بنده اطلاعاتم از سیستم گاز سوز خیلی خیلی کمه و به درد بخور نیست چون سر و کار نداشتم باهاشنقل قول:
اما ظاهراً مشکل از همون سیستم گاز هست
صبر کنین دوستان مطلع پاسخ بدند
Printable View
بنده اطلاعاتم از سیستم گاز سوز خیلی خیلی کمه و به درد بخور نیست چون سر و کار نداشتم باهاشنقل قول:
اما ظاهراً مشکل از همون سیستم گاز هست
صبر کنین دوستان مطلع پاسخ بدند
سلام دوستان
چند روزه که وقتی ماشینو استارت میکنم اگه گاز ندم ،پرت پرت میکنه وخاموش میشه!البته زمانی که ماشین زیاد خوابیده ،مثلا شب که خاموش میکنم و صبح می خوام استارت بزنم ،باید یه کم با گاز بازی کنم تا خاموش نشه!
سلام خوبی داداش ممنون نو میخرم داداش خیالمم راحتتره:n01::n16::n12:نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل میتونه به چند دلیل باشه
احتمال داره از استپر باشه
ممکنه از سنسور دمای اب باشه، یعنی وقتی موتور سرده سنسور به جای اینکه دما رو پایین گزارش کنه، به اشتباه بالا گزارش می کنه، اگر اینطور باشه این مشکل بیشتر زمانی پیش میاد که موتور سرده
احتمال داره از پمپ بنزین باشه، یعنی پمپ نتونه فشار رو تو سیستم نگه داره، برای تشخیص این مورد این کار رو انجام بدید، چند بار بدون اینکه استارت بزنید کلید رو باز کنید تا صدای پمپ قطع شه و بعد سویچ رو ببندید تا فشار سیستم بره بالا، بعد استارت بزنید اگه فورا روشن شد مشکل از پمپه
و بدترین حالت که ایشا ... اینطور نیست اینه که خودرو واشر سوزونده باشه و اب وارد سیلندر شه، اگر این مورد باشه هنگام استارت زدن از اگزوز چند ثانیه دود سفید میزنه بیرون
سلام اقا محمد من اقا رفتم خریدم 50 گفت فروشنده که من به زور 48 گرفتم ازش مارکش هم MASTER MOTORS هست کلا هرجا گشتم پلاستیک خالی گیر نیاوردم که مجبور شدم اصلی اورجینال از همین مارک بخرم با لوله اهنی که بهش وصله کلا از بیخ عوضش کردم روغن ترمز هم فومن شیمی خریدم دونه ای 4 هزار تومن ردیفش کردم حساب کردم با حق مکانیکی و اینا 75 تومان شد.نقل قول:
محمد جان باطریمم بعد از گذشت 1 سال و 8 ماه داره ضعیف میشه مارک همین مال خودم اوربیتال 1 هست بسیار باطری عالی و ردیفی هست الان تو کرمانشاه سرکوچمون داره اوربیتال 55 امپر 125 تومن ارزون شده منتظرم تموم بشه یه دونه باطری هم بخرم مارکش خوبه اوربیتال 1؟؟؟پیشنهادش میدی بازم بخرم؟:n01::n12::n11:
سلام
عزیزان یک سوال:
فشنگی اب (تک فیش) فابریک برای ماشین ما که 111 مدل 91 هست. دیدم دیگه همش روی 3 هست. چه فن میزنه و چه نمیزنه.
رفتیم یک دونه شرکتی خریدیم که چینی هست و این قدر اشغالی هست! که حتی کامل بسته نمیشه!
الان در حال حرکت هیمشه روی 4 هست. اگر درجا باشد و فن خاموش شودو میاد روی 3.اما در حرکت خیر. جریان چیه؟!
آیا از فشنگی هست؟ اگر این هست چرا در حالت درجا مشکل نیست؟!
بعد هم تستی که کردم وقتی ماشین در حرکت هست. بعد که میزنم کنار . چند ثانیه بعد فن روشن میشه. (منظور این هست که در حالت حرکت ظاهرا فن خاموش هست به خاطر یاد خوردن به ماشین اما باز روی 4 هست)
حالا از کجا بفهمیم خطای فشنگی هست یا دما بالاست و فشنگی سالم؟!
- - - Updated - - -
سلام
عزیزان یک سوال:
فشنگی اب (تک فیش) فابریک برای ماشین ما که 111 مدل 91 هست. دیدم دیگه همش روی 3 هست. چه فن میزنه و چه نمیزنه.
رفتیم یک دونه شرکتی خریدیم که چینی هست و این قدر اشغالی هست! که حتی کامل بسته نمیشه!
الان در حال حرکت هیمشه روی 4 هست. اگر درجا باشد و فن خاموش شودو میاد روی 3.اما در حرکت خیر. جریان چیه؟!
آیا از فشنگی هست؟ اگر این هست چرا در حالت درجا مشکل نیست؟!
بعد هم تستی که کردم وقتی ماشین در حرکت هست. بعد که میزنم کنار . چند ثانیه بعد فن روشن میشه. (منظور این هست که در حالت حرکت ظاهرا فن خاموش هست به خاطر یاد خوردن به ماشین اما باز روی 4 هست)
حالا از کجا بفهمیم خطای فشنگی هست یا دما بالاست و فشنگی سالم؟!
سلام مطمین ترین راه اینه که برید دیاگ بزنید، دیاگ دمای موتور موقعی که فن ها روشن میشن رو نشون میده که فکر کنم باید حدودای ۹۵ باشه (مطمین نیستم)، اگر فن ها به موقع خاموش و روشن میشن جای نگرانی نیست و امپر اشتباه نشون میده که البته باید حتما درستش کنیدنقل قول:
سلام
عزیز وقتی این نشانگر دمای اب رو انداختم و دیاگ زدم. فن خوب و دقیق کار میکرد اما همیشه امپر روی 4 بود. که گفتیم خطا دارد.
اما الان در حالت درجا میاد روی 3 . در حال حرکت همیشه روی 4 هست
- - - Updated - - -
سلام
عزیز وقتی این نشانگر دمای اب رو انداختم و دیاگ زدم. فن خوب و دقیق کار میکرد اما همیشه امپر روی 4 بود. که گفتیم خطا دارد.
اما الان در حالت درجا میاد روی 3 . در حال حرکت همیشه روی 4 هست
نقل قول:
سنسور رو توی یه ظرف آب بذارید، و ظرف رو بذارید روی شعله اجاق، یه امتر به سنسور وصل کنید و زیر ظرف رو روشن کنید و ببینید ایا با بالا رفتن دما مقامت یواش یواش تغییر میکنه یا خیر، اگر بله که سنسور مشکل خاصی نداره و بدلایل دیگه دما درست نشون داده نمیشه، اما اگه مقاومتش تغییر نمیکنه یا یدفعه بالا پایین میشه سنسور معیوب هست.
کار بسیار خوبی کردید دوست من ترمز چیز بسیار خطرناکیه و اینکه الان هم از هوا گیری و نصب و خوب کار کردن مطمئن شیدنقل قول:
لنت ها رو هم که عوض کردیدپس اول کمی با احتیاط بیشتر رانندگی کرده و حتمن چک کنید که ساییدگی لنت ها و روغن ریزی درست باشه
البته ممکنه به دلیل عوض کردن لنت ها اوم هر 4 تا روغن سرریز کرده باشه و اون قبلی هم سالم بوده در هر حال ایمنی و سلامت ماشین رو رسیدگی می کنید بسیار خوبه و خیال خودتون رو راحت کردید موفق و پیروز باشید
باتری هم نمی دونم زمستون می خواد چقدر گرون بشه اما درسته ممکنه ضعیف شده باشه اما اول بست ها رو با آب جوش شستشو بدید و تمیز کنید و ببندید و سعی کیند کمتر از وسیله های برقی بدون شارژ استفاده کنید نا با امید تا زمستان نخواید این هزینه رو داشته باشید