من فکر کنم باید بری اینجا همه چیو نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من فکر کنم باید بری اینجا همه چیو نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجام کارت و بخر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این نتایج رو نمیذارن که نمیذارن اه:n15:
دوستان یه سوال فنی.میگم من که 26 دی آخرین امتحانم هست و امتحان رو دادم از کی ثبت نام ترم جدید شروع میشه؟
سلام ممد رضا . معمولا دوهفته بعد از پایان امتحانات همه ی دانشجویان ( 9 بهمن آخرین امتحانه فک کنم ) ..... زیاد عجله داری برای جبران ، هااااااااا :n02:نقل قول:
معمولا از اخرین امتحان تا اغاز ثبت نام یه ماه طول میکشه تا اونجایی هم که من میدونم آخرین امتحان 15 یا 17 بهمن هستش اگر اشتباه نکنم :n13:نقل قول:
سلاااااااااام مهدی دلم برات تنگ شده بود.نبودنی تو این تایپیک خلاء شما بسیار حس میشه
بالاخره آخرین امتحان 9بهمن هست یا 15 یا 17 بهمن؟
لطف داری ممد جون ..... اختلاف بین علما افتاد :n08:نقل قول:
من فکر کنم 9 بهمن باشه ... مطمئن نیستم ....
+
مطمئن شدم . آخرین امتحان 9 بهمن :n01:
این + و اطمینانت 2حلقم:n02:نقل قول:
پس بعد از 9 بهمن 2هفته تا شروع ثبت نام میکشه.میدونی آخه میترسم دیر ثبت نام کنم کلاسا پُر بشه.قبلش اعلام میکنن؟چجوریاست؟
:n02:نقل قول:
بعد از یکی 2 هفته میری تو سایت ... قسمت ثبت نام میزنی بعد تهش بهت تاریخ و ساعت باز شدن ثبت نام رو میگه ... اوایل ظرفیت درس ها زود پر میشه ولی بعدش اضافه میکنن ظرفیت رو :n02: