آقا وحید باید اکانت بسازیم من نصب کردم خوب بود و بعضی سایتها وا نمیکنهنقل قول:
Printable View
آقا وحید باید اکانت بسازیم من نصب کردم خوب بود و بعضی سایتها وا نمیکنهنقل قول:
بچه ها این بهتر از مبین نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 512 با 24 گیگ یکساله 200 با مودم رایگان
نقل قول:
دوست من خب دانلود رایگان نداره این. تنها دلیل انتخاب مبین توسط من و دیگر دوستان دانلود رایگانشه
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
داتک سرویساش گرونتره از مبین و ایرانسلنقل قول:
پاک شود لطفا ..
- پشتیبانی معمولاً مشغول است و اگر هم موفق به تماس شدید معمولاً پاسخ ها ناکارآمد و تکراری است.نقل قول:
- شبها میشه گفت وبگردی غیرممکن است و سرعت دانلود به شدت افت میکنه که باید تعداد زیادی کانکشن همزمان برای دانلود ایجاد کنید؛ شاید سرعت کامل را دریافت کردید.
- سیستم کنترل حساب اینترنتی ضعیف است و خرید اینترنتی و تغییر تعرفه فقط با تماس ممکن است.
- مشتری که هست اما در مورد ارزش نمایندگی گرفتن باید با توجه به شرایط خودتان، مشتری و شرکت طرف قرارداد، داشتن صرفه اقتصادی را محاسبه کنید.
وحید جان ایرانسلم 4 گیگ دانلود بیشتر داره که میشه 20 تومننقل قول:
راستی خانم گفت شارژر فندکیش 30 تومنه:18: چه خبر زیاد نیست
بین ایرانسل و مبین نت کدوم قطعیش کمتره
میگن مودم ایرانسل بهتره درسته؟
سلام دوستان
1 چرا سايت مبين نت 2 تا 8 باز نميشه( حداقل برا من كه اينطوريه)
2 حجم استفاده شده از شبكه رو دقيق و با وجدان حساب ميكنه يا...
3 جمعه ها 8صبح تا 2 بعد از ظهر رايگان هست يا نه؟
خيلي ممنون!
متاسفانه سرویس 1 مگ 12 ماه 9 گیگ سرعت دانلودم دیشب هم 32 بود
اگه 128 رو بر چهار تقسیم کنیم میشه 32
اگه به پشتیبانی هم زنگ بزنم احتمالا میگن سرویس 1 به 4 و سرعت minimom شما همینه
تازه لینک ها دانلود مو با لیچر های پولی مستقیم میکنم یعنی لینک ها دیگه آخرشه
مشکل اینه که همه میخوان دانلود کنند و وقتی کم میارن همه اینکارو می کنند:
همه اینکارو کنند چه شود.نقل قول:
که باید تعداد زیادی کانکشن همزمان برای دانلود ایجاد کنید؛ شاید سرعت کامل را دریافت کردید.
البته حق دارید خیلی ها گرفتند برای دانلود ٰ ولی اخه محدودیت هاشو ببینید اصلا می صرفه ؟ ADSL مخابرات چیزی بگیرید با صرفه تره به خدا هزینش الا شده دو برابر مبین نت
و هم اینکه این همه فشار همه دارن وارد میکنند
من که مبین نت رو برای دانلود نگرفتم درسته 1 مگ 40 گیگ دارم
فقط برای ماموریت هام و اطراف که میرم استفاده میکنم و دانلود هم میکنم ! ولی نه همیشه همیشه..
با غر زدن دوستان اینجا هیچ هیچ هیچییی فایده نداره
بیخود دلتون چرکین نکنید
من فکر نمیکنم سرعت رو ببندند و محدودیت دانلود اعمال شده جایگزین بستن سرعت هستش .نقل قول:
که بتونند ترافیک رو تحت کنترل بگیرن ! چرا که احتمال میدم و حتما همینطور هستش که پهنای باند کم دارن و جوابگوی این همه مشتری نیست !
منم دقیقا همین رو میگم این سرویس به درد دانلود نمیخوره و وقتی همه برای دانلود بگیرن همه چیز همه کس میاد پایین ! ای دی اس ال بگیرید دوستان اگه میتونید
در مورد سرویس ای دی اس ال طبیعتا از نظر من تو ایران بازدهی ADSLبیشتر از وایمکسه !پهنای باند قوی داری داره چون یه شرکت نیست ! همه پخش هستند بین چندین ICP که هرچند فکر میکنم انگشت شماره تعدادشون اصلیشون تو ایران
ولی اینجا فشار روی یکی هست ! مبین نت
برای من سرعت نمیگم خوبه نمیگمم بده من هر موقع دانلود میکنم 130 120 کیلو در ثانیه دارم پینگمم 300 هستش و هیچ وقت تو این 8 ماه مشکلی نداشتم ولی اینجا میبینم ملت دارن میریزن توصیه میکنم اگه میتونند ADSLبگیرن
من خودم برای دانلود الا تو خونم ADSLدارم و درسته :
پینگ بهتری نسبت به مبین نت داره
سرعت دانلود بهتری داره
بازم میگم: من فکر نمیکنم که شرکت شیر فلکه سرعت رو شبها میبنده !بلکه این خود مشترکین هستند که دارن فشار میارن شرکت داره از راه سیاست حجم مصرفی جلوی مشتری ها میگیره
قوانینش رو بخونیدٰ گفته این سرویس نمیدونم بین 8 نفر یا 4 نفر اشتراکیه ٰخوب .... وقتی حساب کنید خیلی از دوستان نوشتند بله سرعتی که اشتراکیه به ما میده (در واقع ناراحت هستند) شرکت تنها جواب منطقی که میتونه بده به زبون خودمونی اینه که:
قبل از خرید مگه نمیدونستید که سرعت به Xنفر اشتراکیه ؟
خوب؟ چرا خریدید ؟
پس قبول کردید و مشتری ما شدید.
نکته : من اصلا طرفدار ایرانسل و مبین نت و... نیستم هرچا کیفیت باشه من اونجام.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
حق دارید که شبها دانلود کنید و طبق قرار داد باید بهتون اون سرعت رو بدهنقل قول:
این دیگه چه حرفیه خب ملت فقط 6 ساعت دانلود میکنند 18 ساعت دیگه رو فقط یه سایت رو باز میکنند یا ایمیل چک میکنند
در ضمن اینا پل مفت زیاد میگیرن وظیفشونه که خدماتی که اعلام میکنند به درستی اعمال بشه
کسی نمیاد روزا 8 -9 گیگ ناقابل دو روزه بر باد بده
اونوقت ما چرا 50 60 هزار تومن بدیم که فقط یه ایمیل چک کنیم خوب باید دانلود کنیم
من همه نیاز های اینترنتی و نرم افزاری رو از اینترنتم برآورده میکنم چه نرمافزار چه بازی و ....
این روزا هم که یه نرمافزار ناقابل شده 5 -6 هزار تومن خب از اینترنت دانلود میکنم هزینه ای هم نمیدم
ولی سوالم اینه که شبها چه سرعتی میده :؟ یعنی اگه اکانت شما تقسیم بر 4 نفر شده باشه ٰ اون سرعت تقسیم شد ه رو میده؟اگه اره که جای بحثی نیست
ولی ! اگه نه پایینتر از حد ممکنه و افتضاح بازاره باید جوابگو باشند چون ظاهرا پهنای باند دارن کم میارن در این صورت