ممنون :n14: ، انشاالله که آخری باشه،ولی نی خب :n27:
دادمش دست نمایندگی تعمیر پاناسونیک،رفت زیر تیغ تعمیرکار،خدا کنه سالم بیاد بیرون،گفتن تا 600 هزینش میشه !
آره واقعا، حیف کیفیت تصویر این تیوی، اولین بار که عاشقش شدم سر صحنه پرواز هلیکوپتر رو نیویورک تو شب تو فیلم Heat بود، نسخه Bluray سیزده گیگش،جدی مو به تنم سیخ کرد این تیوی،مخصوصا تاریکی شبش و چراغای ساختمونا و ماشینای خیابون تو شب !
منم وسواسی،همین صحنه رو روی چندتا تیوی ال سی دی دیدم، ولی VT30 ایمان منو به دست آوورد.
ولی خدایی از نظر امکانات حاشیه ای مثل زیر نویس فارسی و DVR و اینا کم کاری کردن، فقط فقط فقط کیفیت تصویر محض.
من یه تحقیقاتی هم کردم این چند روزه راجع به این مشکل، تو چندتا تاپیک خارجی دیدم خیلیا میگن دلیل این مشکل نرم افزاری هم میتونه باشه و باید Firmware تیوی رو آپدیت میکردیم تا اینطوری نشه ! حالا من به نمایندگی سپردم آپدیتشم بکنه و گفت اوکی ! ولی میخوام بدونم از کجا بفهمم این کارو کرده، نسخه Firmware رو کجاش میزنه و آخرین نسخه رو کجا میشه پیدا کرد تو اینترنت ؟ خود سایت پاناسونیک مثلا میذاره واسه دانلود ؟ خیلی جاها دیدم با کابل شبکه میگن باید آپدیت کنی و این حرفا !
ولی خدایی از پاناسونیک خیلی توقع دوام داشتم،اونم منی که با وسواس رفتم واسش استابلایزرم گرفتم،جدی خیلی حس بدی بهم داد بعد سه سال اینطوری شد، بعد ده سال حالا یه چیزی ! کلاً خونوادگی شوکه شدیم،اونم فقط بخاطر توقعی که از پاناسونیک داشتیم، ولی خدایی شارپ هیچ وقت از این بلاها سر مشتریا نمیاره،فکو فامیل شارپ بازن،جدی تاحالا شکایت نشنیدم ازشون.