سلام دوستان
متاسفانه VT30 ما هم دیشب سوخت ! یعنی همون مشکل چشمک زدن 7 بار چراغ قرمز پنل رو پیدا کرد
بعد از حدود 2 سال و نیم ، بدون هیچ مقدمه ای ، هیچ مشکلی نداشت ، تو این مدت هم روزانه واقعا سر جمع شاید 6 ساعت روشن بود نه بیشتر . براش استابلایزر فاراتل هم خریده بودم از ترس نواسانات احمقانه برق ایران، خلاصه داشتیم دسته جمعی با خانواده (بی بی شی پارسی) رو نگاه میکردیم که یهو یه صدای تیکی (همون صدای رله معروف) اومد و تیوی خاموش شد و دو سه بار سعی کردم روشنش کنم به امید اینکه چیزی نی و الان روشن میشه، دیدم به صورت منظم چراغ قرمز پنل 7 بار چشمک میزنه، متوجه شدم نخیر مشکل جدیه و اینم علامتشه، اینجا دیدم دوستان گفتن مشکل از برد SD یا SU هست ... مطالب دوستان واسه سال 2012 بود ، حالا الان چطوره اوضاع تعمیر ؟ هنوز این قطعات کم یابه ؟ هنوز باید تیوی یه ماه بمونه تعمیرگاه ؟ ضمانت ایناش که تموم شده دیگه ، هزینه تعمیرش چقده الان ؟
راستی اگه بخوام یه تیوی دیگه بگیرم جای تعمیر این ، چی پیشنهاد میکنید ؟
یه چیزی که مثل این بمب ساعتی نباشه، دیدم انقد این مشکل شایعه که دوستان زیادی باهاش مواجه شدن شوکه شدم، همیشه به کیفیت تولید پاناسونیک اعتقاد داشتم، الان احساس اینو دارم که سرم کلاه رفته.
به نظرتون جای Plasma بهتر نیست برم سراغ LED ؟ مصرفش گویا خیلی پایین تره ، شما چی پیشنهاد میدید ؟ 50 اینچ
ضمن تسلیت به سایر دوستان هم درد !
لعنت بر پاناسونیک :n27:، البته ماشین اصلاحش حرف نداره انصافا ! :n14: