کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
Printable View
کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
راستی چرا از speedtest میخوام تست بگیرم خودکار میره رو اصفهان !؟ قبلا همش با سرور تهران تست میگرفت !
در شبانه از سرور داخل رو چند؟:n15:نقل قول:
اگه داخل مودمت آی پی رو زده 42 یا 46 یعنی اصفهان هست.باید مودمت رو روشن خاموش کنی تا آی پی بیاد رو 91 یا 188نقل قول:
حدود 250نقل قول:
نه 91 هست !نقل قول:
نقل قول:از بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1مگ دارم تو شب از سرویس خارجی خوب دانلود نمیده به زور به سرعت اسمی میرسه ؛ بعد به پشتیبانی پارس میگم میگه اگر از سایت فایل هیپو دانلود کنید وخوب باشه مشکلی نداره ! من هم امتحان کردم دیدم سرعت از این سایت تو شب عالی یکم مضخرفه به نظر من :n06:نقل قول:
من از سافت گذر ت وشب سرعتم کم هست این میتونه مربوط به سرور سافت گذر باشه که نکشه ؟
خب سرورهای سافتگذر در سرور شاتل میزبانی میشود ولی هیپ فایل در آسیاتک.نقل قول:
خب برای شما که 1 مگابیت دارید دانلود از سرور داخل رو چند کیلوبایت است؟(در ترافیک شبانه):n09:
من هیچ وقت به هیشکی توهین نمیکنم ولی چون از اکثر شرکتهای اینترنتی ایران سرویس داشتم ، این رو گفتم که یعنی همشون یه جورن !!! فرقی نمیکنه که کجا باشه :دی:n02: کلا پشتیبانها خصلشون اینه که یا خنگ بازی در بیارن یا خودشون رو به خنگی بزنن :دینقل قول:
از بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.:n16:
: ویرایش :
مسیر آذربایجان به کل برای من حذف شد و الان فقط انگلستان رو دارم :n15:
دوست عزیز شما هروقت دیدی که اپراتور پشتیبانی تبریز متوجه منظورت نمیشه..بگو بی زحمت وصل کن آقای فرهمند(سرپرست پشتیبانی) من با ایشون صحبت کنم اون 100% مشکلت رو خیلی خوب و راحت حل میکنه.نقل قول:
یه خانوم بود نمیدونم کی بود !!! ولی در هر حال قانعش کردم :n26:نقل قول:
دفتر جدیدشون رفتی؟ :دی خیلی شیک و پیکه :دی(بالای بانک شهر البته نمیدونم از کی اومدن اینجا ولی خوشگله :دی)
برا تو رو کدوم mode سینک میشه ؟ خط تو تا چند مگ رو ساپورت میکنه؟
در ترافیک شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی و سرور داخلی برابر است؟
اوه اوه اون خانومه رو میشناسم هروقت حرفم رو قبول نمیکنه میگم وصل کن فرهمند انگار تو میخوای مارو اذیت کنی:n08:.....آره اصلا حرف گوش نمیکنه.نقل قول:
آره 2 سال هست که اونجان من خودم هم از نزدیک با فرهمند صحبت کردم آدم معقول و حرف گوش کنیه...بهش گفتم که مودلاسیون بقیه کاربراتون که g.dmt هست رو بذارین رو Adsl2+ نویزشون درست میشه گفت چند بار با تهران صحبت کردیم اما بازم خط رو g.dmt...
ضمنا دوستانی که بالا بودن نویز خط دارن با پشتیبانی تماس بگیرن تا مودلاسیون خط رو از g.dmt به Adsl2+ تغییر بدن.البته باید مودمتون از adsl 2+ پشتیبانی بکنه وگرنه جواب نمیده
تا قبل تماس نویزم این بود:
بعد از تماس و تغییر شد این:
دوستانی که سرعتشون با Speedtest بالاست بی زحمت یه عکس از مشخصات اتصال مودمشون (آی پی، گیت وی) بزارن
برا من خوبه؟؟؟ببین بدردت میخوره:نقل قول:
ممنون عکس شما خیلی به من کمک کرد چون یک فرضیه ای رو برا خودم در آورده بودم که درست نبود، من فکر میکنم خط شما در تمامی رنج IPها هیچ تفاوت سرعتی نداشته باشه و همشون 9 مگ باشن در صورتی که برای من زمین تا آسمون فرق میکنه و فقط روی یک رنج IP خاص سرعت 9 مگ هست که با 46.62 شروع میشه و بدون استثنا بقیه IPها سرعت در حد دیال آپ میدن !! حالا داستان چیه خدا بهتر داند !! گیت وی هم هیچ نقشی نداره این وسط.نقل قول:
ویرایش: بقیه دوستان هم لطف کنن و اینکار رو انجام بدن تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم. البته توجه کنید اول با اسپیدتست سرعت رو بگیرید اگه هفت هشت مگ به بالا بود دو شماره اول IP خودتون رو اعلام کنید.
نه اتفاقا من هم به این نتیجه رسیدم که اگه آی پی من با 46 شروع بشه سرعت بازکردن صفحات زیاد خوب نیست و دانلود تا 7 مگابیت برانیه میره 188 که باشه وضعیت یه خرده نسبت به 46 بهتر میشه و سرعت تا 8.5 مگابیتبرثانیه و اگه 91 باشه همه چی عالی و خوبهنقل قول:
دوست عزیز تأیید میشهنقل قول:
واسه من هم وقتی آی پی 46 شروع میشه سرعت عالیه و در بقیه موارد ریپ میزنه.
نقل قول:دقیقا برای من برعکسه !!! آشغالترین وبگردی رو با رنج 46 داره !!! پینگ میده ولی اصلا پیج باز نمیکنه !!! دیروز هم کلا با همه جا تایم اوت میداد با این رنج !!!نقل قول:
زنج 188 هم شبیه رنج 46 هست ولی یکم بهتر!!! برای من بهترین رنج همون 91 هستش
واسه من همه رنج ها آشغاله ولی رنج 213.217 عالیهنقل قول:
من تا حالا این رنج رو نگرفتم :n27:نقل قول:
منم تا حالا نگرفتم این رنج رو ، بهترین رنج 91.98 و 91.99 هست ، میتونی آیپی اختصاصی بگیری ازشون من گرفتم رنج 91.98 دادن خیلی خوبهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 91.98 رو نگرفتم تا حالا !!! هزینه اختصاصی چقدره ؟ برای 91.98؟نقل قول:
دوستان این رنجی که میگید رندوم هست یعنی با روشن و خاموش کردن مودم ip تغییر میکنه
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
بله چون static نیستن به صورت رندم با با هر DC انتخاب میشن ولی اگر استاتیک داشته باشید (هزینش معمولا 3 تومن برای یه ماه هست دقیق نمیدونم) روی یه IP خاص قفل میشهنقل قول:
دوستان مال من هنوز رو ۹ مگ نرفته
بهشون زنگ هم زدم میگه همه سرویسا رفته رو ۹ بعد من میگم چرا downstream مودم رو ۲ گیر کرده! هیچی دیگه بهونه ای نداشت یه مقدار من من کرد و منم قطع کردم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
چرا قطع کردی؟نقل قول:
اگر خط تون موردی نداشته باشه معمولا پشتیبانی(به جز چند مورد) مقاومتی نشون نمیده برای افزایش دان استریم !!! میشه از نویز مودمتون یه عکس بذارید
آره خودمم فهمیدم اشتباه کردم.نقل قول:
الان خونه نیستم فردا حتما یه عکس میزارم.
کارشناسشون که کف کرده بود میگفت ۲قدم بیشتر با مرکز مخابراتی فاصله نداریم و با این وضع تو ۲روز خط میره رو ۹ مگ.
البته برا روزانه که بدتر میشه و حجمم زودتر تموم میشه اما شبانه مهمه که البته الآن راحت شبی ۶ گیگ رو میگیرم که فکر میکنم خیلی خوبه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مسیر من از روی انگلیس رفت روی آذربایجان: چقدر اینا مسیر هارو عوض میکنن:n27:
سلام به همه
دوستان تنظیمات داخلی مودم بنده به این صورته
نظرتون چیه؟
و اینکه این gdmt رو از کجا میتونم بهمم که رو چه حالتی هستش؟
سایتای https افتضاح کنده مال من :/
اطلاعات این بخش ناقص هستش !!! از بخش adsl status (یا یه همچین چیزی) اطلاعات بگذاریدنقل قول:
کدوم شهری شما ؟؟؟نقل قول:
با کدوم رنج وصل شدید؟
می تو شدیدا ! سرعت در حد لیگ داخلی !نقل قول:
صد رحمت به پینگ خارج ! پینگ داخل افتضاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران 91.99نقل قول:
یه عکس از این قسمت مودمت بذار تا وضعیتت رو ببینیم:نقل قول:
من که میخوام فردا زنگ بزنم بگم Annex Mode رو بذارن رو Annex M دلیلش هم اینجانوشته:
درود بر همه دوستان.
من یک سوال داشتم.
بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از پارس آنلاین راضی هستن؟
پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
سلامنقل قول:
داداش شما مطمعنی با این حالت حتما درست میشه؟
سرعت از 9 مگ واقعی که تغییری نمیکنه؟ یعنی خط رو 9 مگ درسته هست از لحاظ سرعتی که میده منظورمه
داداش این هم برای شمانقل قول: