بهترین نسخه فعلی چی؟گاهی اوقات پایام نمیاد؟
Printable View
بهترین نسخه فعلی چی؟گاهی اوقات پایام نمیاد؟
بهترین نسخه یاهو که ورژن Yahoo Messenger 10.0.0.1270 Final هستش واسه دانلودشم میتونید ازتاپیک پایین بگیرین منظورتون ازگاهی اوقات که پیام نمیاد چیه یعنی صفحه یاهو سفیده بدون پیام:20:نقل قول:
لینک تاپیککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=18&highlight=Yahoo!+Messenger
اره صفحه سفیده اون نرم افزاری که انتی ویروس هم بود نصب کردم پیدا میکنه اما بدش که ریستارت میکنم دوباره باز سفیده نود 32 هم رو سیستم دارم؟باید یاهو رو دوباره نصب کنم؟
شما اگربرنامه Malware Bytes رو روی سیستم نصب کردین ویروسم پیدا کرده اما بعد ازریست مشکل شما پابرجا بوده آخرین ورژن یاهو مسنجرنصب کنید البته قبلش اون یکی رو کامل با یک برنامه آنیستالر پاک کنید دیدین مشکلتون برطرف تشد به احتمال زیاد با چنج شدن ویندوز درست میشه.نقل قول:
خوب پیدا میکنه اما پاک که نمیکنه؟
سلام
این Message Archive یاهو ورژن ymsgr1100_2009_us کجاش هست ؟! حتی در Preferences هم تنظیماتش برای ذخیره نیست !
نمیشه که جایی برای ذخیره نداشته باشه . کجاش هست که من پیدا نمیکنم ؟!
از ورژن 11 آرشیو ها آنلاین شده و به صورت آفلاین آرشیو نیستنقل قول:
به نظره من اصلا هم خوب نیست. با توجه به اینکه یاهو اصلا امنیت نداره، اینکارش هم بی امنیت بودنش رو بیشتر می کنه
من خیلی با این آرشیو جدید کار نکردم و دقیق نمی دونم چه جوریه
ولی همون اولی که برنامه رو باز می کردم یه پیغام میومد برای Import history که فکر کنم مربوط به همین آرشیو می شد و خیلی هم طول می کشید و آخر هم موفق نشدم تا آخرش mport کنم
سلام به همه عزیزان
باز دوباره با این یاهو به مشکل برخورد کردیم :31:
حالا این دفعه یاهو مسنجر موقعی کانکت میکنه که چیز پی ان وصل باشه
اگه نت معمولی وصل باشم اصلا on نمیشه
ورژن یاهو مسنجر هم 10.0.0.1270
در ضمن پاک کردم و از نو هم نصبیدم ولی فایده نداره
با این مشکل چطوری مقابله کنم؟
سلامنقل قول:
معمولا این مشکل به ISP بر میگرده
شما قبل از Sign In تیک گزینه Messenger>Connection Preferences>Connect via a proxy server رو بزنین
ممننون از راهنماییت دوست عزیز :11:نقل قول:
ولی متاسفانه هنوز مشکل پابرجاست
یعنی میشه امیدوار بود که خود به خود درست بشه
یا راهکار دیگه ای پیشنهاد میدید؟