حدودا 10 روزی میشه این مادر به خطا ها دوباره یه کاری کردن فکر میکنم کلا همه اینترنتای من خراب شده یا پینگش بالاس یا پینگش پایینه و پکت لاست دارهنقل قول:
Printable View
حدودا 10 روزی میشه این مادر به خطا ها دوباره یه کاری کردن فکر میکنم کلا همه اینترنتای من خراب شده یا پینگش بالاس یا پینگش پایینه و پکت لاست دارهنقل قول:
باید آیپی رو از یه عدد بعدی شروع کنی و بهش ایپی بدینقل قول:
مثلا اگر مودم اصلی
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
اینو باید ۱.۲ کنی
Sent using Tapatalk
مودم روتر اگه باشه که ظاهرا هست pppoe جواب نمیده و میره روی حالت adslنقل قول:
برای شروع ابتدا مودم رو ریست فکتوری کنید
۱. کابل شبکه مودم به مودم تهیه کنید
۲. ابتدا به پورت لن شماره یک مودم ایرانسل وصل کنید
۳. سر دیگه کابل رو به پورت شمارهیک مودم (پورتی که عبارت wan روش نوشته و رنگ متفاوتی داره وصل کنید)
۴. وارد مودم تندا بشین و حالت نصب سریع میاد این قسمت رو رد بشین تا به صفحه اصلی مودم برسید
۵. در قسمتprimary گزینه connection mod رویحالت روتر یا داینامیک ای پی بذارید (از گزینه این قسمت و قسمتبالا که auto داره عکس بفرستید واسه راهنمای بیشتر)
۶. قسمت وای فای رو تنظیم کنید و به بقیه قسمت ها دست نزنید
۷. تنظیمات اعمال کنید و مودم ریستارت کنید
باید کار کنه
dhcp هم دست نزنید و روشن باشه
ای پی تندا رو هم از ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ تغییر بدین که تداخل نداشته باشه
دوستان عزیز لطفا بحث تنظیمات مودم رو در انجمن تجهیزات شبکه بررسی کنید اینجا انجمن TD ایرانسله
سرعت دانلودم 6 مگه.بعضی وقتا میاد رو 200 کیلوبایت.انگار سوییچ میشه رو یه دکل دیگه.باید از تو تنظیمات قطع و وصل کنم تا دوباره سرعت بالا بره.چی کار کنم؟تو تنظیمات مودم راهی هست که بزاریم همیشه از یه دکل استفاده کنه؟
متاسفانه مودم های موجود فاقد این قابلیت هستندنقل قول:
طرف رو به دکل بد رو دو لایه نازک فویل بپیچنقل قول:
Sent using Tapatalk
از کجا بفهمم کدوم طرفه؟نقل قول:
دیگه هوش خودته ولی با جابجایی مودم میشه فهمید.نقل قول:
جایی که سیگنالش قوی میشه ینی اون سمته
از کد CELL ID میفهمیم
Sent using Tapatalk
اگه مودم TF-i60 باشه امکان استفاده از هز دو سیم کارت FDD و TDD وجود داره ، 2 تا سوال دارم ؟
1- توی نسخه فریم ویر جدید (196) که تجمیع اضافه شده سرعت TD + با FDD + تفاوتی داره ؟ سرعت تجمیع توی FDD بیشتره یا TDD ؟ ( شنیدم TD هم تجمیع شده )
2- اگه از TD استفاده کنیم بعد سیم کارت FD بزاریم آیا از همون حجم TD کم میشه یا جدا باید براش بسته خریداری کرد ؟
ممنون .