مرسی واقعا :دی
جوابم رو گرفتم :5:
مرسی واقعا :دی
جوابم رو گرفتم :5:
دوستان بازی pes . rage .gears of war و driver را میشه با این آپدیت جدید بازی کرد .؟؟؟؟
همه رو میشه زد.pes و با آپدیت قبلی هم میشد زدنقل قول:
سلام بااینlt2دیگه همه بازیها اجرامیشه نیازی به پچ و این کارها نیست
بله اجرا میشه مشکلی نیست......فقط بازی هایPA2.5حد اقل باید تا1.9پچ شده باشننقل قول:
آقا من بعد یه مدت اومدم بازی کنم بعد دسته رو روشن کردم ولی ایکس باکس روشن نشد.
بعد دستی روشنش کردم ولی هر کاری کردم دسته وصل نشد.
دسته رو دوباره شناسوندم بازم وصل نشد.
باطری عوض کردم بازم دسته وصل نشد.
با سیم وصل کرردم بازم وصل نشد.
حالا چی کار کنم؟
الان فقط driver sa و geow3 به lt+ احتیاج دارن ؟
rage رو میشه با lt+1.1 بازی کرد ؟
خیر دوست عزیز اونم xgd3 هست و نیاز به lt2 داره.نقل قول:
بچه ها دو تا سوال :
1 - من سینمای خانگی گرفتم ، برای استفاده صدای بازی های ایکس باکس از سینما باید با کابل اپتیکال ایکس باکس را به سینما وصل کنم . آیا تبدیلی هست که بشه از خروجی های ایکس باکس ، اپتیکال گرفت ؟
2 - بعد از نصب LT+2.0 دیگه فورزا 3 اجرا نمیشه . فکر میکنید مشکل چیه ؟
سلام
آقا ما زدیم یدونه از این کابل vga هارو نفله کردیم تا بتونیم بخش audio رو بزنیم به یه اسپیکر خفن. ولی وقتی وصل میکنم صدا از تو اسپیکر در میاد اما کابل hdmi تصویر نمیده . چکار باید کرد . مثلا من کدوم سیم رو از روی پورت vga قطع کنم که فقط بتونم صدا بگیرم و تصویر از hdmi در بیاد؟
سلامنقل قول:
1- از این باید استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- با برنامه ی abgx باید patch بازی رو هماهنگ سازی کنید با ورژن جدید LT
آقا کسی نیست جواب بدهنقل قول:
کـــلا دسته رو نمیشناسه ؟!
من ایکسباکسمو عزیزمو هفته پیش با پلی استیشن عوض کردم . حالا گه GEARS OF WAR اومده . و PES2012 هم نمیشه روی PS3 اجرا کرد.
بنظرتون اشتباه بزرگی کردم . :41::41::41::41:
تا هفته دیگه -- نشه دوباره میرم عوضش میکنم .
اشتباه بسیار بسیار بزرگی کردی دیگه !
حالا حالا ها خبری از هــکش نیس ولی اکس باکس الان دیگه همه بازی ها و XGD3 ها هم میاره !
دوستم ميگه وقتي pes2012 رو انداخته دودستگاه بعد از نصب كردنش كنسول دچار مشكل شده.مثل اينكه وقتي روشنش ميكه يه نوشته هايي رو صفحه مياد.كنسولش ديگه بي استفاده شده.مكل از چيه؟
داخل بازی یه آپدیت داشبورد هستش که اگه اپدیت بزنی کنسول از حالت کپی خور میاد بیرون و فقط اورجینال رو میخونه . باید LT2 ریختنقل قول:
هزینه اش از 6 تا 50 تومن هستش بستگی به انصاف فروشنده و محل سکونتت داره
این کابل ها اینجا هم هستش ؟ من که جایی ندیدم .نقل قول:
سلام.من XBOX 360 ARCADE دارم و الان دو ساله كه بدون هارد دارم بازي ميكنم.شنيدم اينجوري درايو ضعيف ميشه و با هارد سرعت هم بالاتره.هارد بخرم يانه؟هاردش چند گيگه؟قيمتش چنده؟
اره ضعیف میشه ...تو بعضی بازی ها سرعت رو نشون میده مثل gtaنقل قول:
هر جی بیشتر بهتر
بلهنقل قول:
با سیم هم وصل کردم نمی شناسه
ببخشید دوستان
میشه بازیهارو روی فلش ریخت؟
من میخام یه 4 گیگ بگیرم
یه فلش 16 بگیرم خوبه ؟
آره میشه اما باید از رو خود کنسول نصبشون کنی و وقتی هم نصب شد باید دیسک رو توی درایو قرار بدی تا یه لایه امنیتی چک بشه اجازه ورود به بازی رو بده مثل PS 3 نیستنقل قول:
البته اینم بگم به طور قانونی فقط میتونی16گیگ استفاده کنی و کلا فلش زیاد نمیتونه به صرفه باشهنقل قول:
كسي نبود جواب بده؟؟؟نقل قول:
پس شدنیه .....نقل قول:
ببخشید میتونم بپرسم برای چی به صرفه نیست ؟
برای اینکه واسه ی یه فلش 16 گیگ هم باید حدود 30 تومن پول بدین ، واسه یه هارد WD لپتاپ 250 گیگ هم 30 تومن ، حالا به نظرتون کدوم به صرفه تره؟؟؟
جدا هارد 250 GB لبتاب 30 تومنه ؟:18::18::18:
من که اصلا نمیدوسنتم....
سلام . من دیروز Gears of war III خریدم 4 تومن:31:
اما با گرافیکش یکم مشکل دارم. حس می کنم GeOW II بهتر بود. سایه زنی هاش داغونه- کلاً گرافیکش شبیه بازی های آنلاین هست تا یک بازی high end. کسی همچین چیزیو متوجه شده؟ یا فقط منم؟
دوستان من بعد از نصب LT2 با بازی های AP2.5 مشکل دارم مثل :
Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty: Modern Warfare 2 / Call Of Duty: Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood
میگه Disc not supported
بقیه هم همین مشکلٌ دارند ؟
این جوری که خیلی ضد حاله
گرون گرفتی آقا!:31:ما 2.5 گرفتیم!نقل قول:
سلام . من دیروز Gears of war III خریدم 4 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با گرافیکش یکم مشکل دارم. حس می کنم GeOW II بهتر بود. سایه زنی هاش داغونه- کلاً گرافیکش شبیه بازی های آنلاین هست تا یک بازی high end. کسی همچین چیزیو متوجه شده؟ یا فقط منم؟
من مشکلی با گرافیک ندارم،به نظرم گرافیکش یکی از بهترین های 2011 هست...........
+
Gears of War 3 درسته!:31:
من مشکلی ندارم،بازیهام همون پچ 1.9 رو دارن و راحت اجرا میشن.(3 تا بازی Halo Reach-Cod black ops-Cod MW2 رو تست کردم)نقل قول:
میگه Disc not supported
بقیه هم همین مشکلٌ دارند ؟
این جوری که خیلی ضد حاله
نه دقیقا . حدود 50 یا 60 تومان هستشنقل قول:
سلام.
یه دسته خودم خریدم سفید به قیمت 31 تومن.
حالا اون غلطک سمت چپش بر نمیگرده جای اولش اما کار میکنه.اما دسته سیاهه که اریجینال از کمپانی اومده و سنگین تره مشکل نداره فعلا.
چقدر درستش میکنن اون غلطکش رو؟
به نظرم گرافیکش که خیلـــــی بهتر شده !!!!!!! اصن این گراب ها میان یه حس تازه ای داره نسبت به Geow 2 : دی ( من تازه HDIMI گرفتم فهمیدم 1080P یعنی چی : دی )نقل قول:
سلام . من دیروز Gears of war III خریدم 4 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم گرون گرفتی :دی ما 2 گرفتیم با کلی قاب و کاور و چاپ و بند و بساط : دی ...نقل قول:
ما 2.5 گرفتیم!
:( :-<
اقا الان اخرین lt اومده؟ بازی های Gears of war III, driver sf,rage میاد؟
بله اومده.lt2نقل قول:
همه ی این بازیهایی که گفتیو میخونه:5:
دوستان یه بازی Fifa 12 گرفتیم از دوبی موقع اجرا ارور Region Code میده .
مشکل از چیه ؟
Xbox اسلیم هست از چین خریداری شده .
این آپدیت جدیدی که برای کینکت اومده چیه جریانش ؟ از کجا دانلودش کنم ؟ نصبش چجوره ؟
خوب خودش که گفته ریجن کنسول با بازیتون نمیخورهنقل قول:
---------------------------
والا اورجینال هاشو با5تومن درست میکنن اگه ساختار دستت فرق نکرده باشه با همون5تومن درست میشهنقل قول:
-----------------------------
آبدیتی نیومده که فقط اگه داشبردت قدیمی باشه باید به داشبردی که برای اجرای کینکت لازمه آبدیت کنهنقل قول:
فعلا هیچ داشبرد جدیدی نیومده
مرسی راستی هزینش چنده ؟نقل قول: