سلام دوستان سرچ ويندوزم چند وقتيه از كار افتاده .
گفتم به شما بگم شايد راه حلي براش داشتيد اين پيغام رو موقع جستجو مي ده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
Printable View
سلام دوستان سرچ ويندوزم چند وقتيه از كار افتاده .
گفتم به شما بگم شايد راه حلي براش داشتيد اين پيغام رو موقع جستجو مي ده:
ممنون.
با سلامنقل قول:
فكر ميكنم از ويروس باشه
شما سيستمتون رو اسكن كنيد
به احتمال زياد تغييراتي توي دستورات سرچ ويندوز رخ داده
موفق باشيد.
نقل قول:سلام
2 راه برای حل مشکل وجود داره :
1. فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید :
http://masoud123.persiangig.com/Applications/searchcompfix.vbs
2. در Run عبارت زیر رو تاپیک کنید و سپس اینتر بزنید . در پنجره ی باز شده فایل srchasst رو پیدا کنید و روش راست کلیک کنید و Install رو بزنید.
در هر دو مورد بعد از اعمال تغییرات سیستم رو Restart کنید.کد:%systemroot%\inf
موفق باشید :40:
سلام . خسته نباشید من دوتا مشکل اساسی دارم یکی ویروس blaster که نمیدونم چجوری از بین ببرمش یکی ارور data excution explorer.exe هستش که از دو تا فایل تو mydocument/localsettting ایراد میگیره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:20:
با سلام
دوستان عزيز من ايمترنت اكسپلورر 8 دارم البته فرقي با قبلي نداشت لون 6 كه داخل خود ويندوز هست
در هر 2 صورتش موقع نمايش متنهاي فارسي حرف ي در داخل كلمات جدا نوشته ميشه
علت چيه راهنمايي كنيد تا برطرف بشه
مثلاً و ي روس (ويروس)
نقل قول:
مشکل از فونت هاتون هست و دچار مشکل شده ( از پکیج های مطمئن فونت های فارسی و لاتین استفاده کنید)
فونت اینترنت اکسپلورر رو به Tahoma تغییر بدین مشکل باید حل بشه
سیستم Restore رو غیر فعال کردم قبلا.نقل قول:
راه دیگه ای نداره؟
آقا ممنون كه وقت گذاشتيد و پاسخ داديد.نقل قول:
2 تا سوال دارم:
1- پسوند vbs رو نمي دونم با چي اجرا كنم چون xing نصب كردم به عنوان فايل ويدئويي بازش مي كنه.
با نات پد بازش كردم و تغييراتي رو كه خواسته بود دستي توي رجيستري پياده كردم ولي متاسفانه حل نشد.
2-فايل srchasst هم كه فرمودين وقتي install رو مي زنم با اين كه همون ويندوزي كه نصب كردم رو گذاشتم ميگه نمي تونه فايل رو كپي كنه.
باز هم تشكر مي كنم.
سلام دوستان
بهتر از اینجا جایی برای طرح سوال پیدا نکردم.
ویندوز اورجینال xp که روی لپ تاپ sony-vgn sz 780 است، شامل تمام درایور های لپ تاپ هست و با نصب ویندوز فوق کامپیوتر بطور کامل ردیفه (همه سخت افزار های مورد نیاز هم نصب میشه) مشکل اینجاست که کلا" لپ تاپ رو صفر کیلومتر میکنه و درایو ها رو همه رو پاک میکنه و فقط یک درایو c می سازه. (به تنضیمات کاخونه بر میگردونه) آیا میشه از cd فوق یه جوری استفاده کرد که درایو ها رو پاک نکنه؟ آیا میشه ویندوز اورجینال cd رو با نرم افزار هایی مثل nLite دستکاری کرد؟
بالاخره آدم دلش نمی آد ویندوز اورجینال داشته باشه و همش از ویندوز xp کرک شده استفاده بکنه.
از طرف دیگه هم حالشو ندارم که تقریبا" هر سال که ویندوز عوض می کنم، مجددا" بشینم و پارتیشن بندی بکنم.
چاره چیه که از این ویندوز اورجینال بشه استفاده کرد؟
البته ویندوز اورجیناله یه مشکل اساسی که داره اینه که کلی نرم افزار چرت و پرت که من دوستشون ندارم همراه خودش نصب میکنه که همشونم 60 روزه هستن!
سلام
ویندوز من جدیدا خیلی دیر بالا میاد و بعد از بالا اومدن این ارور رو میده
احتمالا بعلت وجود ویروس و پاک شدن توسط آنتی ویروس این ایراد پیش اومده
در فرومهای خارجی پیشنهاد استفاده از نرم افزار reimage رو دادند که دانلود کردم اما کرک میخواد
راه حل دیگری هست؟
ممنون:11: