و پسر خاله من كه 1 هفته ميشه سرويس گرفته و براي اون هم 2 مگ كردننقل قول:
تا خود صبح فقط 60 مگ گرفت و سرعتش از 10 بالاتر نميرفت
تو روز 290 هست
Printable View
و پسر خاله من كه 1 هفته ميشه سرويس گرفته و براي اون هم 2 مگ كردننقل قول:
تا خود صبح فقط 60 مگ گرفت و سرعتش از 10 بالاتر نميرفت
تو روز 290 هست
نقل قول:
سرعت پیج بازکردن فقط به سرعت دانلود بستگی نداره به ping , مقدار زیادی هم به سرعت upload بستگی داره
اگر سرعت upload راهم باز بگذارند اون وقت لذت webbrowsing با سرعت بالا را حس خواهید کرد
وگرنه فقط سرعت دانلود تا یک حدی تاثیر داره.:31:
خواهشا یه عکس از دان استریمت بزارنقل قول:
بستگی داره از چه سایت و سروری داره دانلود میشهنقل قول:
من شبا میزارم رو دانلود یسری سرور ها سرعتشون میشه ۲۶۰ ولی یسری سایت ها سرعتشون بزور میره روی ۳۰
برا همین موقع دانلود شبانه یکمی حوصله بخرج بدین هر سروری رو وارد یه صف جداگانه قرار بدین که همزمان از هر سرور فایل دانلود کنید
حالا هر سرور منظورم اینه که سرورهای پرسرعت و سرورهای کم سرعته
(البته دیشب برق رفت زیاد دانلود نداشتم:31:)
اینو یادم رفت یکی از دوستام با تورنت سرعتش میشه ۱۴۰ ولی با IDM که دانلود میکنه میشه ۱۲ خود شرکت ها سرعت رو لیمیت میکنن
eco 512 هم شبانش رایگانه ؟
لينك ها و سرورها و مركز مخابراتي هامون يكي بودنقل قول:
یعنی شاتل یسری کاربرا رو لیمیت میکنه یسری رو کاری نداره:31:نقل قول:
عجب سیاستی داره:27:
برای من که سرعت 10 کیلو بیشتر نشد تا وقتی که بیدار بودم
صبح هم دیدم 200 مگ دانلود شده
ما 2 شب دیگه که شاتل سرعتت میاره پایین میشی مثل مانقل قول:
میایی اینجا به شکل تندی از شاتل انتقاد می کنی
:31::5:
دیشب 320 مگ دانلود
پریشب 260 مگ دانلود
روی هم اندازه یه شب نرمال دانلود نکرده
اکو 128
تست سرعت و پینگ در روز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت هم تا 270 میره بالا
ولی در عوض از ساعت 1 تا 7 با وجود Downstream 2559 ، سرعت از 30 الی 35 بالاتر نمیره !
خ.شتیپ 2روز دیگه که محدودت کردننقل قول:
بیا ببینم لحنت چجوری مشه
من اکو 2مگ دارم سرعت شبا بالای 40 نمیره
2روزم هست پینگم به شدت رفته بالا پینگ یاهو 1000-1100
دقیقا از وقتی که سرعت هارو بالا برد پینگ خیلی خیلی رفته بالا
آقا یکی جواب ما رو بده خیلی فوری هستنقل قول:
سلام من قبلاً از شاتل اشتراک داشتم بعداً پول ماهیانه رو پرداخت نکردم بام تماس گرفتن، گفتن قطع میشه من هم چون برای 3ماه از خانه دور بودم و هیچ استفاده تو خونه کسی نداشت گفتم باشه، اما الان دیگه هرچی زنگ میزنم میگه سرویس eco در مرکز مخابراتی پیام نور ارایه نمیشه! خیلی حسرت میخورم، کسی بدبخت تر از من هست؟
سلام
من سرویس art 5 گرفتم به امید اینکه دانلود نامحدود کنم ولی شاتل ضد حال زده!!!
ایمیل زده مصرف شما زیاده :41:
یعنی چی!!
نا محدود یعنی نا محدود دیگه
فقط میشه تاسف خورد ...
من آرت 1 هستم سرعت روز و شبم 45
الان هم 97% سرویس رفته...
حالا ما که داریم چه گلی به سرمون زده شاتل که تو داری غصه میخوری تازهنقل قول:
:41:
lمگه سرویس های اکو آفیس (اکو بالای 512) شبانه رایگانه ؟ تو خو سایت شاتل نوشته اکو آفیس شبانش رایگان نیست :18:نقل قول:
سلام دوستان
آقا من تا اوايل مهر اكو 2مگ داشتم و با هر بدبختي بود شبا 3-4 گيگ دان ميكردم.
حالا دوباره ميخوام بگيرم ولي نميدونم اوضاع به چ شكل هست؟ سرعت روزانه كه 250 بود و شبانه هم بين 180-230 بود.
حالا دوستان بگن آيا شاتل سرعت ها رو به سرعت واقعي كاهش داده؟؟ يا مثل قبل 128 روي 512 هست؟
و سرعت شبانه اكو 2مگ ها (بجز اين چند روز اخير كه قاط زده) به چه شكل هست؟؟
بيام شاتل يا برم پارس آنلاين؟
اینم مصرف من ، دیشب فقط 600 مگ دان داشتم :( اکو 512 دارم .
از منم روز 250 تا 300 kB/s دان دارم امادیشب از ساعت 1:30 تا 6:30 با 30kB/s بود، از 6:30 به بعد یه دفه بازم رفت رو 270kB/s!!!نقل قول:
فکر کنم شهر به شهر و یا مرکز به مرکز فرق کنه! چون من و دوستم همسایه ایم و شرایطمون یکسانه، اما دوست دیگه منطقشون فرق میکنه شبها با 270KB/s دان داره!نقل قول:
خوب خودشونم می دونن توی روز سرعت اصلاً باشه 10 مگ برای مردم زیاد فرقی نمی کنه چون کسی دانلود تو روز براش فایده نداره و پیج نگاه کردن هم که یه سرعت 128 کافیه می گن حداقل این جوری شاید عده ای رو وسوسه کردیم و زیاد مصرف کردن و ترافیک فروختیم و پولی به جیب زدیم...
خداییش دم شاتل گرم
اکو 512
این که دوستان به افت سرعت شبانه اعتراض می کنند بهتره بدونند سایر سرویس دهنده ها هم سرعت شبانه رو برای سرویس های خوشون مخصوص 1 مگ و 2 مگ کم میکنند...
فکر کنم این بار نوبت حال دادن شاتل به منطقه ماست!
درسته سرویسای اکو همه رو 2 مگ بسته شدن ولی از اون طرف محدودیت دانلودنقل قول:
ART هم برداشته شده (FUP) الان مصرف دورم رو 180% بدون افت سرعت. :8:
دوستان چرا پینگ شاتل هر روز در حال بالا رفتنه؟
پینگ من الان روی 1246 بود!
بعدم که زنگ میزنی پشتیبانی میگه این پینگ نرماله! فکر کرده بود با بچه طرفه، منم یه حال اساسی بهش دادم! :31:
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزیز
من سرویس ایکو 128 دارم یعنی از نظر علمی و قانونی حداکثر سرعت دانلودم باید 16 باشه. حالا من دارم ماهی 8500(با تخفیف کارت طلائی و زیر شاخه) میدم به شاتل و در شب هم سرعتم زیر 10 نمیاد (توی بدترین شرایط) خواب عقل سلیم می گه که با توجه به شرایط اینترنت در کشور باید کلاهمو 4متر بندازم هوا و لی این به معنی این نیست که من از سرویس راضیم نه اصلا ولی مقصر رو هم شاتل نمی دونم و اتفاقا ازش ممنونم که باعث شده که حداقل طعم اینترنت پرسرعت رو حداقل برای چند روزم که شده بچشم چیزی که یک روزی من حتی توی خوابم نمی دیدم این بود که از توی خونه با سرعت 300 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنم یه زمانی برای آپدیت آنتی ویروسم با دیال آپ باید یک ساعت و نیم مینشستم برای دانلود فقط 14 مگ آلان 14 مگ رو فکر کنم توی 2 الی 3 دقیقه دان می کنم.
حالا بازم بیام بگم فلان فلان شاتل
در ضمن من نزدیک یک سال و نیمه که شاتل دارم
این رو هم اضافه کنم که واقعا داره در حق کاربران اینترنت در ایران ظلم می شه چراکه هزینه ای که دوستان برای سرویس 128 نامحدود مخابرات دارند پرداخت می کنند تقریبا معال اینترنت 5 الی 6 مگ واقعا نامحدود در کشور های پیشرفته است.
و همینطور پولی که ما داریم به شاتل و پارس آنلاین و صبا و...... میدیم هم نسبت به اشتراکی که میگیرم در رنج بین الملی خداییش بالاست. ولی من هزینه اینترنتی که شرکت های داخلی دارند میگیرند رو بررسی میکردم . دیدم با توجه به سرعتی که شاتل داره میده واقعا پایینتر از بقیه شرکت ها داره قیمت میده.
در مورد دانلود شبانه من در اهواز هستم و شاهدم که دوستان پارس آنلاینی من شب ها اکثرا مشکلات شما رو دارند. و اوناهم ظاهرا شب ها با افت شدید سرعت مواجه می شند.
نقل قول:
خوب دیگه سرعت را بالا می برند عوضش همون پهنای باند رو بین تعداد افراد بیشتری تقسیم می کنند پینگ بالا میبره این به نفع شاتل هست.:31:
ضریب اشتراک که بالا بره پینگ هم بالا میره.
این حرکت شاتل برای افزایش سرعت فکر کنم توی همین چند روز اول میلیاردی براش سود داشته !
الان مجبور شدم 3 گیگ ترافیک بخرم ! :37:
شبانه هم سرعتو کم میکنه زیاد دانلود نمیشه که !
از اول گفتیم که هدفش همینه.منتها بعضی از دوستان چون برای بار اول بود همچین سرعتی رو دیده بودند گوششون به این حرف ها بدهکار نبودنقل قول:
سرویس آرت 1 الان سرعتش چنده؟ روزنانه و شبانه
خب این چه تأسفی داره؟! سرعت 128 باید 16 باشه حالا شاتل بد کرده چند روز هست حال داده کرده 50 ؟نقل قول:
پس منم 100ش میکنم ببینم چی میشه :31:نقل قول:
برای خودم نگفتم ، از سرعت یه سری میگیرن میدن به بقیه ، چه قد بدبخت باید باشن که اونقد ترافیک نباید نداشته باشن که همه نامحدود واقعی باشن ...نقل قول:
خب این چه تأسفی داره؟! سرعت 128 باید 16 باشه حالا شاتل بد کرده چند روز هست حال داده کرده 50 ؟
تا وقتی کسانی هستند در راس امور هستند می گویند اینترنت 128 کیلوبیتی کافی هست دیگر چه انتظاری دارید بازهم دست شاتل درد نکند اینترنت دونیم مگی را به ما چشاند.نقل قول:
ریشه های مشکلات اینترنت یکی دوتا نیست .
مهمترین مشکلاتش این که
1- مصوبه شورای محترم انقلاب فرهنگی مبنی بر محدودیت سرعت که واگذاری سرعت اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت و همچنین محدودیت سرعت واگذاری به سایرین به دومگابیت بر ثانیه
که البته کمی تعدیل شد برای بعضی جاها مثل دانشگهها.
که همین مصوبه باعث عقب افتادن توسعه اینترنت پرسرعت شد.
2- انحصار ورادات پهنای باند بین الملل توسط شرکت زیر ساخت .
این را بخوانید:
[CODE]http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30091857[/CODE]
شرکت زیر ساخت پهنای باند را وارد می کند و هرچقدر دلش بخواهد رویش می کشد.
البته شرکت زیر ساخت مدعی هست که اینترنت در ایران ارزان هست.:21:
فقط معلوم نیست اینترنت از اون ور دنیا می خرند تا لب مرز قیمتش ارزون هست. بعد که میاد تو ایران ده برابرقیمت پهنای باند روی پهنای باند می کشند می فروشند معلوم نیست چرا اینقدر هزینه انتقال پهنای باند
زیاد هست بعد هم می گویند تعرفه اش معلوم هست دیگه اینه.
اما به نظر می رسد مطلب چیز دیگری هست .
مشکل این انحصار هست اگر شرکتهای خصوصی بتوانند تحت نظر شرکت زیر ساخت پهنای باند وارد کنند و فضا رقابتی بشود تا قیمت بیاد پایین.
مشکل دیگر این است که در اساسنامه شرکت زیر ساخت امده است این شرکت خودکفاست یعنی بودجه ایی از دولت وخزانه نمی گیرد.
این یعنی چی ؟ یعنی این که باید خودش بودجه اش را تامین کند و از بودجه ی دولتی خبری نیست.
خوب شرکت به این عریض وطولی هم خرج دارد بودجه هم ندارد .
خوب درامدش را ازکجا تامین می کند از فروش پهنای باند .
مطلب دیگر این که شرکت زیر ساخت اینترنت را پیلتر وپالایش می کند این هم هزینه دارد این هزینه اضافه هم روی قیمت پهنای باند کشیده می شود.
بعد هم زیر ساخت مدعی هست که اینترنت گران نیست ارزان هست:
این را بخوانید:
شاتل بی تقصیر نیست ولی خوب بااین شرایط ..........کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5693337&postcount=218
خوب می بینید که بسیار پیچیده هست .:32:
این مطلب را دیگه ادامه ندهید وهمین جا تمومش می کنم.:28:
دوست من از اسمش معلومه سرویس ایکو دقیقا مثل سرویس های خطوط اعتباری موبایله کسانی که سرویس اعتباری دارند هزینه بیشتری بابت مکالمه پرداخت می کنند ولی در عوض از تمام امکانات سرویس اپراتور که به خطوط دائمی می ده بهره می برند. این وسط اپراتور که گوشاش دراز نشده که سیم کارت 260هزار تومانی رو بیاد بده 12هزار تومان (همراه اول رو میگم) بهر حال باید جوری تنظیم کنه که هم بصرفه براش و هم با گسترش تعداد کاربراش بتونه برای خودش اسم و رسمی دست و پا کنه.نقل قول:
در مورد سرویس های ایکو کلا میشه میزان مصرف رو خود فرد تنظیم کنه و از اسمش پیداست که بدرد ماهی 400گیگ دانلود نمی خوره این سرویس برای کسانی خوبه که بخواند در ماه حدود 20 الی 30 گیگ دانلود رایگان و حدود 2 الی 3 گیگ دانلود اعتباری داشته باشند.
همه اینا با توجه به وضعیت اینترنت در کشور قابل توجیه
کسی که سرویس آرت 2 مگ داره ماهی 400هزار تومان پرداخت می کنه و کسی که 2مگ ایکو داره ماهی 24هزار تومان پرداخت می کنه چطوری پیشه خودتون حساب می کنید که با پرداخت 24هزار تومان شبها که همه مثل من و شما اتش دانلود دارند بتونی با سرعت 250 به بالا دانلود کنی بابا انصافم خوب چیزیه خداییش.
در ضمن در صورتی که شما از سرویس 2 مگت ناراضی هستی خوب برو 128 ایکو بگیر چه اشکالی داره و تا زمانی که 128 خوبه ازش استفاده کن وقتی هم که افت کرد دوباره ارتقاع سرویس بده.
امیدوارم فقط هدفشون همین بوده باشهنقل قول:
نه اینکه اینجوری مردمو گول بزنن که یهو شبانه ی رایگانو حذف کنن
اتفاقا فکر کنم هدفشون همون دومی هست!نقل قول:
عزیز من کم داریم تا کم! ما نمیخوایم 2 مگ و 1 مگ بدن! همون 512 خودمون باید با 60-70 دان بشه تو شب! در صورتی که 10 تا 30KB هست! آخه دو مگ تو روز به چه دردی میخوره وقتی نمیشه دانلود کرد! برای صفحه باز کردن که همون 128 هم زیاده!نقل قول:
راستی یه سوال:
چرا تو دزفول سرویس 1مگ و 2 مگ ارائه نمیدن؟
زنگ میزنی مسئولش میگه شرکت گفته ندین مگه مرض دارن؟!
من شانس آوردم که 1مگ بستم 6 ماه پیش و حالا فقط شارژش میکنم!
محدودیت آرت 1 روی 18 گیگه اگر 18 گیگ تو روز دانلود کنید درصد شما میشه 100 و سرعتتون میاد روی 8 .نقل قول:
روی صورتحساب بعدیت جریمه میبره واست:27::27::31::31:نقل قول:
برای من 3 گیگ مصرف کرده بودم 10 تومن برید حدودا.یعنی بیشتر از 100% شده بود.حالا چند بود خاطرم نیست.100 و خورده ای درصد.
عزیز دلم درسته شما 2مگ گرفتید ولی فرق شما با کسی که 128 داره در ماه فقط 10هزارتومانه حتما انتظار داری 128 با 16 دانلود کنه بعد شما با250 تا 300دانلود کنی اونم بخاطر 10هزارتومان بیشتر در ماهنقل قول:
در حالی که 128 نامحدود 28هزار تومان در ماهه و 2مگ نامحدود 400هزار تومانه در ماه هزینه اشتراکشه یعنی به ازای سرویس 2 مگ ایکو معادل 128 نامحدودم در ماه پول نمی دی .
من نمی خوام اسم شرکتی رو اینجا ببرم ولی 2هفته پیش که رفتم شاتل تا خط 2 مگ بگیرم نماینده شاتل توی اهواز گفت که دیگه واگذار نمی شه برای همین رفتم سراغ شرکت پارس آنلاین با کمال تعجب دیدم سرویس 1 مگ که شاتل داره 48هزارتومان در 3ماه میده رو با همین شرایط پارس میده 68هزار تومان تازه سرویس دو مگ شاتل 54هزار تومان در 3ماه بود(اگه اشتباه نکنم) من تلفنی شرایط رو از اپراتور پارس پرسیدم در جواب اینکه چرا قیمت ها اینقدر تفاوت داره گفت آخه اون شاتله ولی ما پارس آنلانیم(با لحن حق بجانب) بعد که از بخش فنیشون پرسیدم که داون استریم خطوط 128پارس روی چند بسته میشه گفت بالا می بندیم گفتم چقدر گفت معمولا روی 180اینا گفتم شاتل یکساله که مال منو 576 بسته دوباره با همون لحن حق بجانب گفت اون شاتله والا ماکه نفهمیدیم اینم شد جواب طرح تشویقی که ندارند شبانشونم از 1تا6 صبحه سرعتشونم که تو دانلود پایینتره از شاتله (توی روز) توی شبم که دوستام میگند مدتیه که پارس توی اهواز افتضاح شده قیمتشونم که بالاتره برترین شرکت اراعه دهنده اینترنت در کشورهم که شاتل شد پس من نمیدونم دارند به چیشون مینازند که میگند "اون شاتله ما پارسیم"
دوست عزیز ، شرکت موظف است هر سرعتی رو که توی قرارداد ذکر میکنه بدون کم و کاستی به مشتری ارایه بده! اگر قراره شبانه رو سرعتش رو کم کنن یا حذفش کنن باید از همون روز اول توی قرار داد بنویسن که آقاجون روزا با 300 دانلود میکنی شبا به 10،میخوای یا نمیخوای!! من کاری به یه قرون دوزارش ندارم که چرتکه میندازی عزیز من!نقل قول: