[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست از خارج با قندشکن از هلند
Printable View
تست از خارج با قندشکن از هلند
باند 7 هفت و نیم صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاس 7+3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال باند 7
امروز واسه شما هم ایرانسل این طوری شده من پینگ با فورجی ایرانسل الان گرفتم 153 نوشته !!
با صفحه cmd هم پینگ گرفتم شد 168 !!!
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده اونم ابنکه وقتی از طریق هات اسپات گوشی رو به سیستم یا لپ تاپ وصل میکنم سرعت دانلود با IDM حدود 500 کیلوبایت بیشتر نمیره ولی با خود گوشی تا 3 مگابایت راحت میره چرا اینطوریه حتی تست SPEED TEST توی گوشی خیلی بیشتر نشون میده از سایت speed tedt توی سیستم:n13:
این نتیجه تست از طریق سیستم
اینم دو عدد تست از طریق گوشی
بجای وایفای با کابل به کامپیوتر وصل کنید، و تست کنید.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تست کردم با usb سرعت خوب شدنقل قول:
معلومه مشکل از هات اسپات گوشی هست چون روی دو سیستم تست کردم با wifi سرعت تا 500-600 میره
گوشی m8 اندروید 6.0 هست جایی تنظیماتی چیزی نداره سرعت رو محدود کرده باشه؟
اطلاع خاصی از دلیلش ندارم، ولی در نقاط دسترسی(accesspoints) سعی کنید irancell-internet رو انتخاب کنید و همه فیلد ها تا پایین خالی باشد، و ip6وip4 هردو فعال باشند، به قسمت هاتسپات هم مردجعه کنید، اگر از accesspoint دیگری استفاده میکند و پروگسی و ... دارد آنها را خالی کنید تا فقط اسمش باقی بمونه(که اونم میتونید عوض کنید. بهر حال اگر مشکلی در پیدا کردن داشتید یه سری به سایتش بزنید و تنظیمات دوباره بگیرید، تا جاگزین irancellgprs های قدیم بشن.نقل قول:
درستهنقل قول:
ولي بنظر من نامحدود بودن سرويس يا داشتن حجم مناسب ( نه 4-3گيگ درماه ) از همه چيز مهمتره!
من شخصا adsl دومگ نامحدود رو به فورجي 70مگابيت محدود ترجيح ميدم
با 2 مگ نامحدود که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد .نقل قول:
ایرانسل بسته 100 گیگ 6 ماهه داره که ماهی 15 گیگ میشه اگه بخوای خیلی کم استفاده کنی . من خودم بسته 100 گیگ به یه ماه نمیرسه .
دیگه اینکه با سرعت 70-80 از ساعت 2 تا 8 با هزینه ناچیز چقدر میشه دانلود کرد بماند . حجم یه ساعتش از دانلود یه سره یه روز 2 مگ نامحدود بیشتره
نقشه پوشش ایرانسل مستقیم در گوگل مپ
سلام دوستان
من الان سایت ایرانسل رو نگاه کردم دیدم همه جای تهران رو زده تحت پوشش 4g !!!اما اینجوری نیستش --- من الان تو خونمون خیلی خوب بشه 3G میشه و بیشتر E هستش
بعد اینکه H و H+ میشه 3G و 4G ؟؟
خیر این دو علامت نسل سه هستن . اچ پلاس نسل پیشرفته تر هستنقل قول:
umts
hspa
hspa+
dc-hspa+
به ترتیب گرید نسل سه هستن اخری تا 42 مگ در تئوری جواب میده و در واقع از دو کریر 5 مگاهرتزی استفاده می کند لذا بهش میگن دوال کریر ( dual carrier or dc )
خیر، h و +hنقل قول:
۳جی معمولی و پیشرفته هستند.
و برای ۴جی از علامت های 4G و یا LTE استفاده میشه.
سلام دوستان من یه مشکلی با 4g ایرانسل دارم که به تازگی اینطوری شده و قبلا که تو همین مکان استفاده می کردم این مشکل وجود نداشت
از مودم e3372 استفاده می کنم اما وقتی شروع به دانلود می کنم و مقداری از دانلود می گذره دیتا قطع میشه و داده ای رد و بدل نمیکنه تو شبکه
من مجبور میشم از داخل مودم ارتباط رو قطع کنم دستی و دوباره کانکت بزنم تا وصل بشه ولی باز هم قطه میشه
ایا کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
دوستان استفاده از مودم 4G به جاي استفاده از هات اسپات ميتونه تو آنتن دهي هم تأثيري داشته باشه ؟؟
يعني سيم كارت تو گوشي باشه 3G و تو مودم 4G بشه ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
4G+نقل قول:
4.5G
هم نسل هاي بعدي 4G هستن ؟؟
داداش یکبار اپدیتش کن احتمالا مشکلت حل شهنقل قول:
واسه من تو ساعات شبانه اینطور میشه.نقل قول:
قبلا قطعی نداشتم.
الان هم تو روز مشکلی ندارم.
ایرانسل دروغ زیاد میگه منم همین مشکلو ۱.۵ ساله دارم تو محل کارم وسط شهر زده پوشش 4g اونوقت پوشش اینترنت که نداره هیچ حتی صحبت هم نمیشه کرد. انقدر به ۱۹۵ شکایت کردم تا بالاخره کارشناسهاش رو فرستاد در محل اخرشم نتونستن درستش کنن.نقل قول:
4G ایرانسل::n04:
از دانلود:
و از سافت
الان ۴جی پلاس سرور ایرانسل
الان ۴جی پلاس( باکو )
دوستان من حداقل ۲سالی میشه که از بسته های چند کاربره استفاده میکنم ۱۰تا هم زیر شاخه دارم تو این مدت هم هیچ مشکلی نداشتم ولی از دیشب به هیچ وجه نمیتونم بسته بخرم با وجودی که با خط دیگه امتحان کردم میشه همش میگه خرید از این بولتون ممکن نیست بعدا امتحان کنید کسی میدونه مشکل چیه
فک کنم ایرانسل یا داره چیزی ارتقا میده یا کلا بهم ریخته قاطی کرده، تا دیروز که چند روزی بود حتی تماس با اپراتور ۷۰۰ هم نمیتونستم بگیرم میکفت موقتا شبکه با مشکل مواجه شده است، امروزو دیگ نمیدونم هنوز هست یا نهنقل قول:
دوستان کسی میدونه ایا دیدن تلویزیون انلاین لنز و شبکه های معمولی دیتارو مصرف میکنن مثلا رو ۴جی ببینیم؟ Lenz همون برنامه ایرانسل که جدید اومده میگم.
ديروز آنتن سيمكارت من بيشتر از 4ساعت قطع بود بعدش كه وصل شد فقط رو gsm رجيستر ميشد و آخرشب ديدم 3g شدهنقل قول:
لطفا چندتا عکس از امکانات حالت سرشاخه مثل تعیین حجم - تغییر حجم - گزارش مصرفها بگذارید. جای این مساله توی تاپیک خیلی خالیهنقل قول:
خودمم کنجکاوم
نقل قول:
بله lte هم ورژن ها و استاندارد های متعددی داره که ببشر نحت عنوان کت cat می شناسن مثلا کت 4 که خیلی توی بازار سخت افزار داره در حقیقت 20 مگاهرتز با حالت میمو ظرفیت داره که با توجه به فعال بودن حالت میمو در این تکنولوژی تا 150 مگابیت می تونه سرعت بده. حالا اگر بشه از دو تا کریر به شکل همزمان استفاده کرد و دو تا کریر 20 مگاهرتزی رو تجمیع کرد میشه کت 6 و تا 300 مگابیت می تونه سرعت بده در تئوری این تجمیع برای سه تا کریر هم ادامه پیدا می کنه
الان ایرانسل دو تا کریر داره یدونه 1800 مگاهرتزه با 10 مگاهرتز پهنای باند و یدونه 2600 هست با 15 مگاهرتز پهنای باند که در تئوری می تونه تا نزدیک 180 مگابیت در ثانیه در شرایط ایده آل و آزمایشگاهی سرعت بده.
کلا کت هایی که چند تا کریر رو تجمیع می کنن بهشون پلاس میگن اونم به خاطر علامت + هست که بالای گوشی نمایش داده میشه و الا از نظر فنی اصطلاح پلاس رائج نیست همون cat 4 cat 6 cat 12 شناخته شده هست
عزیز داخل برنامه ایرانسل من قسمت چند کاربره با خرید یکی از اون دومدل بسته شما به عنوان سرشاخه حساب براتون فعال میشه وبعد از فعال شدن شما میتونید تا ۱۰شماره ایرانسلی رو به عنوان زیر شاخه اضافه کنید وبرای هر کدوم تعیین کنید که چه مقدار میتونن استفاده کنن به محض این که به اون حد برسن خودکار نتشون قطع میشهنقل قول:
یکی از جذابیتهای این حساب اینه که اولا اگه ۲۰گیگرو خریداری کنید اولا هر گیگ ۲۵۰۰تومن براتون میافته ثانیا لازم نیست برای هر خط جداگانه بخرید ثالثا میتونید نظارت کنید که هر کدوم از اعضا بیشتر مصرف نگنه(زیر ابی نره) درحالی که واسه کسایی که مصرف بالا ندارن خرید مثلا ۱,یا۲گیگ دیگه صحبت از ۲۵۰۰نیست بیشتر از این حرفها باید هزینه کنن
درمورد عکس هم اگه امکانش بود چشم
امکان ویرایش هم داره؟ یعنی حجم تخصیص داده شده رو کم و زیاد کنی
دقیقا مشکل منم تو ساعات شبانسنقل قول:
از بسته 3 گیگ 2 شب تا 8 صبح روز بعد استفاده کردم
آره عزیز هر لحظه که اراده کنید میتونید وارد حسابتون بشید وزیر شاخه هاتون رو ویرایش کنید حذف کنید اد کنید حجمشون رو کم یا زیاد کنید در کل چیز فوق العاده جالب وکاربردی هستنقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت شما،من نزدیک 5 روزه از 20 بهمن مشکل پاکت لاس پیدا کرده اینترنت 4جی ایرانسلم،از مودم هم استفاده میکنم(lh92)
تمام راه هایی هم که به ذهنم رسیده انجام دادم واسه برطرف کردن مشکل
اگه میشه راهنمایی کنید
تست 4G ایرانسل در شهر بندرلنگه
سرور داخل
سرور خارج از کشور
سلام
دوستان برای باز کردن برنامه ایرانسل من حتما نیاز به داشتن بسته فعال اینترنت هست؟
سلام من چطوری باید بفهمم شهرم تحت پوشش 4 جی هست؟؟ به سایت ایرانسل که میرم نوشته شهر تحت پوششه اما وقتی کد *20# می گیرم نوشته 4جی غیرفعاله موندم چیکار کنم همین حالا هم یه مودم 3 جی دارم و نمیخوام الکی پول مودم 4 جی بدم
خب مشکل نمیتونه از مودم باشه.نقل قول:
قطعی از طرف ایرانسل هست.
یه شب من هزار بار مودم رو ریستارت کردم. اعصابم خرد شد.
سلام خیر فقط کافیه برنامه نصب کنید و با شماره مبایل و پسورو وارد شوید ، پسورد از کنترل حساب اینترنتی هم میتونید بسازیدنقل قول:
سلام این ریسک نکنید وقتی خود ایرانسل که الکی بعضی جاها میزنه پوشش داره میگه شهر شما نداره پس فعلا مودم نخرید با گوشی تست کنید هر دفعه رویت کردید و ثبات داشت اقدام کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
من اینکار رو کردم اما میخواستم ببینم وقتی که بسته اینترنت فعالی نداریم میشه با دیتای خود سیمکارت وارد برنامه شد و بسته خرید یا حتما از قبل باید اینترنت داشته باشیم؟ (کنترل مصرف آزاد هم فعاله)
خواهش میکنمنقل قول:
نه با هر نتی میشه اینکارو کرد فرقی نداره، اما کد تایید برای ثبت نام به خطی که اونجا ثبت میکنید اس ام اس میشه .بسته با ایرانسل من مستقیم نمیشه خرید فقط با شارژ میشه متاسفانه اما از طریق کد و سایت میشه مستقیم با کارت بانکی بسته خرید. درضمن طرح کنترل مصرف ازاد وصل باشه نت بدون بسته کار نمیکنه و ازاد نمیشه مصرف کرد.