خب دوستان گل اومدم براتون تعریف کنم که چی شد و چی کردیم:
من مودم خودم DSL-X13 با مودم دوستم D-Link رو همراه با مدارک کامل و پول 3ماهه به شرکت بردم(البته نه به این سادگی کلی زحمت رفتن داره).2تا مودم بردم که گفتم شاید لازم شه.قبلش هم با متصدی فروشم کلی صحبت کردم خیلی آدم خوبیه خداییش.
وقتی وارد شدم دیدم ملت اونجا بیکار نشستن:31:
ما هم رفتیم گفتیم با خانم فلانی کار دارم که گفتن شما و گفتیم متصدی فروشم هستن ایشون.
خلاصه یه خانوم گفت حالا بیا ببینم کارت چیه که تا مودم رو دید گفت برای تاییدیه اومدی که گفتم آره....
تا یه نگاه دقیق تر انداخت به مودم گفت که ما این مودم رو سازگار نمیدونم...
خیلی صحبت میکردیم که مهمترین هاش رو مینویسم:
1-ممن:چرا سازگار نیست من مطمئنم که این مودم میتونه این ارتباط رو برقرار کنه...
جواب:نخیر ما اینجا کارشناسانمون این رو تایید نمیکنن (یه برگه در اورد که توش عکس مودم ها بود)این مودم هارو باید
داشته باشید
2-من:خب این مدل 602 ایسوس دیگه تولید نمیشه و مودم من جایگزینش هست چرا نباید قبول کنید....
جواب:جز قوانین شرکته به کسی که از مودم های ما نداشته باشه سرویس کلا نمیدیم
3-من:ای دی اس ال رو از کشور دیگه نیاوردین که فرقی نداره که مودم هم مودمه دیگه
جواب:میدونم مودم شما میخوره اما باید از مودم ما استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-من:مودم هاتون چنده حالا؟جواب:40 تومن باسیم 80تومن بی سیم و به علاوه 15تومن هزینه نصب
5-من:خودم میتونم نصب کنم دیگه مشکلی نیست که؟جواب:نه مشکلی نیست شما میتونین وصل کنین اما باید هزینه رو بپردازید!!!!!!!!!!!!!!
بعد کلی صحبت دیگه خلاصه گفتن که ما نت نمیدیم منم گفتم پس منم پول مودم ندارمو بای....
بماند که رفتم شرکت آشنایی برای مخابرات نامه گرفتم و یه جورایی داشت 512 مخابرات ردیف میشد که...
موقع برگشت به متصدی زنگ زدم گفتم که دستتون درد نکنه ما که داریم ناراحت برمیگردیمو از این حرفا
که گفت مگه تعهد در موردم مودمتون ندادین؟
گفتم تعهد خواستم بدم اما قبول نکرد و گفت یا مودم ما یا هیچی و پول نصب زوریه و خلاصه تعریف کردم براش
که دم متصدی گرم یه دفعه گفت:کی جرعت کرده با شما چنین برخوردی داشته باشه من الان دوباره بهتون زنگ میزنم
و بعد مدتی گفت که برید و کارتون درست شده.....
خلاصه وقتی رفتم دوباره داخل شرکت دوستم هم بود و دوتایی دیدم همون خانوم رو که خندمون گرفت اونم خندید
خیلی صحنه جالب بود که قابل وصف نیست که احساس مغلوب کردن به من دست میداد!!!
حدود 40٪ تازه خلاصه کردم براتون:31:
زیاد شد شرمنده اگه خسته شدید اما ذوق داشتم که بگم در ضمن یه تعهد خفن هم دادم فردا نت رو قطع کنن فکر کنم نباید اعتراض کنم:27:!