نقل قول:
Asus K52JT باگارانتی بین المللی و قیمت 1.120 هزار تومان به نظر من بهترین انتخاب می تونه باشه چون تو این رنج قیمت بقیه مدل های Asus با Cpu Corei5 هست.
نقل قول:
Asus K52JT باگارانتی بین المللی و قیمت 1.120 هزار تومان به نظر من بهترین انتخاب می تونه باشه چون تو این رنج قیمت بقیه مدل های Asus با Cpu Corei5 هست.
فقط این مدل
asus k52 jt
با سلام
یکی از دوستان قصد خرید لپ تاپی رو با قیمت نهایتا 1.300.000 هزار تومان برای کار با نرم افزار 3dmax و نرم افزارهای مشابه رو دارد
به نظر شما بهترین انتخاب در این محدوده قیمت برای کار با این نرم افزارها چیه ؟
با تشکر
سلام
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه که لپ تاپ asus n53sv ، که سرزمین رایانه جدیدا آورده ، چطوره؟ من خودم فکر میکردم این مدل گرونتر باشه!1340000
میشه در مورد cpu , gpu اون راهنماییم کنید . cpu core i7 2630 نسبت به core i7 740 چه جوره؟ کارت گرافیک gt 540 خوبه یا نه؟ صفحه نمایش این مدل _ که تو سایت asus نوشته full hd هستش چطوره؟
یه سؤال دیگه هم داشتم ؛ من میتونم خودم به جای هارد ضعیف 5400ی که روش هست یه هارد بهتر 7200 یا ssd بذارم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چون خیلی وقته دنبال یه مدل n53 هستم. به نظر من خیلی قشنگن و در ضمن asus هستن! اگه قطعاتش خوب باشه میخرمش. من فکر میکنم با توجه به قیمتی که داره ، ارزش داره بخرمش و بعد رم و هاردش رو ارتقا بدم ؛ البته اگه شما دوستان کارت گرافیک و مادربورد و پردازنده اونو تأیید کنید.
بعد میخواستم ببینم گارانتی شرکت سرزمین رایانه خوبه؟اهواز از دسترس من خیلی دوره ، آیا خرید اینترنتی لپ تاپ از چنین شرکتهایی به صورت اینترنتی منطقی و معقولانه است و مشکلی ایجاد نمیکنه؟
در ضمن کسی میدونه که قیمت هاردهای SSD چنده؟
لطفا راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز فکر می کنم Asus A42JA انتخاب خوبی می تونه باشه.
A42JA CORE I7 740/ 4 / 640 / ATI5730/ DVD /Win 7
14 اینچ هست و وزنشم 2.2 کیلوگرم.
قیمت هم 1.290 تومان
در مورد Asus N53sv تا جاییکه من فهمیدم ، پردازنده فراتر از یه CPU معمولیه و به اصطلاح APU هستش ؛ یعنی تراشه گرافیکی هم روش هست و باعث عملکرد بهتر سیستم میشه . APU های CORE I7 نسل دوم CPUهای CORE I7 هستن انگار و از تکنولوژی SANDY BRIDGE پشتیبانی میکنن. پردازنده نسل دوم CORE I7 2630 که روی مدل N53SV هستش از پردازنده های CORE I7 X920 هم قویتره.
کارت گرافیک این مدل هم که GT 540 هستش ، 10% بهتر از GT 435 عملکرد داره.
صفحه نمایش اون هم فکر میکنم HD باشه و نه FULLHD.
دو نقطه ضعف اصلی این مدل ( البته مدلی که تو ایران هست) به نظر من یکی هارد ضعیفشه و اون یکی عملکرد ضعیف یاتزیشه . با توجه به قیمت مناسبش فکر میکنم ارزشو داره که بعد از خریدن هاردشو با یک نمونه بهتر 7200 جایگزین کرد . سایت NOTEBOOKCHECK.COM به این لپ تاپ امتیاز 81% داده ( البته مدلی که حافظه اش 8 گیگه و هاردش 7200 و پردازنده اش رو هم اشتباه نوشته)
بااین اوصاف ، میخواستم راهنماییم کنید که لپ تاپ خوبیه ؟ بخرمش؟ گارانتی شرکت سرزمین رایانه چطوره ؟ و کلا خرید اینترنتی معقوله یا نه تو ایران؟
ممنون
میشه یه لپ تاب تا 1.5 به من معرفی کنید با امکانات
مارکها مختلف
کدوم بهتره؟
سلام
دوستان تا 1200 از hp چی هست؟
برادرم میخواد واسه کار 3dmax
یه چیزی باشه که کم نیاره
تاکید میکنم که از برند hp باشه، چون میتونم ارزونتر بخرم
hp 3171 بهترین گزینست
قیمت 1150
بهترين مدل از نظر كانفيگ و ديزاين 1500000 چيه؟