شما اون کابل یحتمل مشکی که سرش فیش هست رو به جای آنتنی پشت پخش وصل کنید و رادیو کار میکنه:46:نقل قول:
شما اون کابل یحتمل مشکی که سرش فیش هست رو به جای آنتنی پشت پخش وصل کنید و رادیو کار میکنه:46:نقل قول:
بله تبدیل وجود داره فابریک 7000 و معمولی 6000نقل قول:
اون دو سیم برای تلفن هست که کاری انجام نمیدن
من رفتم همون جایی که قبلا سیستم بسته بودم گفت یک آمپلی Pioneer GM-3500T با توان 400 وات ببند روش کامل جواب میده! و همین کارو کردم و الان داره حداکثر صدا را تولید میکنه:27: حتی ولوم صداشو نمیشه بیشتر از 30 بالا برد!!!:8:نقل قول:
پس اینجور که معلومه به این RMS آمپلی که روی باند نوشته حتما باید 150 باشه زیاد نباید توجه کرد و در عمل همان آمپلی معمولی جواب میده.:46:
نقل قول:
پس اینجور که معلومه به این RMS آمپلی که روی باند نوشته حتما باید 150 باشه زیاد نباید توجه کرد و در عمل همان آمپلی معمولی جواب میده:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
سلام دوستان
من چون مشکل مالی دارم قصدم این هست که یک سیستم صوتی و تصویری چینی برای ماشینم (سمند بگیرم)
انتظارت من هم..
1- تو جاده تلویزیون بگیره..
2- آهنگ های صوتی رو از روی فلش اجرا کنه..
3- توی دست انداز و سرعت گیر قاطی نکنه..
4- صفحه نمایش بزرگ و تقریبا با کیفیتی داشته باشه
5- قیمتش هم از 250 بیشتر نشه..
خلاصه اگر چیزی تو این شرایط هست ممنون میشم کمک کنید..
دوستان با دستگاه پخش زیر آشنایی دارید؟ مارک AEG هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو یا دست دوم از زابل آوردن ... یا چینی هست!نقل قول:
(بیشتر احتمال میدم چینی باشه :دی )
ویرایش! : 100 چینی هست :) با توجه به ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چه مشکلی باهاش داری عزیز؟
سلامنقل قول:
فقط ميتونم بهتون بگم داريد اشتباه ميكنيد.:46:
راستي 3500 رو چند خريدي؟ميدوني Xover HPF نداره و ممكنه به اسپيكرتون اسيب برسونه؟اين آمپ تو بهترين شرايط يعني اگر برق خودروتون14.4 ولت باشه و افت ولتاژ نداشته باشيد،كه حتما داري و شك نكن،دو تا 60 وات خروجي ميده.شما تصور ميكني كه اسپيكرتون درايو شده بلكه اون زماني كه فكر ميكني ديگه نميتوني ولوم را بالاتر ببري ،سيستم دچار ديستورت و احتمالا كليپينگ شده:46:
به هر حال مباركتون باشه.
مرســی:11:نقل قول:
یکی از آشناها از آلمان آورده، از رو ماشینش باز کرده، میخواستم ببینم به درد بخور هست یا نه، مفت میده البته ها (!)، جدا از قانون مفت باشه کوفت باشه میخواستم ببینم چجور پخشیه. ندیدم کسی AEG بسته باشه آخه. مدلش cs fmp 550 ir هست. قدیمیه احتمالا که تو سایت AEG نیست
جدا؟ ؟ ؟ ؟ پس اصله!نقل قول:
اگر خواستی پیغام خصوصی بزن... خریدارم :20::5: