وایمکس قطع شد مبین نت
Printable View
وایمکس قطع شد مبین نت
طبیعیه، خودش وصل میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
نقل قول:
دوست من اگر منتظر رایتل میخوای بمونی همین مبین رو بگیر. چون رایتل که هنوز کاملا رو هواست و تازه در بهترین حالت یه چیزی میشه تو مایه های GPRS ایرانسل که باز هم ثباتش از وایمکس -حتی همین مبین- کمتره.
مگه توی ecare ریز مصرف میزنه؟؟؟ اگه میزنه میشه بگید تو کدوم منوشه!!!!! :18:نقل قول:
بچه های من توی یکی از نمایندگی های مبین نت کار میکنم (شهر کرج)
اگر سوالی یود در خدمتم
دوستم زنگ زده به مبین نت میگه که شبا سرعت من میاد پایین، کارشناس مفت خور مبین نت هم بهش گفته که:
چه سرویسی دارید؟
دوستم: 1 مگ.
مفت خور: خوب شما باید یک مگ رو تقسیم بر 8 کنید ، میشه چند؟
دوستم: میشه 128.
مفت خور: حالا 128 رو تقسیم بر 8 کن باز دوباره میشه چند؟
دوستم: میشه 16 .
مفت خور: خوب، سرعت شما از 16 پایین تر هم میاد؟
دوستم : نه!
مفت خور: خوب پس شما هیچ مشکلی ندارید، خدانگهدار.
--------------------------------------------------------------
یکی نیست بگه چی شد؟ یک مرتبه قانون مند شدید ؟ چرا تا همین 20 روز پیش این مشکلا نبود؟ دزدی جدیده دیگه.
خلاصه که مبین نت در کنار همه نامردیهاش محدود کردن سرعت دانلود شبانه را هم بهش اضافه کرد. جالبه من نفر 128 ای بودم که از مبین نت همون هفته اول سرویس گرفتم. 1 سال و نیم پیش . خدا شاهده اولاش هم تعرفه هاش هم سرعت دانلودش و هم ساعات رایگانش عالی بود. یادش بخیر 512 با حجم 20 گیگ میگرفتیم 40 تومن ، شبا افت سرعت نداشتیم و جمعه ها کلا رایگان بود!
راهی که این شرکت در بر گرفته : اول مردم رو گول میزنیم ، 1 سالی بهشون حال میدیم و یک عالمه مشتری جمع میکنیم و بعد که اسمی در کردیم حسابی میتازونیم. این 1 سالی رو هم که بهشون حال دادیم بجاش زجرشون میدیم.
یه موقعی همه میگفتن ایرانسل فلان و .. الان میبینیم که هرجا میریم خونه دوست ، آشنا و .. میگن" ایرانسل عالیه! ما که راضی هستیم." مبین نت فقط یاد گرفته گرون کنه، سرعت کاهش بده و ساعات رایگانشو برداره. همین روند رو ادامه بده شک نکن راحت میتونی جیب خودتو با این پولای حروم پر کنی.
سلامنقل قول:
سوالی بود من دارم از طرح 1 مگ 40 گیگ برج 7 استفاده میکنم با قیمت ؟= 57800 ! و الا شده 90 تومان !ولی برای من تا زمانی که تمدید کنم همون قیمت قبلی هستش
اگه ماه اینده شارژش نکنم !و 3 ماه اینده بخوام شارژش کنم ٰ با همون قیمت قبلی محسوب میشه؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
من نمیخوام طرفداری کنم ولی وقتی که ملت میریزن به دانلود کردن نفس سرور میبره !باید یه سری محدودیت ها تا سرور منفجر نشده اعمال کنند.نقل قول:
من هم نمیخوام بد مبین نت رو بگم ، ولی دوست عزیز اصلا با حرفت موافق نیستم. همونطور که گفتم اوایل خیلی هم خوب بود. ولی الان که این همه مشتری جمع کرده با این محدودیت هایی که داره اعمال میکنه فقط میخواد پول خرج نکنه، مشکل از خساست مسئولای مبین نت هست چه ربطی به مردم داره. ایرانسل داره 512 نا محدود میده 60 تومن. 1 مگ نا محدود میده و 2 مگ نامحدود . این همه یوزر و شرکت هم دارن ازش این سرویس هارو میگیرن مثل چی دانلود میکنند. شما همچین میگین ملت که انگار فقط تو ایران هست که مردم زیاد دانلود میکنند! من خونه قبلیمون که خطم فیبر نوری نبود و راحت adsl داشتم سرویس نامحدود داشتم و هرروز صبح تا شب دانلود میکردم یک روز نشد افت سرعت داشته باشه. اینترنت برای دانلود، وبگردی و .. هست دیگه وقتی شبانه رایگان میکنه پس غلط هم میکنه سرعت رو میبنده. کم پول نمیدیم که تازه هرماه گرونتر هم میکنه.نقل قول:
دقیقا.نقل قول:
آقا من ایرانسل دارم.
سرویس 512 با 4گیگ در ما. بدون دانلود رایگان.
الان میخوام کوچ کنم مبین نت. به دلیل اینکه دانلود رایگان نداره.
ولی خداییش سرعتش روزو شب خوبه. یعنی 64 تا رو بهم میده.
بدیش اینه که به هیچ وج نمیتونم دانلود کنم.
نظر شما چیه ؟؟؟؟
نقل قول:
منم از اول فروردین وضعیت دانلود شبانم خرابه سرویسم هم 1 مگ هست 12 ماهه 9 گیگ 67000 تومن دادم
من یه چیزی رو نفهمیدم اینا توسایتشون زدن 1 به 4 اونوقت به 8 نفر میدن (یعنی دارن دروغ میگن)
چند روزه هی شک میکنم به مودمم گفتم شاید مودمم مشکلی داره یا لینک ها مشکلی دارن
که مطمئن شدم که سرعت عمدی از ساعت 2 تا 8 میارن پایین
دیشب که با سرعت 24 تا 32 دانلود میکردم :18:
منم میخاستم زنگ بزنم پشتیبانی
اگه قراره این جور جواب بدن زنگ نزنم ؟؟!
این دیگه چه حرفیه خب ملت فقط 6 ساعت دانلود میکنند 18 ساعت دیگه رو فقط یه سایت رو باز میکنند یا ایمیل چک میکنندنقل قول:
در ضمن اینا پل مفت زیاد میگیرن وظیفشونه که خدماتی که اعلام میکنند به درستی اعمال بشه
کسی نمیاد روزا 8 -9 گیگ ناقابل دو روزه بر باد بده
اونوقت ما چرا 50 60 هزار تومن بدیم که فقط یه ایمیل چک کنیم خوب باید دانلود کنیم
من همه نیاز های اینترنتی و نرم افزاری رو از اینترنتم برآورده میکنم چه نرمافزار چه بازی و ....
این روزا هم که یه نرمافزار ناقابل شده 5 -6 هزار تومن خب از اینترنت دانلود میکنم هزینه ای هم نمیدم
علی جان وایمکس داتک چطوره؟نقل قول: