برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و imei تبلتتو وارد کن تا بفهمی 4g ساپورت هست یا نهنقل قول:
Printable View
برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و imei تبلتتو وارد کن تا بفهمی 4g ساپورت هست یا نهنقل قول:
دوست عزیز من دارم با تاپاتالک پیام مینویسم اگه با پی سی پیام میدادم حتما انجام میدادمنقل قول:
این اسکرین شات که نگی الکی میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز واسه منم چند روزی هست این مشکل به وجود اومده تنها راهی هم که تونستم انجام بدم فقط قندشکن واسه اندروید و پی سی بوده وقتی که با تبلتم قندشکن رو فعال میکنم به راحتی همه سایتها باز میشه و وقتی هم به پی سی وصلش میکنم قندشکن پی سی رو فعال میکنم که اونم حل میشهنقل قول:
اگه راهی به غیر از قندشکن پیدا کردی منم خبر کن دمت گرم
ok مشکلی نداره ,لینک عکسی که آپلود می کنی رو بذار نه خود عکس! داری با رزولشن بالا عکس میزاری 6متر طول صفحه میشه فقط! لینک بذار!نقل قول:
دوست عزیز این سایت ایرانسل که خودم رفتم کلا این قسمتش بدرد نمیخوره حتی میزنه تبلتم ۳جی هم پشتیبانی نمیکنه با اینکه من همین الان H+ هستم خخخخنقل قول:
جواب منو فقط کسایی که حرفه ای باشن شاید بتونن راهنمایی کنن خود ایسوس هم فکر نکنم بتونه جواب بده
لطفا دوستان توضیحات و اسکرین شات ها رو ببینند و راهنمایی کنند ممنون
منم بعضی موقع ها با اینترنت مخابرات چنین مشکلی واسم پیش میاد.مشکل از شرکت زیر ساخت و پروژه اینترانت هست.نقل قول:
رفیق شما فکر کنم کلا با تاپاتالک کار نکردی!!!!نقل قول:
تاپاتالک وقتی عکس بهش میدی خودش اتوماتیک آپلود میکنه اگه لینک هم بده لینک تاپاتالک میده وقتی لینک تاپاتالک رو هم بزاری باز همینجوری عکس ها آپلود میشه!!!!!
من الان لینک میزارم ببین میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیدی شد؟ نکن عزیز من....
این تست مربوط به LTE هست
این تست مربوط به 3g هست
عملا فک کنم فقط ماژول های 4g رو نصب کردن روی دکل :n02: که اون بالا بزنه LTE دل ما شاد شه
از نظر آنتن دهی هم هیچ فرقی ندارن
خدا وکیلی گرفتی مون از اونور لینک گزاشتی از اینور عکسش آپلود شده خخخنقل قول:
خب این شد همون حرف من لینک های تاپاتالک خودشون اتوماتیک بعد از ارسال به عکس تبدیل میشن
حالا من موندم شما چرا قبول نمیکنی???
بیا منم بلدم این لینک همین عکس
حالا من لینک گذاشتم حالا که ارسالش میکنم خودش یه عکس تبدیل میشه!!!!
رفیق لطفا دیگه بیخیال کل کل شو اصلا شما راست میگی شما استاد ما من کوچیکتم
لطفا هر کسی جواب سوال مو میدونه راهنمایی کنه