[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا اصلا احساس میکنم این خط تلفن موجود زندس لج میکنه باهام هرکاری میکنم که بهتر شه بدتر میشهنقل قول:
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
سلام
وقت بخیر
من از یک شرکت کوچک اینترنت 16 مگابیت می گیرم . وقتی در پخش انلاین یا وب گردی هستم و یا با speedtest اندازه می گیرم سرعت حدود 1یا 2 مگابیت هست .با شرکت تماس می گیرم می گند با دانلود منیجر یک فایل رو مثلا از سرور مایکروسافت دانلود کن. اون موقع سرعتم به 16 می رسه (با 8 کانکشین دانلود منیجر)
به نظر شما چکار کنم؟
از نتایج speedtest عکس بذارنقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟
یه بار ریست فکتوری کن دوباره امتحان کن، یا با یه مودم دیگه امتحان کننقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
سلام یک سوال
من یک مشکل دارم مسعله سر اینکه همسایه ما اگه سویس رو تقییر بده وضعیت خط من هم تقییر می کنه !!
یعنی قبلا که سرویس دو مگ داشتن خط من با اسیاتک تا 12 مگ می کشید ولی از زمانی که های وب رفتن و سرویس 4 مگ گرفتن خط من به شدت بد شد و تا 6 بیشتر نمی گرفت ولی الان باز از های وب سرویس 8 مگ تقییر دادن که با snr 3.5 روی 6 مگ بسته شده براشون ولی به طرز عجیبی از همون موقع خط من تا 8 با snr 10 بالا امد !!!
کسی می دونه چرا ؟
( ساختمان دو واحدی هستیم و همسایه کنار به کناریم )
(اپدیت )
همین الان خطشون دوباره ریست شد و روی 4.4 ست شد و snr شون روی 7 امد
و با تعجب فراوان خط منم ریست شد و از دو روز پیش که 8 مگ بالا امد بود الان دوباره تا 6 پایین امد
من شاتل دارم اون ها های وب
این موضوع از زمانی شروع شد که اون ها رفتن های وب
سلام دوستان مشکل چیه snr مدام کم و زیاد میشه اینترنت قطع و وصل دو روزه وضع اینه پشتیبانی که میگه نویز داری سرعت کم کرد ولی مشکل من رفع نشد ؟! از مخابراته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]