اکو 128 ( ساعت 00:37 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اکو 128 ( ساعت 00:37 )
دوست من شما قرار دادت رو کامل یکبار بخون متوجه میشی که بت گفتندنقل قول:
من تا چیزی رو نخونم امضا نمیکنم(شغلم اقتضا میکنه). روز اول به من گفتن و نوشتن که این سرعت و این ترافیک و این قیمت! وقتی من 512 میگیرم . هزینه 512 رو میدم یعنی شب و روز 512 ، نه این که روز 512 شب 64! شما وقتی مثلا هرماه باید 20 بدی اگر 19500 بدی سرویست رو وصل میکنن؟؟ به خدا اگر وصل کنن!! چطور شما 20 تومن رو باید بدون یه قرون کم و کاستی بدی ولی یک پنجم اون سرویسی رو که باید بهت بدن میدن و جیکمون هم در نمیاد! بدبختی و توسرخور بودن و ذلالت مگه شاخ و دم داره؟نقل قول:
هاااااااااااااا . حالا رسیدین به حرف من که 1 سال پیش اینجا میزدم . هر روز میومدم اینجا میدیدم بچه ها میگن ما با 128 4 گیگ داریم شبا دانلود میکنیم . در صورتی که من اون موقع با سرویس 512 شبی با زور 100 مگ میگرفتم . حدود 8 ماه اینجوری بودم. این ماهای آخرم که بهتر شده بود , دانلودم رسیده بود به شبی 400 مگ داشتم اما بازم ترافیک اضافه میخریدم .نقل قول:
همش میگفتم همون 512 خودمونو بدید انقدر زنگ زده بودم پشتیبانی که دیگه منو میشناختن .
ولی الان خدارو شکر داره تلافیش در میاد.:31::8:
عــــــــــــــــــــــــ ــــالی....
ای بابا شاتل دوباره سرعت هایی رو که برده بود بالا، آوورد پایین!
نه دوست من، اصلا موضوع تلافی اینا نیست،موضوع این نیست که سرعت من زیاد باشه مال شما کم من خوشحال بشم یا برعکس!!!نقل قول:
من خودم الان 2-3 ساله مشتری شاتل هستم، دوستان قدیمی این تاپیک که خیلی هاشون الان مثل خودم کم به این تاپیک سر میزنن میدونن، من هر موقع شاتل خوب بوده گفتم خوبه هرموقع هم مشکل بیدا کرده کفتم مشکل داره، وگرنه به طور نسبی و میانگین ازش راضیم.
فقط میگم اگر این رویه افزایش سرعت روزانه و کاهش سرعت شباه ادامه داشته باشه یواش یواش میرسه به حذف شبانه رایگان یا حداقل سرعتی که میتونن بدن! اونوقت این موضوع دیگه برای همه هست،نه اینکه من سرعت بالاست و یکی دیکه افت سرعت، نباید گول یه شب و دوشب و یه هفته رو خورد.
مقایسه نرخ اینترنت شاتل و پارس آنلاین در اهواز
سرویس 128/128 پارس با سه گیگ ترافیک دوره سه ماه قیمت 26800
سرویس 128/128 پارس با نه گیگ ترافیک دوره سه ماه قیمت 35900
در مقابل 128/128 شاتل با 6 گیگ ترافیک دوره سه ماه قیمت 29900 (بدون استفاده از تخفیف مزایای کارت طلائی که برای من در میاد حدود 24500)
سرویس 256/512 پارس با سه گیگ در سه ماه قیمت 47800
سرویس 256/512 شاتل با 6 گیگ در سه ماه قیمت 41900
سرویس 512/1024 پارس با 6 گیگ ترافیک سه ماه 62500
سرویس /512/1024 شاتل با 6 گیگ ترافیک سه ماه 47700
سرویس 1024 نامحدود شاتل ماهی 220000
سرویس 1024 نامحدود پارس ماهی 659500
به این اضافه کنید که پارس طرح تشویقی ، تخفیف کارت طلائی برای جذب زیر شاخه ، و امکان بازبودن خطوط 128 تا دو مگ رو نداره
اینم فایل لیست قیمت های پارس در اهواز در زمیمه
شب سوم
همچنان در پیچ و خم 16
نامردا حداقل سه شب اینو باز نمی کنن برا من
دوستان متاسفانه دقایقی پیش نتم قطع شد 1 دقیقه بعد وصل شد و این اعداد ثبت شد :19:
eco-128
تا 10 دقیقه پیش 2Mb بودا :41:
ولی الان با 60 فیکس دان میکنه
اولا دوست من مگر توی قرار داد ذکر نشده که ترافیک رایگان شبانه تا جایی که بستر مخابراتی به شرکت اجازه دهد فراهم می شود و در صورت نبود زیرساخت و بستر مخابراتی مناسب شرکت در قبال حذف و یا کیفیت این سرویس هیچ گونه مسئولیتی ندارد.نقل قول:
دوما تا آنجا که من پرسوجو کردم از کاربرای قدیمی ، شاتل طرح رایگان شبانه تا سال 87 فقط مخصوص خطوط آرت شاتل بود و از 87 به بعد به سرویس های ایکو هم اختصاص داده شده.
بهر حال من با یکسال و اندی استفاده از شاتل کاملا راضیم (نسبت به وضعیت اینترنت در کشور)
نقل قول:نقل قول:
متاسفانه دوست من این تکنیک شاتل هست. و به طور سر بسته اعلام کرده:41: و همه هم امضا کردن.
تا بخوای اعتراضی کنی فقط متوسل به همین ماده و تبصره میشن
ماده 2 تبصره 2:
منظور از غیر اختصاصی بودن سرویس این هست که مقدار پهنای باند مشخصی
توسط گروهی از مشترکین بصورت همزمان بهره برداری میشود و مشترک نیز در زمره آن گروه قرار میگیرد
مقدار پهنای باند مشخصی :معلومه توی روز دو مگ هست ولی شب ها برای یک عده ای فیکس میشه رو 30-60 و یک عده ای هم 250. این چرخش و جابجایی هم به صورت randomize هست.کاریش هم نمیشه کرد(یعنی یا شانس و یا اقبال:31:)
یعنی اونی که تا صبح فیکس با 30 کیلو بایت دانلود میکنه پهنای باندی که بهش اختصاص دادن 240 کیلو بیت هست.
توسط گروهی : میتونه 10 نفر باشه میتونه 8 نفر باشه یا کمتر یا بیشتر(share)
این از قول بخش فنی شاتل میگم:
حالا شما فرض کن 10 نفر باشند(share) وشب موقع دانلود 6 نفر از این 10 نفر بیان دانلود کنند مطمئن باش پهنای باند اون 4 نفری که نیومدن دانلود شبانه کنن رو تخصیص نمیدن چون میگن ممکنه طرف بیاد و باید ظرفیت استفاده برای اون شخص رو هم فراهم کرد.:19:
ولی تو مرکز ما(حالا بماند کجاست) مطمئنم اگه فقط 2نفر هم بیان دانلود شبانه سرعت من که فیکس رو 30 هست.اگر هم بیان باز فیکس رو 30 هست
به به چه چه:31:
دوست من اولا توی قرارداد نوشته شده که ترافیک رایگان شبانه تا جایی که بستر مخابراتی و زیر ساخت اجازه دهد اراعه می گردد و شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال حذف و کیفیت این سرویس در آینده ندارد.نقل قول:
دوما اگر شما ناراضی هستید اشکالی نداره می تونید از شرکت دیگه ای سرویس بگیرید ولی شک دارم با این قیمت بتونید بگیرید
سوما با توجه به پرس و جویی که از کاربران قدیمی کردم سرویس ترافیک رایگان تا قبل از سال 87 فقط مخصوص خطوط آرت شاتل بوده و از سال 87 به بعد به سرویس های ایکو هم اختصاص داده شده.
در ضمن بنظر من سرویس ایکو شبیه سیم کارت های اعتباری می مونه که بدرد کسانی می خوره که می خواند میزان استفاده از اینترنتشون رو کنترل کنند و هزینه اضافی پرداخت نکنند. باید قبول کنیم که شاتل دوتا گوش دراز نداره که بیاد سرویس 2 مگی خودش رو که در شرایط نامحدود 400هزار تومان در ماه میده رو به اسم ایکو بده 20هزار تومان که چی بشه
مگه میشه که بیاد ضرر بده شما چی فکر کردید شرکت شاتل تا به ازای سرمایه گذاری که میکنه سود مناسبی گیرش نیاد امکان نداره سرویس اراعه بده منتهی برخی از دوستانی مشکلات اینترنت کشور رو که معلومه از کجا آب می خوره را به شاتل نسبت می دند.
بیاد سرویس اراعه بده ضرر بکنه در راه خدا وقتی پهنای باند رو 10برابر قیمت جهانی باید بخره .
اینه که میاد سرویس ایکو میده که کاربرایی که استفادهشون بالاست بیاند ترافیک بخرند همین این یعنی تجارت
از مدیر تایپیک خواهش میکنم اینو پاک کنه پستم دوبا روی تایپیک امده
آقا من که دوباره برگشتم به اون روزای طلایی خودم با سرعت شبی 100 مگ دانلود :27:
عیبی نداره ما که عادت کردیم .
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
حرف حق جواب نداره..............!نقل قول:
خیلی جالبه از ساعت 1:00 تا 1:56 داشت مثل اسب با سرعت 350 دانلود میکرد . بعد ساعت 1:56 یعنی همین الان دیسی شد و به حالت اولیه برگشت ! ضد حال خوردیم ! :41:
من در بهترین حالت از 32 kb/s بالاتر نمیرم!!!!
زنگ زدم پشتیبانی میگه بردی خدا رو شکر کنید! شبها سرعت شما باید 17 باشه!!!!!
دیروز زنگ زدم تهران شاکی که چرا روز 2 مگ هست شبها 128، به جای اینکه رسیدگی کنند 2 مگ روز رو برام کردن 512!!!!
اکو 512 دارم
قکر کنم سرعت 2mb شب جیره بندی شده هر شب برای یک منطقه هست :25:
آقا شما کجائی؟ سرویست چیه؟نقل قول:
من پستی چند ساعت پیش زدم که حالا توی سایت آپ شده
نقل قول:
اهوازم و سرویسم هم ایکو 128 هستش در ضمن یکسال و نیمه که از شاتل سرویس میگیرمنقل قول:
قبلا هم گفتم من شب ها فقط با دانلود فایلهای فیلم مشکل دارم
من 5 ماهی میشه مشترکشون هستم، قبلا هم مشترک بودم.نقل قول:
من توی دانلود همه چیز مشکل سرعت دارم! البته در زمان مجانی بودن، این تست شما مال چه زمانی هست؟
الان دارم با 280 تا دانلود مي كنم
سرعت دانلود فيلم كمه در حد 20
اكو 128
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلیا رو اینجا نمیشناسم،خیلی وقته سر نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شبانه چقد دانلود کنیم fair policy رومون اعمال میشه؟
:blink: بابا یکی بیاد بگه اصفهان چه خبری شده!!!نقل قول:
شما کدوم مرکز هستید؟
دوست من شما برو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه فایل امتحانی دانلود کن ببین سرعتت چندهنقل قول:
ماکزیمم 32kb/s دانلود میده!نقل قول:
بگید کدوم مرکز هستید زنگ بزنم به پشتیبانی از خجالتشون در بیام!
میره بالا.جالبه.ولی رپیدشیر و میهن دانلود و وطن رو محدود کردن.نقل قول:
عرض کردم من اهوازمنقل قول:
شما یک بار مودم رو ریست کن دوباره کانفیگ کن تست کن ببین درست می شه
شرمنده با اون یکی دوستمون قاطی شد!نقل قول:
فرقی نمیکنه! باز هم همون سرعت رو داره به من میده!
بيش از 3 ماه از تصميم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويى براى كاهش 20 درصدى تعرفه پهناى باند اينترنت و ابلاغ آن به شركت ارتباطات زيرساخت مى گذرد اما ارائه دهندگان اينترنت معتقدند كه اين تخفيف تاكنون اعمال نشده است.
به گزارش مهر، مصوبه كاهش نرخ تعرفه خدمات مبتنى بر اينترنت اوايل مرداد ماه امسال و با هدف توسعه استفاده از خدمات مبتنى بر اينترنت و كاهش نرخ خدمات مرتبط از سوى سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويى به شركت ارتباطات زيرساخت ابلاغ و وعده داده شد كه اين كاهش قيمت ها به صورت دوره اى تداوم يابد.
كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مقرر كرده بود اين تخفي فها در صورتى به متقاضيان تعلق بگيرد كه با ارائه مستندات و تعهدات لازم، مشخص شود كه اثر اين تخفيف به كاربران آنان منتقل خواهد شد. با اعمال كاهش 20 درصدى تعرفه پهناى باند براى عرضه كنندگان اينترنت در كشور پيش بينى شده بود كه قيمت نهايى اينترنت براى كاربران خانگى 8 تا 10 درصد ارزان تر شود اما ارائه كنندگان اينترنت در كشور با انتقاد از سازوكارهاى وزارت ارتباطات براى اعمال اين كاهش نرخ پهناى باند اعلام كردند با وجود بروكراسى حاكم بر مجموعه وزارت ارتباطات، شركت هاى اينترنتى تاكنون از تخفيف نرخ پهناى باند منتفع نشده اند و اميدشان به ياس تبديل شده است.
رئيس كميسيون اينترنت سازمان نظام صنفى رايانه اى نيز در گفت وگو با مهر با تاكيد بر اين كه كاهش 20 درصدى نرخ
پهنای باند در کشور تا کنون اجرایی نشده است، گفت :"این مصوبه تنها به ایجاد انتضار برای کاهش قیمت اینترنت در میان کاربران نهایی دامن زده است."
محمودرضا خادمى اضافه كرد:" این شرط و شروط ها به هیچ وجه عملی نیست و با این شرایط کاهش نرخ پهنای باند هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید."
وى با بيان اين كه تاكنون هيچ شركتى از اين تخفيف قيمت بهره نبرده است، تاكيد كرد كه اين مصوبه بايد بازنگرى و تصحيح شود.
گفتني است در طبقه بندی كشورها از نظر سرعت اينترنت خانگى كه speedtest.net در 6 ماهه نخست سال 2010 از ميان 152 كشور بررسى كرده ايران پس از كشورهايى مانند ونزوئلا، نيجريه، بوليوى و عراق با سرعتی برابر با 0.61 مگابایت بر ثانیه در رتبه 144قرار گرفته است اين در حالى است كه به طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت adsl با سرعت تنها 128كيلوبيت برثانيه با قيمت متوسط حدود 20 دلار در ماه ارائه می شود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را:41:
الان زنگ زدم پشتیبانی میگن مرکز مخابرات شما ترافیکش زیاد شده برای همین اینطوریه!
نمیدونم چطوری در عرض 2 روز اینقدر مشتری توی این مرکز اضافه کردن که سرعت 2 مگ روزانه من شده 512! شبانه هم از 64 کیلوبایت در ثانیه شده 20!
شانس من هم 3 روز تعطیلی پشت سر هم داریم!
ساعت 5:20 صبح!
بلاخره سرعت برای من بالا رفت! از 20 به 64 رسید یعنی دوباره 512 شد ولی چه فایده که سایت های اصلی مثل رپید شیر رو بستن! از سرور مستقیم سرعت دانلود 65 kb/s هست ولی از رپیدشیر در بهترین حالت به 20 میرسه!!!!
عجب توهمیییی
128 اکو من الان داره با سرعت 250 کیلو دانلود میکنه!!!!!!!!!!!111:31:
40 مگ کلا 3 دقیقه طول کشید!!!!!
چطور شده این طور شده؟
اکو 128 اصفهان؟!
دوست من ساعت ویندوز معلومه دیگه 2 و 17 دقیه صبحنقل قول:
دوستانی که میگند شاتل شبا افتضاحه یه سری به تایپیک رقیب بزنید ببینید اونا شبا چیکار می کنند.
این هم 128 اکو من در این روز که رویایی شده
نه بابا از این خبرا نیست. من دوره پیش بالای 200 گیگ دانلود کردم !!!! :27:نقل قول:
اگه قراره باشه هرچی بیشتر مصرف کنی بیاد رو حسابت دیگه محدود کردن سرعت واسه چیه!!!
یه سوال :
اگه ترافیکم تموم شه و اون 200 مگ هدیه رو بگیرم ، شبا میتونم دانلود رایگان داشته باشم یا نمیشه ؟