سلام دوستان.
با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟
سلام دوستان.
با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟
تووی این تاپیک حدود 7000 پست در مورد ایرانسل نوشته شده بعد شما یه دفعه تووی 1 پست میگین ایرانسل نگیرین؟نقل قول:
کیلوان: اپراتور اول بهوش باشد!
كريستين كيلوآن، مدير اجرايي MTN در ايران، در گفتگويي با ماهنامة طيف برق، ضمن اشاره به توانمنديهاي اپراتور دوم، تأكيد ميكند كه اگر اپراتور اول روشهاي خود را بهبود نبخشد، مشتركان خود را از دست خواهد داد. مطلبي كه در ادامه ميخوانيد، بخشي از گفتگوي ما با كريستين كيلوآن است. متن كامل گفتگو با وي را در شمارة شهريورماه طيف برق خواهيد يافت.
به گزارش گروه علمی-تحلیلی طیف اگر زمينه براي فعاليتهاي ما فراهم شود، ميتوانيم تبديل به رقيبي قدرتمند براي ساير رقبا شويم. در حال حاضر، كمتر اپراتوري در جهان وجود دارد كه برنامهريزي كرده باشد و توانسته باشد طي هشت ماه، دو ميليون مشترك جذب كند.
البته ما به قدرت رقباي خود واقف هستيم و به خوبي ميدانيم كه آنها در حدود 10 سال زودتر از ما فعاليت خود را آغاز كردهاند؛ بنابراين، انتظار نداريم كه طي يك يا دو سال تمام مشتركان رقيب خود را جذب كنيم.
البته رقباي ما نيز بايد روش سرمايهگذاري و عرضة خدمات خود را تغيير دهند؛ زيرا شبكة MCI مشكلات زيرساختي مهمي دارد. اما ما با اينكه در حدود سه سال است فعاليت خود را آغاز كردهايم، شبكههايمان راهاندازي و تثبيت شدهاند؛ هرچه ثبات و قابليت شبكه بيشتر شود، خدماتي با كيفيت بيشتر به مشتريان عرضه ميشود.
بنابراين اگر شركت MCI به سرعت برنامة جديدي را اجرا نكند، به زودي متوجه خواهد شد كه تعداد زيادي از مشتركانش جذب ايرانسل ميشوند. در واقع، مشتركان ما در گذشته، مشتركان بالقوة شركت MCI بودهاند؛ بنابراين، هرچه ما مشتركان بيشتري جذب كنيم، ميزان جذب مشتركان MCI كاهش مييابد. ميتوان گفت MCI رقيب سرسختي براي ما محسوب نميشود.
اگر نگاهي به گذشته بيندازيد، متوجه ميشويد كه MCI در دورهاي توانست بيشترين مشترك را جذب كند كه هنوز ايرانسل فعاليت خود را آغاز نكرده بود، چنانكه در سال 2004 و 2005، طي دو مرحله ثبت نام براي واگذاري سيمكارت در حدود 15 ميليون مشترك جذب كند. اما در ثبت نامي كه در اوايل سال 2006 انجام شد، پيشفروش سيمكارت كمتر از گذشته بود. زيرا در حال حاضر، فردي كه قصد خريد سيمكارت دارد، ميتواند ميان خريد سيمكارت ايرانسل يا سيمكارت MCI دست به انتخاب بزند. در حال حاضر، نه تنها سيمكارت ايرانسل با قيمت كمتري عرضه ميشود، بلكه خدمات بهتر و متنوعتري را مانند MMS، ايميل صوتي، تعرفههاي متنوع و غيره عرضه ميكند. بنابراين، ما فكر نميكنيم كه فعاليت اپراتور اول هيچگونه فشار يا چالشي را براي ما در پي داشته باشد
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر به ترافیک شبکه ربط داره البته به گوشی هم مربوط هست ولی نه اینکه با یه گوشی که حداکثر سرعت gprsش بالاست لزومآ با سرعت بیشتری از gprs استفاده کنه که برای ایرانسل در مواقعی که ترافیک شبکه کمه 10 11 کیلو بایت در ثانیه یا کمی بیشتر هست!!
در مورد سوال واضحت!!!! من که نمیدونم Edog چیه!!! یعنی اصلآ تا حالا نشنیدم!!! شاید مخفف electronic dog هست!!:27::31::46: ولی اگه منظورت EDGE هست که فکر نکنم با این وضعی که دولت راه انداخته بزارن ارائه بده!!!
:11:
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟
در رابطه با قیمت سیم کارت میخواستم صحبت کنم
اگه مبینین که ایرانسل سیم کارت هاش رو نصف قیمت میده دلیلش این هست که اصولا سیم کارت هزینه چندانی رو نداره برای اپراتور ها
تو کشور های خارجی سیمکارت مجانی هست و شما فقط هزینه شارژ رو میپردازن
حالا حساب کنید که این همراه اول چقدر مردم ایران رو با تکنولوژی قدیمیش سرویس کرده
ببينم چطوري ميشه اينترنت گوشي رو به كامپيوتر وصل كرد ! مثلا K750 باشه !
هیچ سیم کارتی بدرد نمی خوره حتی ایرانسل
فقط الیاس موبایل بدون سیم کارت بدون گوشی...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون می شم سریع تر جواب بدید ...نقل قول:
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟
[QUOTE=nimamani;1652646]مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
رو صفحه مي نويسه
اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
برات بنويسم
نیما جان شما درست میگی اما سری p یعنیpocket pc و برای همین تنظیماتش با سایر گوشی های سونی اریکسون فرق داره
تو خود سایت ایرانسل هم برای p990 تنظیمات را نذاشته و گفته در اسرع وقت حالا من ازز شما می خوام اگه یه طوری این تنظیمات را پیدا کنی خیلی ممنوننت میشم من دو ماهه دنبال این تنظیماتم:19: