نقل قول:نقل قول:احتمال اینو نمیشه داد که چون از اواسط دوره تغییر سرویس دادید مبلغ سرویس قبلی و فعلی که انتخاب کردید، هر دو لحاظ شده باشه ؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:احتمال اینو نمیشه داد که چون از اواسط دوره تغییر سرویس دادید مبلغ سرویس قبلی و فعلی که انتخاب کردید، هر دو لحاظ شده باشه ؟نقل قول:
:n29: اینکه داخل و اینترانتنقل قول:
بچه ها پر-اکسی سا-کس برای شما کانکت میشه یا هنوز مشکل داره؟:n16:
متاسفانه :n02: کانکت میشهنقل قول:
واسه من الان تونل و inet کل میکنن و هیچ مشکلی ندارن:n16:نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه :n02: کانکت میشه
واسه من الان تونل و inet کل میکنن و هیچ مشکلی ندارن:n16:
برای من مشکل داره.با چند تا اکانت هم تست کردم ولی یا پراکس-ی فایر قرمز میشه یا کلی طول میکشه که بخواد نتیجه رو اعلام کنه.
سلام
از دیروز عصر اینترنت مخابرات من فعال شده ولی من 1024 ثبتنام کردم واسم روی 160 بستن.سرعت دانلود هم از 25 بیشتر نمیره
بهشون زنگ زدم میگن چون سیم کشی فیبره ما از اینجا نمیتونیم سرعت و نویز رو ببینیم و باید به مخابرات خودتون استعلام بگیریم که اونجاببینن بعد واسه ما بفرستن که گه ایرادداشت رفع کنیم.
با این وضعیت ما با اینا خیلی مشکل خواهیم داشت.
مودم من زایکسل هست
از اطلاعاتی که مودم راجع به سرویس میده نمیشه نویزم رو چک کرد؟
جالبه الان زنگ زدم پیگیری کنم میگه درسته.همه جارو تست کردیم مشکلی نداره سرعت وسرویس شما.حالا هر چی بهش میگم مودم داره میگه سرعت دانلود و اپلودمو که شما رو چند بستی بازم نمیفهمه و میگه کندی سرعته.میگم شما سرویس منو رو 1 مگ ببند بعد کند بودنش به دردک باز میگه رو 1 مگه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چه باید کرد؟ماهی 40 تومن پام حساب میکنن با سرعت 128 به اسم 1 مگ!!!واقعا نمیفهمم صاحاب نداره؟!!لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟!
اصلا امکان نداره که پهنای باند خطتون رو که خودشون بستن یا نویز رو نتونن تشخیص بدن.نقل قول:
اصلا بهشون بگو که پهنای باند خطم رو روی 1 مگ ببندید ببین اونا میتونن یا نه.
فیبر که کیفیتش بهتر از مسی هست