نقل قول:
من بسته شبانه داشتم 3جی میشد فقط
این هدیه که براش فعال شد 4جی شد وقتی تموم شد برگشت به 3جی
Printable View
نقل قول:
من بسته شبانه داشتم 3جی میشد فقط
این هدیه که براش فعال شد 4جی شد وقتی تموم شد برگشت به 3جی
از این دزدی ها زیاد میکنن هیچ کاری هم نمیتونی بکنی یه مسابقه نظر سنجی تلویزیونی پیامکی سوالی چیزی شرکت کردی که بعد اون روزانه این مسج ها میاد و پول کم میکنه بهش میگن سرویس ارزش افزوده و یک نوع دزدی کاملا قانونی در ایران هست. من هم خطم دایم هست یکبار یک مسابقه پیامکی تلویزیونی شرکت کردم عین مسابقات برنامه نود بود. از فرداش برام روزی چندتا پیامک میومد که اگه میخوای امتیازت برای بردن در اون مسابقه بیشتر بشه این سوال رو هم پاسخ بده و من هیچ جوابی نمیدادم یموقع شانسی حسابم با همراه من چک کردم دیدم 4800 تومن هزینه پیامک زده من اصلا اهل پیامک نیستم حتی یکی. زنگ زدم پشتیبانی دیدم بععله تمام پیامکهایی که میومد و منهم رد میکردم و جواب نمیدادم دونه ای دویست تومن باهام حساب شده وقتی هم اعتراض کردم گفتند این سرویس قانونی هست و با همراه اول قرارداد دارند. از اون ببعد چند روزی یکبار حسابم چک میکنم که سرویسی فعال نکرده باشند.باعث تاسفه که دست این اپراتورها باید جیبت رو دو دستی بچسبی تا نزنند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ربطی به بسته و درواقع به سیمکارت یا گوشی شما نداره. وقتی منطقه ای تحت پوشش 4gباشه تمام گوشی هایی که در اون منطقه قرار میگیرند میتوانند وصل شوند اینطور نیست که برای سیمکارت خاصی فعال یا غیر فعال شود حتی بسته هم فعال نباشه یا اینترنت هم خاموش باشه در مشخصات شبکه(در تنظیمات گوشی) نگاه کنید میزنه شبکه 4g . یعنی شما میگی وقتی بسته نوترینو معمولی داری فقط به 3g وصل میشی و وقتی نوترینوپلاس داری به 4g؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بله منطقه ما هم همینجوره فقط با الفا پلاس ب فورجی وصل میشه با سه تا گوشی هم تست کردمنقل قول:
سرعت 4جی همراه اول در سفر نوروزی به اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که میفرمایید نیستنقل قول:
همراه اول از همون ابتدا جوری تنظیم شده که بدون بسته به شبکه نسل 4 وصل نشه
حالا بعضی مناطق این محدودیت برداشته شده ولی بعضی ها فقط با بسته میتونن وصل شن
برای من جدیدا سیم دائمی بدون بسته 4G وصل میشه ولی سیم اعتباری هنوز باید بسته بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
کجای اهواز امتحان کردید؟
دوستان نامحدود شبانه با سرعت 4 جی
چقدر میشه تو بازه های 2 -7 و 1 -11 دانلود کرد؟