیر، بستگی به جاش داره. خدمت در ایران 30 سال هست که دوره های مختلفی داره و دوره احتیاط یکی از اون دوره های هست.نقل قول:
2- بله.
1-بلهنقل قول:
3-بله
دوست عزیز هم احتمال داره و هم نداره، ما که نظام وظیفه نیستیم!نقل قول:
دوست عزیز قبلا هم اشاره شد اهمیت خاصی علی الخصوص در مراحل اول و تقسیمات و... نداره،حالا بعد اینکه افتادین جایی شاید کاری بلد باشین و در اون مکان در کار مناسب استفاده بشه ولی اینطور نیست که روی تقسیمات هم تاثیر بگذاره.نقل قول:
نظرات متفاوته.نقل قول:
بستگی به نیرو و یگان داره.
این دیگه چه طور سوالیه!نقل قول:
دوست عزیز شما ابتدا نگفتی که در کدام ارگان هستی فقط تنها چیزی که مشخصه شما دیپلم هستید حال به فرض بگیم که دوره اموزشی بهتره ، چه فایده ای برای شما دارد شما تنها یک بار اموزش می بینید حالا می خوای تا انتهای خدمت در حسرت دوران اموزشی باشی؟ اما چیزی که مشهوده اکثر سرباز صقر ها خدمت راحتی به نسبت گروهبان ها یا افسر ها ندارند بیشتر کار های خدماتی در پادگان ها (نظافت، تعمیر و بنایی و ...) بر عهده ان هاست پس خودت رو برای همه چیز اماده کن.
شما پس از مراجعه به پزشک مورد تایید نظام وظیفه جهت معاینه اولیه مشکل یا بیماری خودتون رو مطرح می کنید سپس پزشک در صورت نیاز برگه ای جهت کمسیون برای شما صارد می کند شما در هنگام ثبت مدارک در سامانه نظام وظیفه در پلیس +۱۰ با به همراه داشتن ان برگه در خواست کمیسون می دهید پس از ثبت در خواست نامه ای به ادرس پستی شما ارسال می گردد که در ان تاریخ و مکان تشکیب کمیسون درج شده.نقل قول:
تنها یک برگه دادهمی شود که در ان بیماری یا بیماری های شما نوشته شده.
دوستان تو ثبت اطلاعات من تو پلیس +10 چند تا اشتباه هست... گروه خونی و تاریخ تزریق واکسن و شماره تلفن منزل اشتباه شدن...
اطلاعی دارین که میتونم با مراجعه به نظام وظیفه این اشتباها رو تصحیح کنم یا نه؟؟؟
یعنی اول باید بریم پیش پزشک نظام وظیفه؟ :n36:نقل قول:
مگه اول نباید دفترچه بفرستیم بعدش بگن برو کجا برای معاینه؟ :n36:
شما بايد قبل از ثبت مدارك معاينه شويد برگه اي داخل دفترچه است بايد ان برگه توسط توسط پزشك تكميل و مهر و امضا شود در هنگام ثبت مدارك كاربر نظام وظيفه اين برگه را از شما مي خواهدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما بايد قبل از امضا برگه يكبار با دقت موارد رو چك مي كرديد اما بايد موضوع رو به پليس +10'اطلاع دهيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله دیگه شلوغه!شما صبح ساعت 7و30 تا8 شروع کن به زنگیدننقل قول:
دوستان چند تا سوال داشتم خدمتتون
من سال 89 رفتم خدمت 5 ماه بعدش دانشگاه قبول شدم اومدم بیرون
الان باز اردیبهشت اعزامم
1-اموزشی باید دوباره برم؟
2-قبلا راهور بودم شهر خودم نیرو انتظامی بازم اونجا میفتم؟
در روال ناجا بله، 1 ماهنقل قول:
ربطی نداره، اگه شرایط دار باشین میوفتین استان و یا شهر خودتون در حالت دیگه احتمال داره هر جایی بیفتین.
سلام دوست عزيز، منم شرايطم مثل شماست اما اسفند اعزامم، يكي از بچه هاي همين سايت كه شرايطش مثل ما بود و دي ماه اعزام بود سوم دي ماه رفت اراك و 4 يا 5 ديماه فرستاده بودنشون كه برن، البته من اين موضوع رو از چند نفر ديگه هم شنيده بودم اما خوب تجربه اين دوستمون اين مطلب رو تاييد كردنقل قول:
قبلا اين طور بود كه اعزام مجددها حدودا چهار هفته مجددا آموزش ميديدن، اما ظاهرا يه چند دوره است كه آموزش نميبينن، البته من فقط واسه مالك اشتر اراك اين موضوع رو شنيدم و از جاهاي ديگه خبر ندارم، اما حدس ميزنم همه اعزام مجددها رو ميفرستن اراك و اونجا مقداري استحقاقي ميدن و بدون آموزش تقسيم ميكنن
همونطور كه گفتم من اول اسفند اعزامم، سعي ميكنم اگه مرخصي دادن بيام اينجا و تجربياتم رو بگم
در مورد سوال دومتون هم هر جايي ممكن تقسيم بشيم و هر قسمت ديگه اي ممكن بيافتيم
موفق باشيد
:n35: لااقل بگید نمیدونمنقل قول:
سلام
دوستان کسی هست که 01 آموزش دیده باشه ؟؟ چندتا سوال دارم
ممنون میشم
اینجا رو بخونیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته:
معاف میشید اگر شدید باشه.نقل قول:
های مندرج در هر بند به شرح زیر استفاده خواهند نمود.
بند 1: معایب ستون فقرات (مادرزادی یا کتسابی)
الف) در موارد شدید یا اشکال عملی معاف دائم.
ب) در موارد خفیف خدمات غیررزمی.
بند2: اسپوندیلولیزیس و اسپوندیلولیستزیس معاف دائم.
بند3: انواع هرنی دیسکال با علائم کلینیکی و رادیولوژی عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
(در موارد بیماران عمل شده انجام میلوگرافی و یا MRI ستون فقرات که در مرکز درمانی دانشگاهی یا نظامی انجام شده باشد منضم به تکید رادیوگرافی ضروری است)
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
منم یکی از دوستام همین شرایط رو داشت 2-3 روز اونجا بودن تقسیم شد