با گذاشتن فن نزارین دما از 42 درجه بیشتر بشهنقل قول:
Printable View
با گذاشتن فن نزارین دما از 42 درجه بیشتر بشهنقل قول:
اگه بدسکتور هاش کمه خوب بزارین تعمیر بشهنقل قول:
نقل قول:امروز بردم گارانتیشنقل قول:
مسئولش بعد از چک کردن، گفت که هاردت بد سکتور داره و نمیشه ریکاوری کرد
حال باید هارد داخلی را عوض کنند
به نظرتون می تونستن ریکاوری کنند و نکردند؟!
سلام
من دو تا هارد IDE دارم که خیلی وقته خرابن ولی الان میخوام ازشون استفاده کنم
مشکل یکش اینه که سیم برقشو به اشتباه وصل کردم و جرقه زد و دیگه روشن نشد
و مشکل یکی دیگش این بود که با این نرم افزار های تست هارد تستشون کردم و وضعیتشو ناجور گزارش داد
سرعتشم به شدت اومده بود پایین - منم زدمش زیر فرمت صفر ولی از بخت بد وسط کار سیستم خاموش شد
حالا اون هاردی که اتصالی کرده بود رو باز کردم دیدم یکی از آی سی هاش آسیب دیده و برد رو هم کمی خراب کرده - یه هارد تقریبا شبیه به اونو بردشو باز کردم و وصل کردم بهش وقتی روشن میشه صدای تیک تیک بلند میده ( مثل صدای بر خورد موتوری که هد رو جابجا میکنه ) - راستی برد هاشونم دقیقا یکی نبودن
اون یکی دیگه هم روشن میشه ولی صدای تق تق میده -
کامل بازش کردم ببینم چشه زدم چشمشم کور کردم - پلاترهاش کثیف شد ( اثر انگشت :n03: ) البته کم
حالا میخوام ببینم اینا هیچکدومشون قابل تعمیر هستن یا نه ( با هزینه تقریبا کم - چون اطلاعاتشون زیاد مهم نیست فقط میخوام استفاده کنم ازشون )
در مورد اول که کابل برق رو برعکس بخواین جا بزنید اصلا جا نمیخوره چطوری جا زدین شما ؟
اون بردش قابل تعمیر است نیازی نیست برد دیگری بزارین
صدا ی تق تق پشت سرهم اگه پاور مشکلی نداشته باشه از هد و پارکینگ هد است
هارد هم بدون اتقا کلین نباید باز کنید و در بستن هارد هم یک سری اصول باید رعایت بشه بهتره هارد ها رو ببرید یک مرکز تخصصی
خیلی ممنون
اون سیم برقی که اشتباه وصل کردم غیر استاندارد بود و هر جوری میزدی جا میشد
الان به نظرتون اونی رو که کامل باز کردم هم قابل تعمیره ؟ بد سکتوری چیزی نمیگیره اینجوری ؟
از اون اصول بستن میتونید یه اشاره کوچیک بکنید ؟ یا لینکی چیزی
و آخرین سوال هم اینکه ارزش تعمیر دارن ؟
مثلا نبرم اونجا بگه دونه ای 40 تومن تعمیر میکنم !
چون اینا هر کدومشون 80 گیگه و قدیمی و کند -
خیلی ممنون
راستی اگه وقت کردید یه سری هم به تاپیک مشکلات مانیتور ها هم بزنید - یه مشکلی هم اونجا برام پیش اومده
سلام دوستان
دو ویندوز نصب دارم: XP و Win8
هر بار که سیستم بوت میشه ، Check Disk رو اجرا می کنه! (در هر دو ویندوز)
درایوها رو در داخل ویندوز هم Check کردم ولی مشکل پابرجاست.
1- احتمال میدم که مشکل از هارد( وسترن دیجیتال 1 ترابایت اینترنال ) باشه؛ برای تست و خطایابی هارد چه روش یا نرم افزاری رو پیشنهاد می کنید؟
2- چند روزیه که دسترسی به فایل ها و تنظیمات در ویندوز 8 خیلی کند و عملا غیرممکن شده؛ آیا این مورد با مساله ی قبلی ارتباطی داره؟
:n16:
وقتی هارد باز میشه قاب هارد رو که بستین هر پگیچ رو به اندازه یک دور کامل شل میکنید و میزنید به پاور میزارید 2 الی 3 ساعت کار کنه اینطوری فشار هوای داخل هارد از بیرون کمتر میشه چون اگر اینکارو نکنید دمای هارد زیاد شده و کارایی هارد کم میشه و هارد تنبل میشهنقل قول:
قبل از بستن روی پلاتر نباید خاکی باشه چون باعث بدسکتور میشه برای همین گفتم باید تو اتاق کلین اینکارو بکنید
اگه هارد 80 گیگ هزینه تعمیرش زیاد میشه و بودجه برای خرید هارد دارین خوب نمی صرفه هارد رو تعمیر کنید
مشکلاتی که برای دو هارد گفتی معمولا قابل تعمیره
اون چک کردن مربوط به فایل سیستم های پارتیشن ها میشهنقل قول:
اگه با check disk در ویندوز درست نشد بهتره از اطلاعات یک بکاپ بگیرید و یک دور هارد رو fdisk بکنید پارتیشن بندی مجدد کنید و فرمت و تست کنید
علت بعدی میتونه از ویروس باشه
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
سلام اقا یه سوال دارم ؟:n16:
میخوام بفهمم کدوم درایو از هاردم بد سکتور داره ؟
HDD Rege... شماره سکتور رو میده نه اسم درایو رو
ممنون