نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=256000
Printable View
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=256000
بعد از 5 تا باطري عوض كردن هنوز هم گوشيم درست نشده و زود خالي ميكنه :41: :41: :41: :41: :41:
نقل قول:نقل قول:
اين استندباي گوشيم رو 95 ساعت نشون مي داد يك بار خاموش روشن كردم شد 63 ساعت
اما تا 5-6 ساعت اول بعد از شارژ حتي يك دقيقه هم كم نكرده بود
اين مشكا از باطري ديگه؟
نقل قول:
سلام
والا چی بگم
این 5700 بسیار بسیار فوق العادست(از نظر من)
اما حقیقتش از 31/5/87 که خریدمش تا امروز دهنمو سرویس کرده
نمیدونم باتریش ایراد داره یا شار÷رشه یا خود گوشیه
زرتی وقتی میزنم شارژ, سریع فول شارژ میشه (نیم یا نهایت 1 ساعت طول میکشه)
اما زرتی هم خالی میکنه
شارژرمو عوض کردم جواب نداد
حالا 15-20 هزار تومان باید بدم پول باتری تا شاید مشکل برطرف بشه
خدا کنه بشه که اگه نشه ایراد از گوشیه
کسی چیزی به ذهنش میزنه که بشه ایراد از چیز دیگه باشه؟؟
کسی اینجوری بوده تا حالا؟
همه حالا خدا وکیلیشو بگم
هر گوشیه دیگه ای بود بعد اینهمه اذیت از چشمم میوفتاد اما این لامسب هنوزم دلمو برده و هنوز دوسش دارم
خیلی آسسه
به همه دارندگان 5700 مجددا بخاطر انتخاب خوبشون تبریک میگم
والا با این اوصاف شاید باتری های سری جدیدش مشکل داره...نقل قول:
برو جايي كه خريدي تا باتريش رو برات عوض كنه من من هم باتريم همين مشكل رو داشت بردم جايي كه خريدم و يك باتري ديگه داد اما اين باتري هم خيلي خالي ميكنه
ولی واسه ما هم که سری های اوله بازم باتریش خوب نیست 1 روزو نیم با کارکرد آخرش... ولی اینطور که شما می گید به اینم نمیرسه....
یکی از دلایل مهمش...سی پی یوی خفنشه...
شک نکن که باتریت قلابیه... باتری 25000 تومنیش اصل نیست اونوقت 5000 تومنیش می خواد چی باشه...نقل قول:
راستي باتريش هم 5000 تومان است
قاب قشنگیه.... نه فقط من مشکیشو دیدم اونم دست کسی نست... عکس بچه های همین سایت...نقل قول:
نظرتون درباره قاب چیه؟
قاب نوع دیگه هم هست مثل این مشکیه هست اما رنگه دیگه که یک رنگ باشه جایی گیر میاد این نوع ها
اون 3.2 الکیه... اصل نیست که قابش... چینیه... هرچی می خوان می نویسن...
می گم کیفین این قاب چطوریه... بپای اصلش می رسه یا مثل بقیه اس؟؟؟؟
می تونی از عربی استفاده کنی... ولی اگه می خوای واقعا همه جاش فارسی بنویسه... یه برنامه هست که به زبون پیتونه... پیتون باید گوشیت داشته باشه بعد اونو نصب کنی رو گوشیت... از سایت زیر هم پیداش میتونی کنی...نقل قول:
چه جوري بخش ارسال پيامك و دفترچه تلفن و كلا هر چيز نوشتني رو تو 5700 فارسي كنيم! :question:
واسه من تو Writing Language فارسي نداره!
خودم مي خوام درستش كنم چه جوري؟
کد:www.------------
خواهشن نظر بیخود ندین چون اگه 5700 با دوربین 3.2 مگا وجود داشته باشه من شاهرگمو می زنم...نقل قول:
این قاب مال 5700 3.2 مگاپیکسله.
منم یه قرمزشو خریدم اول منم فکر کردم دوربین3.2 شده ولی اگه یکم فکر کنی میبینی با عقل جور در نمیاد.
داداش این گوشی ما تو سایت نوکیا نیست حالا فکر کن 3.2 هم داشته باشه که ما تا حالا اسمشم نشنیدیم....
داداش اگه یه روزو نصفی با استفاده کردن دووم میاره که عادیه... اگه به یه روزم نمیکشه بدون مشکلی هست...نقل قول:
بعد از 5 تا باطري عوض كردن هنوز هم گوشيم درست نشده و زود خالي ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا باطری فابریکشم نگیری درست بشو نیست... قیمت باتری فابریک بالاست... نری یه 5000 تومنی بگیری به اسم فابریکا...
نه من فعلا كه تا الان پول به باطري ندادم از جايي كه ميگيرم(تعويض كردم) مي گه باطريام اصله و 10000 تومان مي دهنقل قول:
من باطري قبلي با كمي كار تقريبا 24 ساعت دووم مياورد كه عوضش كردم
من يكي از دوستام هم داره اون ميگه هر 3 روز يك بار بدون كار و اگر كار كنه هر 2 روز يك بار ميزنه
من نمي دونم چرا باطريم اينجوري ديشب تقريبا 8 ساعت به شارژ بود باهاش 2 -2.5 ساعت كار كردم خالي شد
اما بعد 30-45 دقيقه به شارژ زدم هنوز پره
راستي اين چرا يك دفعه خالي مي كنه؟
سلام
در مورد مشکل باتری تو صفحه 689 کاربری بنام " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " نکته جالبی رو نوشته.(پست 6885)
میخام نظر سایر دوستان رو بدونم
در صورت تائید آیا تعمیرگاه قابل اعتمادی رو میشناسید؟
هم یا انصاف باشه هم وارد باشه؟ آدرس بدین که خیلی نیازه
ممنونم
آقای "BEHZAD-V3" اولا از راهنائیهاتون ممنون
دوما یه پستی بود درمورد فارسی کردن 5700 توضیح داده بودی
توی اون هز پیتون حرف زده بودی و یه آدرس وب داده بودی
اون آدرسه به این صورت اومده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که نفهمیدم چیه(پست 6923)
در ضمن
از کجا بدونم گوشیم پیتون داره یا نه؟(من بسیار ناشی هستم)
خیلی ممنون
یه سوال
چطور میشه library مدیا پلیر گوشی رو پاک کرد
من یسری آهنگ قبلیم هنوزم اون تو ستن
رفرش هم کردم نشد
نقل قول:
اگر از توی گوشی پاک کردید و هنوز توی library هستند یه ریفرش بکنید درست میشه ...
پيتون يك زبون برنامه نويسي كه بايد برنامش رو روي گوشيتون نصب كنيدنقل قول:
براي اطلاعات بيشتر به اين آدرس برو
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=240000
نقل قول:
N95-8GB هم GPS data داره ميشه با بلوتوث بين 5700 و n95 ارتباط برقرار كني تا موقعييت رو نشون بده يا فقط بايد اكسترنال بخري؟نقل قول: