از ساعت 6 تا اين لحظه قطع بودم.
Printable View
از ساعت 6 تا اين لحظه قطع بودم.
براي من صفحات دير باز ميشن و خيلي از سايت ها حتي باز نميشن. سرعتم كند شده و خيلي نوسان داره.
دوستان كسي مشكل منو داره يا فقط من اينجوري شدم...؟
سلام
من الان فهمیدم که هر چی دانلود میکنم از حجم مصرفیم کم نمیکنه
به نظر شما قاطی کرده دانلود کنم یا نه؟
بعدا کم میکنه؟
دفترمون eco128 داریم،الان دیدم از 10 اردیبهشت همه را رایگان حساب کرده!!!!!
من اونجا زیاد استفاده نمی کنم،دنبالش نیستم ببینم،الان دیدم دارم می سوزم،زنگ زدم گفتم مودم را خاموش کنند الان از خونه با سرعت 512 ولی با اکانت دفتر کانکتم
نمی دونم چرا تازگی قطعی ها زیاد شده ... من تو این ماه 3 بار قطع شدم ... در صورتی که 3 ماه بود قطع نشده بودم :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از من که درسته و کم کرده. با پشتیبانی تماس بگیرید و بپرسید رایگانه یا نه. چون اگر اشتباه نرم افزاریشون باشه بعدا کم میکنن، شاید هم هدیه باشه.
الانه ساعت1:30سرعت دانلود رو 5 کیلوبیت شما افت سرعت دارید page هم زود باز نمیکند دو روز سرویس نصب شده دیشب و امشب مشکل داشت پشتیبانی میگد مشکل از ماست و تو کل اصفهان اینطوریه
سلام دوستان!
من آسیاتک داشتم و بدلیل یکسری مشکلات که برام پیش اومد, ناخواسته بعد از 2ماه, خطم رو جمع کردن!!!
وقتی دوباره درخواست دادم, گفت چون تو مرکزتون پورت کم داریم, شما فقط می تونید 256 3ماهه نامحدود بگیرید یا 512 ماهه نامحدود!!
حالا منم به جمع dialupی ها رفتم! دام مثل new userها دنبال یکی دیگه می گردم!
من با سرویس eco512 شاتل حال کردم!
من مودمم corcess هست از همینایی که آسیاتک میده! البته LAN هست!
چندتا سوال داشتم:
1- به نظرتون با این مودم به مشکل بر نمیخورم؟!
2- من اگه نخوام اون هزینه راه اندازی و ... که چیزی در حدود 25تومن هست رو بدم میشه؟!
3- من اگه eco512 بگیرم, شبانه که رایگانه, با همین سرعت DL دارم یا میاد پایین؟!
4- در ضمن دوست عزیزی در مورد کارت طلائی شاتل فرموده بودند بهشون PM بدیم, داستان این کارت طلائی چیه؟!
ممنون میشم پاسخ پرسشهای منو بدید!
ديشب من يكبار قطعي داشتمنقل قول:
درسته كه يكم سرعت نوسان زيادي پيدا كرده
اما ميانگينش همونه كه بوده براي من
ديشبم 457.43 مگ دانلوديدم كه نسبت به ديشب 48 مگ كمتر بوده
همشم از يك سرور بود
فكر كنم اين آرتي ها افتادن تو كار دانلود رايگان و شلوغ شده:46:!
من اصفهانم:11:
این هم برای اونایی که مرتب بلدن غر بزنند ... قیمت ها بازم کاهش پیدا کرد ... آرت 2 36600 تومن بود که الان شده 36000 ... یعنی 600 تومن هم کمتر شد ...
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/