امروز شنبه 8 روز از امتحان سنجش می گذره و کارنامه ما نیومده!
پیشنهاد می کنم یه مسابقه برگزار کنین هرکی مزخرف تر از سنجش آزمونی معرفی کرد جایزه بگیره:27:
Printable View
امروز شنبه 8 روز از امتحان سنجش می گذره و کارنامه ما نیومده!
پیشنهاد می کنم یه مسابقه برگزار کنین هرکی مزخرف تر از سنجش آزمونی معرفی کرد جایزه بگیره:27:
با سلام خدمت دوستان
بچه هایی پیش دانشگاهی که امروز دین و زندگی دادین به 1 نکته " مهم " توجه کردین ؟ امتحان 20 نمره بود !!!!!!
با این وضعیت پس تکلیف 5 نمره ای که دست معلم و مدرسه بود چی میشه ؟
بله درسته 20 نمرست !!! چون كه اين نمرات رو تو كنكور سال آينده تاثير ميدن پس نميتونن 15 نمره امتحاننقل قول:
بگيرن . و در مورد چگونگي قبولي بگم كه هر نمره اي كه تو برگه گرفتي ضربدر سه چهارم (75/.) كن هر چي
شد بعلاوه نمره ميان ترمي كه معلم بهت داده ميشه نمرت واسه قبول شدن يا نشدن ؟!! البته در هر صورت
بايد تو برگه بالاي 7 بگيري كه قبول بشي !
---------------------------------------------------------------------
دوستان اينم جواب امتحان دين و زندگي كه امروز برگزار شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در رياضيات پايه (حسابان و رياضي 2) خيلي ضعيف هستي كه بايد حتماً اساسي مشكل رو ريشه يابي كني وگرنه نميتوني مفاهيم ديفرانسيل رو خوب ياد بگيري !نقل قول:
ولي گسسته به نظر من راحت تره (بجز نظريه اعداد) : دراين باره كتاب كلاس رياضيات گسسته ((بهترين كتاب آموزشي در جهان براي درك مفاهيم گسسته)) خوب هست !البته فصل احتمال و تركيبات تسلط شما رو بر تشخيص روابط تركيب و تبديل و موضوعاتي كه در رياضي 2 خوندين مي طلبه پس اگه با شمارش مشكل داري سراغش نرو !!!:13:
و اما :هندسه تحليلي هم كه ميتوني بدون داشتن معلوماتي از هندسه پايه از پسش بر بياي!
فقط همون ديفرانسيل فكر كنم مشكل ساز شه چون شديداً به مفاهيم رياضيات پايه مرتبطه (برا همين هيچ وقت بدون داشتن معلومات رياضيات پايه سراغش نرو !!!! )
راستي دوستان :
تو اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه مفهومي خوندن درسها براي كنكور شرط لازمه ولي كافي نيس ! :5: يعني علاوه بر خوندن مفهومي بايد مهارتهاي كنترل زمان و سرعت عمل ... = مهارت تست زني رو داشته باشين (كه من هيچ وقت نداشتم و فقط به بعد اولش توجه كردم)
موفق باشين
هیچ کس منو دوست داره :19::41::13:نقل قول:
فکر کنم این امتحان های نهایی پیش 20 نمره ای هستن به خاطر اینکه هم بچه های داوطلب آزاد و هم روزانه و هم..... همزمان امتحان می دن
(مث اینکه دیگه حوصله ندارن چندتا نمونه سوال طرح کنن :31:)
می گن آدم باید جنبه داشته باشه! به نظرتون توی این حرف اثری از جنبه و استدلال قوی هست:
"سلام
از تاپیکهای مختلف آموزش عالی برای موارد مختلف استفاده بفرمایید؛
+
فعلا تا کنکور برگزار نشده برای دوره ی بعدی تاپیک ایجاد نکنید لطفا."
خب عزیزم اون موردی که من می خوام توی هیچ کدوم از موارد موجود نیستش!!!:31:
زمان ایجادش هم فکر نمی کنم به کسی ربطی داشته باشه.:19:
ببین شما این کارو میخواین انجام بدین تا وقت بیشتری برای درس خوندن داشته باشین دیگه نه ؟ حالا من یه مثالی میزنم از خودم ( البته میدونم خیلیا اینطورین ) :نقل قول:
از سال اول دبیرستان تا الان ارزوم بوده که توعید بشینم تمام درسارو بخونم ( از 25 اسفند تا 17-18 فروردین ) ولی هیچ وقت به ارزوم نرسیدم ! نهایتش این بود دین و زندگی رو میخوندم با چند فصل فیزیک و ریاضی ولی همین ادم ( یعنی من ) توی یه بازه ی زمانی 20-25 روزه ( منظور فصل امتحانات ) مینشستم تمام درسارو میخوندم و معدل خوبی هم کسب میکردم ! ( البته برای کنکور امسال تمام درسارو یه دوره ای کردم :31:)
حالا چه ربطی داشت به سوال شما : ببینید وقتی ادم حس کنه زمان زیادی داره هی کاراشو میندازه برای فردا و میگه : خوب حالا وقت دارم بذار این یه ساعتو برم مهمانی... ولی وقتی ادم حس کنه وقت کمتری داره بازده ی بیشتری داره ( مثلا الان تمام کنکوریا اینو میگن که ما از عید به بعد با وجود این که مدرسه میریم ، امتحان میدیم و... از تابستون خیلی بیشتر درس میخونیم اونم به خاطر اینه که حس میکنیم زمان کم داریم و... )
الان خلاصه این که اگه مدرسه بری هم تو جو درس خوندن قرار میگیری ( حس رقابت و از این حرفا ...) هم این که حس میکنی زمان کمتری داری برای درس خوندن پس بیشتر درس میخونی
نقل قول:قانون اول ایجاد استرس: از دیگران سوالی بپرسید که فرد را به تکاپو انداخته و فکرش از درس منحرف شود!!نقل قول:
این دوستتون زنگ زده خواسته باشما شوخی کنه . احتمالا تا یکی دو هفته دیگه از شما میپرسه که فصل 19! پیش دانشگاهی رو خوندی؟امسال سوال میاد:31: زیاد جدی نگیرین . فصل آخر سال سوم 11 هست خیالتون راحت:46:
نقل قول:
اینکه باید تو برگه 7 بگیری تا قبول بشی رو من برای اولین بار از شما دارم میشنوم !
شما این حرفی که میزنی بهش مطمئنی یا شما هم از کس دیگه ای شنیدی ؟