باو من حداقل 5تا دستگاه اینجوری رو با همین روش فلش زدن درست کردم :دی چرا به هر کی میگیم اینجا میگه نشده ؟ : دینقل قول:
اگه درست نشد که نمیشه
+ مشکل از کپی دی وی دی هاست که اینجوری میشه یا اوریجش هم همینجوریه ؟!
باو من حداقل 5تا دستگاه اینجوری رو با همین روش فلش زدن درست کردم :دی چرا به هر کی میگیم اینجا میگه نشده ؟ : دینقل قول:
اگه درست نشد که نمیشه
+ مشکل از کپی دی وی دی هاست که اینجوری میشه یا اوریجش هم همینجوریه ؟!
آقا یه سوال شاید کم ربط!!!!
بازی Driver-San francisco گفته بودن دیسک هاش یه قفل امنیتی میخوان روش بگذارن. الان بازیش اومده. کسی داره؟ آیا واقعا قفل امنیتی داره؟ نمیشه اجراش کرد یا ازش بازی کرد؟
آره بازیش اومده و فقط این بازی نیست که قفل داره . اجرا هم نمبشه فعلا !
ممنون دوست عزیز، به نظرت منتظر باشم LT 2 بیاد بعد برم بریزم بهتر نیست؟! یا طول میکشه این LT2 بیاد !نقل قول:
ببین اگه خودت میریزی بریز بره ولی اگه میدی بیرون خوب20تومن پول کمی نیست:دی یکم صبر کنی بهترهنقل قول:
دوستان من این fifa 12 رو گذاشتم توی دستگاه بعد یه پیغام داد که باید آپدیت بشه من هم زدم YES :31:
شروع کرد به آپدیت کردن بعد کلا اومد بیرون و گفت سی دی رو نمی تونه بخونه بعد یه هیچ کاری نمی شد کرد یه بار خاموش روشن کردم ، حالا یه پیغام می ده که سی دی آپدیت رو بذار.الان اصلا هیچ کاری هم نمی شه کرد کلا این پیغامه هست.
چی کار باید کنم؟؟
کنسول شما از حالت کپی خور در اومده و بازی کپی نمیخونهنقل قول:
اگه کنسول فت هستش باید LT 1.91 بریزید اگه اسلیم باید LT 1.92 بریزی . اگه میتونی صبر کنی تا LT 2 بیاد و اونو بریزی و دیگه هزینه اضافی نکنی ( ریختن LT بستگی به انصاف مغازه دار داره )
یه تاپیک اختصاصی برا این مشکل بزن ساجد : دینقل قول:
عزیز شما باید فایل آپدیت رو از سایت رسمی اکس باکس دانلود کنی و بزنی رو یه فلش بعد وصل کنی به اکس باکست بعدم روشن کنی ، بعد دوباره میزنی آپدیت خودش میره و حل میشه اما کپی خورت دیگه پریده و باید ال تی جدید بزنی :دی
من کنسولم الایت هست .نقل قول:
کی LT 2 می یاد؟؟
الان LT 2 بیاد و بریزم دوباره کپی خور می شه؟؟:31:
هزینه کپی خور شدن چقدر هست؟؟ (رنج قیمتی)
دقیقا از کجای سایت رسمی ایکس باکس باید دانلود کنم؟؟:5:نقل قول:
+
قدیما از این مسخره بازیا نداشتیما...زمان میکرو و سگا رو می گم:31:
الان کلاً وایسا فوقش تا 2هفته دیگه میاد ال تی 2 هزینه تو شهرستان های خوب 30 و خیلی پرت یا نیست یا بالای 40 تو تهران از 20تا10 :دینقل قول:
من کنسولم الایت هست .
کی LT 2 می یاد؟؟
الان LT 2 بیاد و بریزم دوباره کپی خور می شه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه کپی خور شدن چقدر هست؟؟ (رنج قیمتی)
Direct Link 13599 :نقل قول:
دقیقا از کجای سایت رسمی ایکس باکس باید دانلود کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
قدیما از این مسخره بازیا نداشتیما...زمان میکرو و سگا رو می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip
دوستان گلم دو تا سوال داشتم
1- من می خوام حدود 4 تا از اخرین xbox360 توی بازار رو ( نمی دونم چی هست ) که کپی خور هم شده باشه به هم شبکه کنم ( نه آنلاین )
ایا امکانش هست؟ یه چیزی مثل گیم نت . بعضی ها میگن چون کپی خور میشه شبکه نمیشه بعضی ها هم میگن فقط لایو رو نمی شه رفت و بازی های شبکه افلاین رو میشه انجام داد
2- امکان اتصال موس و کیبورد وجود داره؟ چه مخصوص و چه با تبدیل الان امکانش هست یا نه؟ و کیفیت و کاراییش چطوریه؟
امروز آنلاین گرز 3 رو بازی کردم می تونم بگم که بی نظیر هست واقعا گل کاشته اپیک سه بعدی بازی هم خیلی خوب هست
دوستان واقعا lt+2 اومده ؟ یعنی الان میشه دستگاه را داد بیرون تا آپدیت کنن و بعد میشه گیرز 3 بازی کرد ؟
بازی هاش چی موجوده تو بازار ؟ آخه میگفتن دیگه dvd9 نیست و حجمش بیشتر شده
بله اومده بازیهاش هم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
سلام خدمتت دوستان گلم :
iXtreme LT plus v2.0
کد:http://hotfile.com/dl/131310679/de3d483/Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar.html
نقل قول:
سلام.
کنسول اسلیم 250 گیگ منم توی kombat و la noir میگه اپدیت کن.
میشه بدون ریختن lt درستش کرد؟
حد اقل کمبت رو بیاره.
بعد الان lt 2 اومد ؟کامل کامل ؟
میشه بدیم بیرون و هیچ مشکلی نیست؟
کسی ریخته؟
کسی اموزش ریختن lt روی اسلیم 250 گیگ رو نداره؟ میخام بدونم چقدر سخته اینکار؟باید دستگاه کاملا باز بشه؟
دوست عزیز اگه lt1.9 یا 1.91 داری با آپدیت داشبورد به مشکلی بر نمیخوری منم اسلیم دارم 0225 با lt1.9 با فلش آپدیت کردم به 13599 و کپی خور آخ هم نگفت شما اگه بتونی با فلش آپدیت کنی مطمئن تره.نقل قول:
Lt2 برای فت فعلا ریلیز شده کمی صبر کنید حتما بزودی برای اسلیم میاد . طریقه ریختن فکر کنم تو انجمن باشه .
نقل قول:
دقیقا کسی میتونه بگه چطوری بفهمم ال تی من چنده ورژنش؟
با چه کابلی باید به سیستم وصل کنم؟چه نرم افزاری لازمه؟اموزش جامع هم باشه لینک بدید .
ممنون.
سلام.دستگاه من آپديت 2011 هست و آخرين بار براي بازي assassins creed brotherhood آپديتش كردم و بازي هاي كينكت هم پخش كرد با همون..من بازي فيفا 12 ايكس باكس رو خريدم و وقتي گذاشتم توي كنسول گفت كه او ل بايد از روي همين ديسك آپديت بشه.بعد زدم و يه چيز پرشد و ريستارت شد.بعد از ريستارت شدن توي قسمت applying update گير كرد و ميگه اين ديسك آپديت نميشه.حالا هم هر بار خاموش و روشن ميكنم همون صفحه مياد و اصلا دستگاه و دسته روشن نميشن و فقط همون صفحه مياد كه نوشته apdate stopped .
حالا براي اين كه روشن بشه چيكار كنم؟
براي اجراي فيفا 12 چيكار كنم؟
بايد دوباره آپديتش كنم؟
هزينش حدودا چقدر ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گلم دو تا سوال داشتم
1- من می خوام حدود 4 تا از اخرین xbox360 توی بازار رو ( نمی دونم چی هست ) که کپی خور هم شده باشه به هم شبکه کنم ( نه آنلاین )
ایا امکانش هست؟ یه چیزی مثل گیم نت . بعضی ها میگن چون کپی خور میشه شبکه نمیشه بعضی ها هم میگن فقط لایو رو نمی شه رفت و بازی های شبکه افلاین رو میشه انجام داد
2- امکان اتصال موس و کیبورد وجود داره؟ چه مخصوص و چه با تبدیل الان امکانش هست یا نه؟ و کیفیت و کاراییش چطوریه؟
باید 1.9 باشه.نقل قول:
هر وقت اومد برای نصبشم بده بیرون راحت تره..!
بچه ها من میخام فردا کنسولم را بدم بیرون برام lt+2.0 بریزن . امروز زنگ زدم یه جا گفت بیارید براتون میریزیم .
فقط یه سوال :
این فریمور الان کامله ؟ یعنی بعدش میشه تمام بازی های XGD3 را بازی کرد ؟ دوباره چند روزه دیگه که آپدیت نمیخاد ؟
سلام من یه Slim 4 gb دارم و ال تی هم ندارم و داشبوردم هم همون فابریکه و فردا میخوام برم ال تی 2 بریزم . باید داشبورد 13599 هم بریزم ؟ میتونم خودم این کارا کنم ؟ یا باید بدم بیرون ؟ اگه میتونم چه جوری ؟ اگه من ال تی 2 ریختم و بازیه Fifa12 را گذاشتم و گفت باید آپدیت کنی چکار کنم ؟ تورو خدا راهنمایی کنید یه وقت مجبور نشم دوبار ال تی 2 بریزم یا مشکلات دیگه !!!!!!
سلام من یه Slim 4 gb دارم و ال تی هم ندارم و داشبوردم هم همون فابریکه و فردا میخوام برم ال تی 2 بریزم . باید داشبورد 13599 هم بریزم ؟ میتونم خودم این کارا کنم ؟ یا باید بدم بیرون ؟ اگه میتونم چه جوری ؟ اگه من ال تی 2 ریختم و بازیه Fifa12 را گذاشتم و گفت باید آپدیت کنی چکار کنم ؟ تورو خدا راهنمایی کنید یه وقت مجبور نشم دوبار ال تی 2 بریزم یا مشکلات دیگه !!!!!!
سلامنقل قول:
اگه ایکس باکست اسلیم هست که باید کمی صبر کنی تا آپدیت جدید بییاد ..اگه اسلیم نیست بده بیرون برات نصب کنن
LT+2
هزینه 10 تا 20 تومان هست..!
آقا معذرت من نتونستم پست های قبلی رو بخونم حالا این سوالو از شما عزیزان دارم:یه راهنمایی در مورد آپدیت 2012از شما می خوام؟قیمتش چنده؟
دوستان یه دسته ای تو بازار دیدم ماله ایکس باکس بی سیم میگفت 30 تومن!
بهش گفتم دسته ایکس باکس 60 تومنه حتما دسته شما سیم داره گت نه بی سیمه
حالا دلیل ارزونیش چیه؟ پکشم مثل پک دسته های 60 تومنی بود
دو دلیل وجود داره:نقل قول:
1-طرف سرش خورده به دیوار و داره چرت میگه:20:
2-دست دومو پرت کرده تو یه پک
اگه گزینه ی اول باشه با سر برو بخرش:31:
سلام بچه ها الان lt2 اومد؟؟؟ اگه اومده استادش کنیم سا صبر کنیم بگذره بعد؟؟/
طریقه ریختنش مثل 1.91 اموزش تو انجمنه؟؟؟ یا بدم بیرون؟
آدرسشم علائدیت طبقه دوم یکی ا زمغازه های اون گوشه ..جاشو دقیق یادم نیست..نقل قول:
میگم شاید دست جنسش درجه2 چینی بوده!!
نه دیگه صبر جایز نیست چون تمام تغییراتی که خوده من منتظرش بودم روی این LT تداعی شده.نقل قول:
اینم آموزش که توسط دوستان قرار داده شده که البته خیلی کامل نیست ولی میشه ازش استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .
یک سوال داشتم حدمتتون.
یکی از اشناها می خواد ایکس باکسش رو بفروشه و اینکه
ایکس باکسش ارکاده هست با فن اضافی و یک دسته اضافی و اینکه 35 تا بازی هم باهاش هست.
حالا قیمتش توی بازار چقدر ؟؟
و چند میارزه خریدش ؟؟
میگه 300 تومان به من ولی 350 ازاد میفروشه.
قیمتش توی بازار چقدره ؟؟
سلام دوستان .
یک سوال داشتم حدمتتون.
یکی از اشناها می خواد ایکس باکسش رو بفروشه و اینکه
ایکس باکسش ارکاده هست با فن اضافی و یک دسته اضافی و اینکه 35 تا بازی هم باهاش هست.
حالا قیمتش توی بازار چقدر ؟؟
و چند میارزه خریدش ؟؟
میگه 300 تومان به من ولی 350 ازاد میفروشه.
قیمتش توی بازار چقدره ؟؟
دوستان من الآن آخرین آپدیت داشبورد رو دارم ولی کینکتم از کار افتاده .
میگه باید آپدیت جدید کینکت رو بریزی .
کسی میدونه قضیه از چه قراره ؟
-----------
ویرایش :
اگه آپدیت 13599 رو یه بار دیگه بریزم LT 2 میپره یا نه ؟
اون کینکت یه آپدیتی برا خودش داره : دینقل قول:
اگه الان 13599 داری کینکتو بزن و میگه آپدیت بزن Yes مشکلی نداره ، فقط یه چیزایی به داشبورد برا کینکت اضافه میشه
دوست عزیز lt2 برای اسلیم هنوز نیومده باید تا یکشنبه صبر کنینقل قول:
چون آپدیت 13599 برای LT2 لازمه اگه بیرون میدی خود طرف میریزه ولی خودت هم میتونی بریزی چون دستگاهت تا بحال کپی خور نشده (البته با فلش مطمئن تر هست ولی اگه هنوز lt نزدی فکر کنم با دیسک هم مشکلی نداری.) برای lt ریختن هم باید ورژن درایوت و بدونی 9504 یا0225 هست که هرکدوم طریقه آنلاک کردن خودشو داره اگه 9504 باشه با آپدیت داشبورد لاک میشه (0272) و اگه 0225 باید بدونی چیپ درایوت mxic یا winbond که بسته به نوع چیپ بروش خاصی باید آنلاک بشه و بعد فرم ویر ریخته بشه اگه تاحال نزدی پیشنهاد میکنم بدی بیرون بریزه ولی از طرف هم کی درایو و هم طریقه آنلاک دوباره رو بخوای که برای دفعات بعدی خودت راحت بتونی انجام بدی . آپدیت fifa12 , و اکثر بازیهای جدید بعد از bodycount همه به داشبورد 13599 هست و اگه شما باین داشبورد آپدیت کنی و LT2 بریزی تا 15 نوامبر که داشبورد بعدی شایعه شده میاد هیچ مشکلی نداری:41:(البته داشبورد جدید هنوز منبع موثقی نداره من تو فروم xecuter خوندم پس بد به دلتون راه ندین )و تا یکشنبه صبر و بعدش LT2 بزنین و همه بازیها منجمله XGD3 هارو بازی کنید و حالشو ببرین.نقل قول:
c4e <c4eva> LT 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend
سلام خدمت تمامي دوستان
داشبورد من همون داشبورد قديمي 20.9199.0 با همون فريم ور قديمي lt (( اقا چرا مي خندي :دي )) مي خواستم ببينم جديدتري اپديت ها (( داشبورد و فريم ور )) كه واسه ايكسي اومده چيه كه بريم تو كارش ؟ اين فريم ور ها بايد به ترتيب ريخته بشه روي دستگاه ؟
:31:نقل قول:
دوست عزیز جدیدترین داشورد 13599 هست وفرمویر LT+2 - LT max (فعلا برای فت ها غیر از هیتاچی و اسلیم تا یکشنبه )که بازیهای XGD3 رو میتونی کپی بازی کنی.
اصلا لازم نیست شما به ترتیب بریزی آپدیت به 13599 کن البته اگه با دیسک بزنی وسطش ارور خواهی گرفت چون lt قدیمی داری (با فلش آپدیت کن). میتونی lt2 بزنی بعد حتی با دیسک هم میتونی به داشبورد 13599 آپدیت کنی البته مطمئن نیستم قبل از lt2 حتما آپدیت 13599 رو بخواد یا نه.؟؟
ببخشيد ا اينقدر سوال مي كنيم بنابه دلايلي يك سري بازي هايي مثل الن ويك كه دو سال پيش گرفتيم نتونستم بازي كنم (( اقا نخند :دي )) حالا اگه من اينlt2+ بزنم پچ هاي اين فريم ور گير مياد كه دوباره بازيو رايتش كنم؟
دوست عزیز بازی های AP2.5 احتیاج به پچ مجدد دارننقل قول:
محتوای مخفی: اینا
که این بازیهام با LT2 احتیاجی به پچ ندارن (مطمئن نیستم بخاطر اینکه abgx آپدیتی واسه lt2 نداده میگم یه جاهائیم c4 اشاره کرده که پچ مجدد نمیخواد !!؟)اینو میگم ولی بازی آلن ویک و مابقی که داری هیچ مشکلی نخواهند داشت.