فکر کنم برنامه ایرانسل اینه که در بلند مدت بره روی 2600 حالا اگر 2600 بود چه اتفاقی می افتاد؟نقل قول:
Printable View
فکر کنم برنامه ایرانسل اینه که در بلند مدت بره روی 2600 حالا اگر 2600 بود چه اتفاقی می افتاد؟نقل قول:
یک موافقتنامه ای هست به اسم Non disclosure agreement )NDA( مطمئن باشید تمام افرادی که تو شبکه ایرانسل کاره ای هستند اونو امضا کردن و حق افشای اطلاعات و جزییات فنی شرکت ایرانسل رو ندارن، تنها کاری که میتونیم بکنیم صبره.
با اینکه کلا در کیفیت گوشی و مخصوصا کیفیت صفحه نمایش برند سامسونگ رو بارها بیشتر از سونی قبول دارم(نظر شخصیمو گفتم باز دوستان اینجا دعوای سامسونگ و سونی راه نندازن ما مخلص همشون هستیم:n02::n16:) اما باید اعتراف کنم در زمینه اینترنت نسل4 واقعا سامسونگ ضعیف عمل کرده و حتی اس5 هم تا اونجایی که میدونم فقط مدل دو سیمکارته اش از نسل 4 پشتیبانی میکنه.ضمن اینکه با نظر دوست دیگمون کاملا موافقم که برای نسل 4 استفاده از مودمهای مخصوصش بسیار بهتره.مخصوصا با مودمهای adsl ای که جدیدا اومده و درگاه ورودی مودمهای 3g و 4g روشون موجود هست.یعنی شما میتونی با خرید یک مودم فلشی 4g نیازتو برطرف کنی.البته کسی که از این مودمهای جدید adsl نداره همون تهیه یک مودم مستقل 4g تنها و بهترین راهش هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام این سیم کارت 4g هست فکر کنم اشتباه دادن یا نداشتن اینو دادن حالا هر چیLte only انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته منبع آموزش کامل هست لطفا کنی دوستان مشخص نشد 4g کدوم مناطق مشهد هست؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 روزی هست کلا وایمکس ایرانسل هم همینطوره شبانه خیلی افتضاح شده و سرعت نوسان خیلی شدیدی داره و حتی چند دقیقه اصلا دانلود نداره معلوم نیست باز دارن چکار میکنن؟نقل قول:
آره واقعا ترکیده وایمکس . وصله ولی نت نداره . قطع میشه الکی ! سرعت میرسه به 4 کیلوبایتنقل قول:
fdd tddچیه؟چه فرقی با هم دارن؟:n26:نقل قول:
دوستان سوالی داشتم.آیا در این بسته های اینترنتی ایرانسل برای 3g یا 4g کلا شبانه رایگان هم وجود داره؟اصلا ساعات رایگان داره یا نه؟
بالاخره ایرانسل یک پهنای باندی داره با ورود تری جی و استفاده از اینترنت طبیعیه که کم بیاره و وایمکسم بترکهنقل قول:
والامن اهل قم هستم جنابنقل قول:
مشهد رو خبر ندارم
اما من گوشی خودم رو که گذاشتم روی فقط ال تی ای
جواب داد و وصل شد
هرچند سرعتش پایینه
خیر سرش فور جی هست
اما سرعتش پونصد کیلو
چه فایده؟؟
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk