نه نمیشه، کنترل مصرف ازاد اگه فعال باشه؛ رو شبکه داخلی ننداختنشنقل قول:
اگه کنترل مصرف ازاد غیر فعال باشه با شارژ معمولی میشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
نه نمیشه، کنترل مصرف ازاد اگه فعال باشه؛ رو شبکه داخلی ننداختنشنقل قول:
اگه کنترل مصرف ازاد غیر فعال باشه با شارژ معمولی میشه.
دوستان از کجا میشه فهمید شهرمون فورجی پلاس ساپورت میکنه ؟
چون یه دونه فورجی زدن ، الان دارن دستگاه های جدید میبندن روش ..
میخوام بدونم چیه:n02:
سلام دوست عزیز من طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم و حتی موقعی که بسته اینترنت گوشیم تموم میشه و حتی شارژ پولیم هم صفر هست وارد برنامه ایرانسل من میشم و هیچ مشکلی نیست فقط کافیه دیتای گوشی رو روشن کنی و وارد برنامه بشی ... با دوتا گوشی دیگه هم امتحان کردم شد.. باید هم اینطور باشه چون میخوای بسته بخری و ممکنه که اینترنت دور و برت نباشه و از طریق کد هم بعضی از بسته ها رو نمیشه فعال کرد و فقط از طریق برنامه میشه ... درست مثل adsl که وقتی شارزت تموم میشه میتونی وارد سایت شرکتی که ازش اینترنت میگیری بشی و اینترنتت رو تمدید کنینقل قول:
دوستان عزیز هفته پیش که فاز دوم اینترنت ملی راه اندازی شد قرار شد که روز یکشنبه(دیروز) برای شرکتها ابلاغیه صادر بشه که از دوشنبه یعنی امروز تعرفه اینترنت داخلی نصف بشه...چی شد؟ آیا اجرا شده؟ هیچ جا هیچ خبری نیست :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از توجهتون،صفحه پیش پست گذاشتم همه رو جواب دادین بجز مال منو...
کسی مشکلی با کسپراسکای نداره؟
من امروز مودم e3372 رو خریدم اما به هیچ وجه نتونستم وصل شم و حتی آدرس تنظبمات مودم هم نیاورد (192.168.8.1)
کسپراسکای غیر فعال کردم بازم نشد، به کل حذفش کردم دیدم به راحتی وصل شدم به شکبه
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم این تداخل رو برطرف کنم ؟
از وای فای استفاده می کنید. اگر بله احتمالا در ارتباط وای فای شما مشکل وجود داره. حتما با لن تست کنید اگر همچنان مشکل بود با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید.نقل قول:
--
دوستان برای استفاده از اینترنت روی موبایل خودتون اکسس نیم بسازید و در قسمت apn بنویسید mtnirancell و ذخیرش کنید و فعال کنید.
از تنظیمات پیش فرض خود ایرانسل استفاده نکنید اشکالاتی دیده شده مخصوصا اگر توی تنظیمات ------ خود ایرانسل هم ست شده باشه
کاملا درست میگید و قاعدتا باید اینطوری باشهنقل قول:
ولی جدیدا من نمیتونم از داخلی وصل بشم در حالی که قبلا بدون داشتن بسته میشد
تو فایروالش قوانینشو عوض کنید یا اگه پرسید accept بزنید تا شبکه هارو محدود نکنهنقل قول:
هرچی هست باید مشکل از فایروالش باشه
نمیدونم ربط داره یا نه ولی فکر میکنم مشکل از یکی از پورت ها باشه چون آنتی ویروس رو حذف کردم و مودم رو زدم به دستگاه و دوباره آنتی ویروس رو نصب کردم دیدم اینبار مشکلی به هم نزدنقل قول:
سیم کارت هدیه رو امروز فعال کردم، 10گیگ ترافیک رایگان رو چطور باید بگیرم ؟
بعد یه هفته توی کنترل پنلتون رویت میشه برید سایتنقل قول:
ecare ایرانسل. یه عدد شبیه 2 میلیون می نویسه ( به ریاله ) قبلا که اینطوری بود. نیازی هم به کاری نیست. فعال نشد به 700 زنگ بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه همه جا رفته بالای ۶۰ ۷۰
ما هنوز اینیم با سیگنال فول :n08: ایرانسل بندری با سس آپلود ویژه
این ۴جی معمولی، ضمنا 4G+ از این هم بدتره
------------------
دوستان با خود گوشی (آندروید) چجوری سرور داخلی تست بگیرم؟ نرم افزار Speedtest فقط سرور آفریقایی میاره
واسه منم مثل شما شده سرعت تنها نیستینقل قول:
افریقا اومده ممکنه لوکیشن رو افریقا زده باشین با فیکر یا اینکه وی پی ان افریقا باشه اگر اینا نبود داخل ستینگ و اپ گزینه کلیر دیتا بزنید اگر بازم ایران نیومد پاک کنید کلا گوشی ریبوت کنید از اول نصب کنید ، حتی میتونید از وی پی ان های داخلی استفاده کنید که سرور داخلی نشون بده.
ایرانسل شریکش افریقاست فکر کنم اسپید تست قاطی کرده رفته mtn بجا irancell[emoji3]
شده افریقاسل
Sent from my iPhone using Tapatalk
این آپلود برای سیگنال فول خیلی عجیبه . با کابل وصل میشی یا وای فای؟نقل قول:
وای فای ، ولی مودم خارجی خوبی هستنقل قول:
اکثرا ساعات شلوغی همونجوره
با این وضعش خونه کلا زیاد با 4G کار نمیکنم
چون TD-LTE دارم و فعلا راضیم
ولی خوب بیرون خیلی به درد میخوره
----
ویرایش
الان ۶:۳۰ صبح اینجوریه
ساعت ۸ ۹ صبح بهتر از این هم میشه ولی چه فایده بعد از ظهر به بعد همونطوره باز :n02:
ممنون اوکی شد :n16:نقل قول:
یک بار Clear کردم جواب نداد باز آفریقا بود احتمالا به دلیل نام MTN
بعد باز کلیر کردم و Location گوشی رو فعال کردم درست شد
عجیبه که از روی آی پی کشور رو تشخیص نمیده
شیراز امروز صبح
از اونجایی که اتاق من کلا آنتن نداره و قبلا وایمکسو باید اون بالا بالاهای اتاقم میزدم، فکر میکنم با یه کابل یکو نیم متری افزایش بتونم تا 50Mb/s سرعت بگیرم
مودم رو آنلاک کنیم، ترافیک هدیه میپره ؟ :n02:
دوستان
از کجا بفهمم کجای اتاقم بهترین آنتن دهی رو داره ؟
نرم افزار یا روش خاصی داره ؟
درحالیکه دوستان از سرعتهای 30 تا 70 مگابیت خود ناراضی هستند !!
ما با این 4 جی زندگی میکنیم...
اصفهان مرکز شهر
هدیه ربطی به آنلاک ندارهنقل قول:
اگر می خواهید بهترین نقطه رو پیدا کنید باید بتونیه مشخصات سیگنال به ویژه rsrp snir رو ببینید. برای این کار برای 3372 باید از ص اول تاپیک مودم فرم ویر و وب یو ای رو تغییر بدید تا داخل مودم یا نرم افزارهای جانبی مشخصات رو ببینید
سلام
دوستان ایفون 7 از +4G پشتیبانی میکنه؟
سلامنقل قول:
بله پشتیبانی میکنه
یه کاربری اینجا بود از اصفهان 4g پلاس 160 تست گذاشته بود . نمیدونم چرا دیگه پیداش نیست . احتمالا توی شرایط آزمایشگاهی اون تست رو گذاشته بودنقل قول:
سعی کن یه بسته مثلا ۵ گیگ صبح تا ظهر، که ارزونه یا نامحدود نصفه شب بگیر، یچیز با idm دان کن مودمو هی جابجا کن ببین کجا بهترین سرعت میده، از مانیتور دور شدی magnifier(ذره بین) باز کن از دور ببینینقل قول:
حالا چرا با سرور لندن میگیره؟نقل قول:
ببین با سرورای داخلی خودش نمیگیره تست؟ اگه نه، وی پی ان یا قند شکنت اتومات فعال میشه، یاباید کلیر دیتا کنی مثل دوستمون.
درودنقل قول:
من همیشه با سرور لندن تست میگیرم که بتونم مقایسه کنم با تستهای بعدی
تست سرور ایران هم ارزشی نداره هر چقدر هم که عالی باشه
تست هم با مودم B315 گرفتم
خوب، ولی همه سایتام تو خارج نیستن، واسه همین اگر تست داخلیت خوب باشه با این شبکه ملی اینا سایتای داخلی خیلی سریعتر لود میشن و دانلود فیلما. راستی یچیزی با idm دان کن ببین بازم مث این محدود میزنه...؟ بزا رو ۱۶ یا ۳۲ لینک بیشتر میکشه از شبکهنقل قول:
نقل قول:پشتيباني ميكنهنقل قول:
ولي فكر نكنم بتونيم استفاده كنيم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
بر خلاف کسانی که میگن باید ایرانسل از فرکانس های پایین استفاده میکرد تا زود پوششش کامل شه، در نتیجه با ظرفیت خیلی کمی مواجه بودیم. و 4g+ درس حسابی نمیتونست ارائه کنه، دقیقا کاری که اپراتور EE رو در انگلستان برتر از بقیه کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد از اینکه پوششش کامل شه ۸۰۰ مگاهرتز گزینه عالی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان حرفه ای میشه از رو این تجهیزات تشخیص داد رو چه باندی هست این سایت چون گوشیم هواوی هست و با کد سرویس مود سامسونگ که زدم کار نمیکنه و مشخصات نشون نمیده برنامه دیگه هست واسه نشون دادن باند ؟؟
دوستان چرا بین e3372 همراه اول و ایرانسل تفاوت قیمت وجود داره؟
امکانش هست مثلا مدل ایرانسل رو بخرم و بتونم هم همراه اول و هم ایرانسل استفاده کنم؟
نه نمیتونی معمولا هردو فقط رو خودشون قفل میکنن. سرچ کن از اینترنت یا دیجیکالا یا راستین بازار و ... این مدلو اصل هواویشو بخر، که هردوتا سیمکارت بتونی بذاری توشنقل قول:
بهش نمیاد ۴جی پلاس داشته باشه، ظاهرا فقط ۱۸۰۰ داره باند ۳، تهرانه؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
گفتم شاید امکان انلاک کردن مودم ها باشه
چون دیدم بعضی ها انلاک میکنن اینجا
نه راستین بازار و نه دیجی کالا نداشتن انلاکش رو
کسی جایی سراغ داره؟
از بعضی کاربرهای تازه فعال شده انتظار جواب غلط دادن به سوالهای ساده نیست .نقل قول:
این مودم به راحتی آنلاک میشه .
ممنوننقل قول:
آنلاک کردنشون راحته؟ آموزش جایی موجوده؟
تا اونجایی که جستجو کردم روشش آسونه و به راحتی خودت میتونی آنلاک کنینقل قول:
منم بیشتر کاربردم همراه اوله ولی ایرانسل خریدم که آنلاکش کنم
مدلشو توی راستین بازار سرچ کن آموزشش هست، فقط مواظب باش که تعداد دفعات شکست زیاد نشه وگرنه مودم دیگه بدرد نمیخوره.
دوستان چرا من نمیتونم صفحه قبل رو ببینم، ۲ تا از پست هام نقل قول شده اما نمیتونم ببینم
اگر آنلاک شه با همراه اول که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روتر مشکلی بهم نمیزنه درسته؟نقل قول:
نقل قول:بحث در مورد مودم در تایپیک خودش انجام دهیدنقل قول: