این صبحانه اسیاتکه؟ خططون چقدر میکشه روی چند بسته شده؟نقل قول:
Printable View
این صبحانه اسیاتکه؟ خططون چقدر میکشه روی چند بسته شده؟نقل قول:
حتما نویز دارید که نمیره یه عکس بذارید از استاتوس مودمنقل قول:
نقل قول:
نه خوبه البته ظاهرا خظتون نویز داره یه جورایی
چون با attenutoion 36 باید بیشتر از 4 مگ بکشید
زده تا 4 مگ بیشتر نمیکشه در صورتی که با اتینیشن 36 بیشتر باید بکشید این نشون میده که خط شما یه خورده نویز داره
الان مشکلتون چیه؟خط شما رو 2 مگ بسته شده
دقیق بگید چی میخاین؟
یه جیزی هم بگم من پارس دارم هر وقت خطم نویز میگرفت اونا اتوماتیک پهنای باندو پایین می اوردن شاید برای شما هم همینطوری باشه
یعنی اتوماتیک اومده پایین بالا هم نمیره
نمیدونم مشکل از کجاست هر 5 دقیقه قطع میشه یه 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه من تازه اومدم آسیاتک از همون اول اینجوری بودش قبلا پارس داشتم منم اصن اینجوری نمیشد
شنیدم با مود g.dmt snr خود به خود بیشتر میشهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
میشه یه نفر جواب بده ؟ باز نمیشه برامنقل قول:
پس مشکل از شرکتهنقل قول:
منم یه زمانی نوسان snr داشتم از 25 میپرید روی 6 البته اینترنت قطع نمیشد
تا اینکه سر یه مشکلی پارس آنلاین یه کاری کرد دیگه اینطوری نوسان نکرد
بهشون بگید
- - - Updated - - -
آره snr بیشتر میشه ولی پهنای باند کمتر میشهنقل قول:
ای پی ایرانو مسدود کرده با قند شکن میتونی برینقل قول:
یعنی 2 مگ میدهنقل قول:
تو مشخصاتش گفته بودن 6 مگ که
دوستان اگه گیگ باکس بخرم دانلود رایگان شبانه تو این ۴ روز میپره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلامنقل قول:
خیر امکانش نیست
yes --------------نقل قول:
رفقا یه راهنمایی کنید برای اون یک گیگ رایگان بایست دقیقا چیکار کنیم؟ فرصتش تا کیه؟؟؟
این سوال منم هست. کسی از دوستان تونسته بگیره؟ الان من که حساب اینستاگرام ندارم اگر بخوام بگیرم بهم میدن؟ چون ممکنه بگن حساب جدیده، فیکه و ...
در حالت ADSL2+ ، نت کانکت نمیشه یا اینکه اصلا لینک نمیگیره مودم؟!نقل قول:
اگه که لینک نمیگیره ، باید بزنگی آسیاتک و بهشون بگی که Modulasion خطتو از سیستمه خودشون بذارن رو ADSL2+ تا اوکی شه!
اگر که لینک میگیره ولی کانکت نمیشه ، تیک enable dsl رو بردار و apply کن و دوباره تیکشو بذار و apply کن تا دوباره لینک بگیره ( برای اینکه مودمو هی خاموش روشن نکنی گفتم وگرنه میتونی مودمو خاموش روشن کنی )
در هر صورت با توجه به شرایطه خطت ، باید بیشتر از اینا بکشه! حداقل 8مگو باید بکشه!
زنگ زدم درست کردن دمت گرم حاجی
آقا سرعت 512 طلایی امروز گرفتم مگه نباید سرعت دانلود تا 13 گیگ بالا باشه الان سرعت من در حد معمولم نیست 16-20 کیلوبایته :n27: داستان چیه
زنگ زدم میگم سرعت باید بالا باشه 13 گیگی که زدین اوسگول میگه نه 13 گیگ 64 کیلوبایته بعدش 64 کیلوبایت تقسیم بر 8 میشه:n27:
نامحدودای آسیاتک اینجوری نیست که 13 گیگو یه جا بهت بده و اگه خواستی 1روزه دانلود کنی یا 30 روزه! میاد این 13 گیگو به صورت روزانه حساب میکنه که میشه روزی 443 مگ ، که هر روز شما میتونی تا مقدار 443 مگ با سرعته بالا دان کنی و بعد اون سرعتت محدود میشه!! حالا اینکه در اون 13 گیگ سرعت باید چقد باشه و بعدش چقد بشه رو نمیدونم والا ؛ کسایی که دارن این مورد رو توضیح میدن...نقل قول:
سلام !
کسی اطلاعی در مورد سرویس صبحانه نداره ؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان ؟ چه از سرور داخل چه خارج ؟ 24 تومن کم نیس ؟ اصن مشکوک نیس ؟
مشکوک که هست هیچ کس به ضرر خودش کار نمی کنه (گربه برای رضای خدا موش نمی گیره) دانلود شبانش نمیدونم چطوری ولی تو چهار ساعت اگه سرعت 1 مگ پایدار باشه میشه 14 گیگ از سرورای ایرانذدانلود کرد که طبق گفته خودش تا 1395 گیگ مثل اینکه از شبانه استفاده کردنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
دوستان بهترین سرویس برای دانلود شبانه رایگان کدام یک است ؟
سرویس صبحانه آسیا تک گرفتم
تو ساعت رایگان با 600 دانلود میکنه
(جهت اطلاع):n16::n16::n16:
سرور خارجی هم 600 میده؟ یا محدوده؟نقل قول:
در تایم غیر رایگان چقدر سرعت میده؟
ساعت رایگان ظاهرا پهنای باند 2مگ محدود میشهنقل قول:
خیر شبانه تغییری نمیکنه.نقل قول:
22 بهمن بسته 22 روزه خریدم حداقل روزی 12 گیگ دانلود کردم و بسته هیچ تغییری نکرده و هنوز 10 گیگ ازش مونده
البته شاید پلن ها با هم فرق داشته باشه
تایم رایگان و غیر رایگان و سرور داخلی و خارجی کلا 600 میدهنقل قول:
بچه ها سرویس 512
4تا10 رایگان نیم چاشت
کسی میدونه سرعت دانلود چند میده؟
شما دان استریم خطت روی چند بسته شده؟نقل قول:
دوستان من رو 2 مگ محدودن مگه میشه فرق کنه ؟:n36:نقل قول:
میشه شبی 14 گیگ راحت دانلود کرد با این اوصاف اون 1395 گیگ رایگانش زیاد دووم نمیاره سه ماهه تمومه:n02:نقل قول:
دوستان چرا کمک نمی کنید دوتا سئوال پرسدیم صد نفر اومدن رفتن یکی جواب ما رو نداد انگاری روح دیدن
بعد از مدت زیادی قطعی کامل، امروز رفتم مخابرات و دوباره وصلش کردن (ظاهراً رانژه مجدد کردن چون مشکل خرابی تلفن بود)
منتهی الان ریت خط شده 1 مگ که قبلاً 10 مگ بود بدون مشکل. زنگ زدم 1544 که بعد یه ربع صحبت کردن گفت این کارو نمیتونم و باید درخواست بفرستم واحد فنی و احتمالا 72 ساعت طول میکشه. راه حلی دارین که زودتر اوکی کنن؟
سلام دوستان،
سرعت آپلود سرویس شهاب چقدره؟
ممنون
زنگ بزن صدای مشتری داخلی 4 بگو وصلت کنن به آقایی به نام فاضل (خیلی پیگیری و با شخصیت هست حتما مشکلت رو حل میکنه)نقل قول:
من یکبار زنگ زدم صدای مشتری طرف کم مونده بود منو بکشه.نقل قول:
شکایت کردم به 195 یکی دیگه از همین صدای مشتری زنگ زد خیلی خیلی خیلی با شخصیت مودب و پیگیر احتمالا همین آقا بود.
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیهثانیهنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
دوستان! مشکل رو حل کردم! من از کابل دو زوج استفاده کرده بودم و طبیعتا از یک زوج اون. حالا امتحانی اومدم و از دوزوج با هم استفاده کردم. انگار اومدم و سطح مقطع رو دوبل کردم! همونطور که در عکس میبینید بدون اینکه SNR Margin و Attenuation و HEC Errors تغییر محسوسی داشته باشه سرعت دانلود قابل دستیابی از 7268 مگابیت به 11528 مگابیت رسیده.
قبل از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرویس 512
4تا10 رایگان نیم چاشت
کسی میدونه سرعت دانلود چند میده؟