سلام
من هم به تازگی وارد پارس آنلان شدم :20:.
با سرویس 256 سه ماهه.
اتفاقی شد که پارس آنلاین گرفتم. هیچ اطلاعی از کم و کیف سرویس هاش ندارم.
ولی از اونچه که اینجا برداشت کردم مثل اینکه کلا دوستان زیاد ناراضی نیستن. خدا کنه :31:
Printable View
سلام
من هم به تازگی وارد پارس آنلان شدم :20:.
با سرویس 256 سه ماهه.
اتفاقی شد که پارس آنلاین گرفتم. هیچ اطلاعی از کم و کیف سرویس هاش ندارم.
ولی از اونچه که اینجا برداشت کردم مثل اینکه کلا دوستان زیاد ناراضی نیستن. خدا کنه :31:
هیچ کاری نمیشه کرد...:41:نقل قول:
من از اول سرویسم 512 بوده ..تا چند ماه پیش سرعت دانلود شبانه کمتر از 80 یا 90 نمیشد و بعضی شبها بالاتر از 140 میشد!!!
همه امدیم اینجا تعریف کردیم ..خیلیها امدن پارس انلاین!!!! حالا شما فکر میکنید واسه پارس انلاین مهم باشه که سرعت یوزرهاش افت کنه!!!
دیشب سرعت من بیشتر از 20 کیلوبایت نرفت...من هم خاموش کردم سیستم رو !!
همینطور که یوزرهای پارس انلاین زیاد میشن سرعت برای بقیه یوزرها افت میکنه..کم کم دانلود شبانه برای همه تعطیل میشه..
واسه هر مودم فرق میکنه ولی اکثرا تو همون صفحه ی اول مودم نوشته!!نقل قول:
تو همون صفحه اول بگرد احتمالا پیدا میکنی!! یا مدل مودمت رو بگو تا دوستانی که مودمشون مثل شماست کمکتون کنن
نقل قول:
نقل قول:
همون کلاً چیه ؟
تنظیماتش مربوط به کجاست؟
قابل افزایشه؟
و
.
.
.
1-کسی از سعادت آباد(ترجیحا مرکز سلمان فارسی) هست که مشترک پارس آنلاین باشه؟
2-با توجه به اینکه پارس تازه شروع کرده سرویس دادن تو این منطقه فک میکنید مشکل افت سرعت رو نداشته باشه؟
3-اینطور که من فهمیدم چه 128 چه 256 رو بگیری Downstream مودم رو رو یه چیز ست میکنن،حالا موردی بوده که کسی 128 یا 256 گرفته باشه ولی داون استریمش متفاوت بوده باشه؟
4-برای ثبت نام مراجعه حضوری الزامیه؟
5-من الان از سپنتا سرویس دارم ولی یه مقدار قیمت بالا و پینگ بد دلسردم کرده،کلا جابجایی از سپنتا به پارس معقول هست؟
ممنون
چی قابل افزایشه مهندس جان؟؟ تنظیمات چی؟؟؟نقل قول:
پورت 80 مربوط میشه به http . همین یعنی اینکه وقتی میای وب گردی. وقتی یه صفحه اینترنتی باز میکنی داری از پورت 80 درخواست میفرستی برای سرویس دهنده که هاست سایت باشه. اونم از همین پورت جوابت رو میده .
کلا نمیدونم از پورت 80 چی شنیدی. ولی پورت هیچ تنظیمی نداره . چیزی هم نیست که بخوایم افزایشش بدیم یا کاهشش بدیم.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
شما سرویس256 و 3 ماهه که گرفتی چیه عزیز ؟؟نقل قول:
اسم دقیقش ؟؟
قبل از ارتقا فروم نگاه میکردی بد نبود اگه 1mb هم میکردی وضعیتت همین بودنقل قول:
یعنی سرویسمونو polکنیم 4گیگ شبی می تونیم بگیریم؟نقل قول:
مگه شما چی داری؟نقل قول:
توی اکانتم که همه سرویسها رو pol زده اگه بخوام هم نمیتونم چیز دیگه بگیرم
کسی اینجا از منطقه مخابراتی توحید از پارس آنلاین گرفته !؟
سرعت دانلود شبتون چقدره ؟