یه وقت سرتو کلاه نذارن بری بگیری!! فقط به درد خود آزمونای کانون میخوره به درد کنکور نمیخوره ( موضوع اصلی این کتاب سوالات آزمونای کانونه خودت تا تهش رو بخون)نقل قول:
یه وقت سرتو کلاه نذارن بری بگیری!! فقط به درد خود آزمونای کانون میخوره به درد کنکور نمیخوره ( موضوع اصلی این کتاب سوالات آزمونای کانونه خودت تا تهش رو بخون)نقل قول:
لطفاً ثواب کنیدنقل قول:
شخصیت آواتارت دکترای حقوق داشتنقل قول:
پزشک نبود که
شما تو هر رشته ای می تونید دکتراتون را بگیرید
ولی به نظر من که تجربی هستم همون ریاضی بمون
اگر می خوای بیایی تجربی باید خیلی مخ باشی مگر نه ....
تو این سبک کتاب نداریم غیر از این ، نه ؟!نقل قول:
نقل قول:
حیف که تبریزی..ولی اگر تهران هستی یا آشنا داری..برو میدون انقلاب و از مغازه های دست دوم فروشی اونجا آمار بگیر...به احتمال زیاد پیدا میکنی..:10:
اشکالات متداول قلمچی کتابش خوبه... سوالای کنکورهای سراسری سالهای اخیر رو هم داره(سوالهایی از کنکور که تو آزمونای کانون اومده بود ولی خیلیا اشتباه زدن...) از هر مبحثی 10 یا 15 تا سوال داره و همه ی سوالهاش نکته هایی داره که اگه کوچکترین اشتباهی بکنی سوال رو غلط میزنی و سوالاش جالبه... به نظر من میرزید که براش پول دادم...نقل قول:
برا آینه ها کتاب سفید گاج رو استفاده کردم که پاسخنامش خیلی خوب و مختصر همه چی رو که لازمه که در مورد بازتاب نور و شکست نور رو برای کنکور بدونی رو توضیح داده... فقط فرمولها و نکته هایی که لازمه بدونی رو گفته و فرمول اضافی و الکی نگفته و من با خوندن اون تمام سوال های کنکور این چند سال اخیر(و حتی غیراخیر!!) از مبحث بازتاب و شکست نور به راحتی حل کردم....:46:
آره ايشون پزشك نبودن :20:نقل قول:
البته كاش پزشك بودن چون حداقل وقتي كه به جرم ملي كردن نفت ايران انداخته بودنش زندان ميتونست اونجا از خودش مراقبت كنه :41:
===
اتفاقا چون مخ هستم ميخوام بيام تجربي :27:
واسه فیزیک پیش 2 چی پیشنهاد میکنین ؟
بهترين كتاب ممكن فقط و فقط مبتكران - محمودزاده هست .نقل قول:
نشر الگو هم بد نيست
اين هم توضيحاتشه :
نقل قول:
ویژگیهای کتاب:ـ آموزش این کتاب بر پایهی پرسشها، مسئلهها و تستها است.ـ بیان این مطالب در بخش آموزش کاملاً تشریحی و مفهومی است، به گونهای که علاوه بر کنکور، در حل مسائل تشریحی نیز کاربرد دارد.ـ در بخش آموزش علاوه بر بیان راهحلهای کلی و مفهومی، روشهای کوتاهتر و سریعتر نیز برای حل تستها (با ذکر محدودهی مجاز برای استفاده از آنها) آموزش داده شده است.ـ در پایان هر فصل دو مجموعه تست (شامل تستهای کنکور و تألیفی) با پوشش فراگیر و با ترتیب آموزشی آورده شده است. در بخش آموزش نیز در هر قسمت، شمارهی تستهای مرتبط با آن قسمت ذکر شده است.ـ پوشش کامل تستها حتی بخشهایی از کتاب را نیز در بر میگیرد که تاکنون در کنکور سراسری از آنها سؤالی طرح نشده، ولی قابلیت طرح سؤال دارد.ـ در هر فصل مجموعه تستهایی تکمیلی وجود دارد که علاوه بر سؤالات مفهومی در سطح کنکور، شامل تستهایی مشکلتر نیز برای چالش دانشآموزان برتر است.
بخشي از كتاب رو ميتونين دانلود كنين
کد:http://www.olgoopub.net/sn/books/pt/full/id/37
سلامنقل قول:
به نظر من تا قبل از عید هر کتابی خوندی واسه یادگیریه مهم نیست
اما از بعد از عید حتما حتما کتابتای خود سازمان سنجشو بگیر و بخون
تمام سوالای کنکوریو که در پیش داری در اون کتاب خواهی دید.
موفق باشی