عزیز من هم از سایت های ایرانی دان میکنم و از سایت خاص و یا لینک خاصی استفاده نمیکنم...نقل قول:
راستی اسم دقیق سرویسم رو اگه بخوای اینجور که تو ecar زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیز من هم از سایت های ایرانی دان میکنم و از سایت خاص و یا لینک خاصی استفاده نمیکنم...نقل قول:
راستی اسم دقیق سرویسم رو اگه بخوای اینجور که تو ecar زده :
دوستان اگر ممکنه یک عکس از صفحه فرکانس کنسول مودمتون بزارید . من مودمم ایرانسله میخوام فرکانس های موبین نت رو بدم بهش
اینم صفحه فرکانس های کنسول مودمم
دوست عزیز تغییر فرکانس به تنهایی کافی نیست، هم باید فایل سرتیفیکیت مودم رو داشته باشید هم نشانی مک مودم روی شبکه مبین تنظیم شده باشه.نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
به نظر من آره. من یک ساله یک مگ دارم و اصلا اصلا اصلا راضی نیستم نه سیستم کنترل حساب اینترنتیش درست حسابیه نه پرداخت آنلاینش. اگر فرصت پس دادن داری پس بده.نقل قول:
معلوم نیست چه نرم افزاری برای مدیریت اکانت ها استفاده کردن، احتمالا از تو لپ لپ درآوردن
خب آخه چی بگیرم اونطرف دنبال 4جی ما تو این اینترنت ذغالی دست پا میزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظرتون راجع به ایرانسل چیه؟
دوست من در قسمت ADD-on برنامه ی فایر فاکس کلمه ی cocoon رو سرچ کنید ، این افزونه رو بهتون میده و بعد نصبش کنید.نقل قول:
هرچیزی غیر از مبین بگیری کمتر اعصابت خورد میشه.نقل قول:
من ایرانسل هم دارم و خیلی با کیفیت تر و با ثبات تر از مبین هست اما فکر نمیکنم مودم مبین نت رو قبول کنن باید زنگ بزنین ازشون بپرسین.نقل قول:
اما اگر تهران هستید و یک سرویس با کیفیت میخواین که پشتیبانی واقعی داشته باشه، داتک رو پیشنهاد میکنم که مودمتون رو ببرین شرکت همون لحظه به رایگان تبدیل میکنن و اکانت فعال رو هم همون موقع تحویل میدن
پس واستم رایتل بیاد ببنیم اون چینقل قول:
راستی این مودم مبین نت بیرون میبرید چطوره مخصوصا تو ماشین گفت شارژ فندکی داره ....