[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ریویو هم میتونه کمک کنه بهتون . کنتراست بسیار خوبی داره ظاهرا ...
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ریویو هم میتونه کمک کنه بهتون . کنتراست بسیار خوبی داره ظاهرا ...
والا با توجه به بودجه ای که دارم (6.5) و اینکه اینچ 55 یا 60 مد نظرمه ، یه led شارپ و یه فیلیپس رو نشون کردم ، vt60 پانا هم 50 اینچش قیمتی در حد اینا داره(ولی خدای تصویره)نقل قول:
اون شارپه بدجوری رفته تو مخم ، چون هم پنلش ژاپنیه وهم کنتراست خیلی بالایی داره به اضافه ی اینکه سفارش اروپا و اندازه ی توپی داره(60 اینچ)
هرچی ریویو ، عکس و فیلم تو نت بوده در مورد این تی وی ، جمع کردم و به احتمال زیاد همینو بگیرم
منکه سفارش دارم60ut50 رو -
مبارک باشه ، تو این دنیای تی وی آدم هرچه بیشتر تحقیق میکنه بیشتر هم گیج میشهنقل قول:
خوب کاری کردی تصمیم نهایی رو گرفتی، کیفیت پلاسمای پاناسونیک خیلی خوبه و ارزش خرید داره
اگه رسید ، ازتصویرش چندتا عکس بذار ببینیم چطوریاس:n18:
سلام به همه دوستان. بنده سال ۹۰بعد از حدود یکسال تحقیق و تفحص یک فقرهP50VT30R خریدم . که متاسفانه دستگاه من هم ۲ ماه پیش سوخت. دوستانی که تهران هستند و دستگاهشون رو تعمیر کردند راهنمایی کنند کجا مراجعه کنم که کلاه سرم نره و قطعه دیگه رو برنداره. اگر جایی باشه که بردهاشو بتونم بگیرم که خیلی بهتره چون تعویضش برام مشکلی نیست. در ضمن به نظر بنده فعلاً سونی حرف اولو میزنه . چون هم تعمیرش راحتتره و هم قطعاتش موجوده و هم عمر مفید قطعاتش بالاست.
انگار پاناسونیک تو vt30 تایمر گذاشته بعد یه تابم مشخص بسوزه!!!
ممنوننقل قول:
دیروز رسید دستم - در کل راضیم ازش ، تصاویرش اونجور که میترسیدم تار باشه خدا رو شکر تار نبود در حد خودش خوبه البته تلویزیون از نور پنجره فاصله داره و پشت به پنجره و رو به پنجره هم نیست یه ری30ور a100 هم گرفتم که تصاویر کانالای اچ دیش فوق العادس ، تلویزیو ایرانم خوبه بد نیست به نظرم از سونی W800b که تو نمایندگی دیدم کانالای ایرانو این تی وی بهتر نشون میده
یه نکته اینکه اولش یه برنامه عمو پورنگ و کلاه قرمزی که فرمت mkv بود و قبلا تو vt20 خوب نشون میداد تو این تی وی گذاشتم اصلا مثل اون شارپ نبود و رنگای خوبی نشون نمیداد که اولش بد جور ترسیدم ولی خب بالاخره باید یه فرقی بین سری V و سری U باشه دیگه ، هنوز وقت نشده باهاش درست سر کله بزنم ببینم چجوریاس
یه مساله ادیگه اینکه این TV گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا که اصلا فکرشو نمیکردم
ممنوننقل قول:
دیروز رسید دستم - در کل راضیم ازش ، تصاویرش اونجور که میترسیدم تار باشه خدا رو شکر تار نبود در حد خودش خوبه البته تلویزیون از نور پنجره فاصله داره و پشت به پنجره و رو به پنجره هم نیست یه ری30ور a100 هم گرفتم که تصاویر کانالای اچ دیش فوق العادس ، تلویزیو ایرانم خوبه بد نیست به نظرم از سونی W800b که تو نمایندگی دیدم کانالای ایرانو این تی وی بهتر نشون میده
یه نکته اینکه اولش یه برنامه عمو پورنگ و کلاه قرمزی که فرمت mkv بود و قبلا تو vt20 خوب نشون میداد تو این تی وی گذاشتم اصلا مثل اون شارپ نبود و رنگای خوبی نشون نمیداد که اولش بد جور ترسیدم ولی خب بالاخره باید یه فرقی بین سری V و سری U باشه دیگه ، هنوز وقت نشده باهاش درست سر کله بزنم ببینم چجوریاس
یه مساله ادیگه اینکه این TV گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا که اصلا فکرشو نمیکردم
دوستان به نظرتون لازمه اون برنامه 100 ساعت اولیه رو رو این TV پیاده کنم (نمایش اسلاید عکس)؟؟
و کسی تنظیمات تصویر واسه این تلویزیونو میدونه یا لینکی داره؟
مبارکتون باشه .
به نظر من کاملا ضروری هست حتی برای مدل های جدید
Picture Mode: Custom
Contrast: 79
Brightness: 63
Color: 49
Sharpness: 15
Tint: 0
Color Temp: Warm 2
CATS: OFF
Mosquito NR: OFF
Motion Smoother: OFF