ممنون از کمکتوننقل قول:
فقط بهم برای این 3 کار 3 تا برنامه ی کارا معرفی می کنید، چون برای چندین نرم افزار وجود دارد
Printable View
ممنون از کمکتوننقل قول:
فقط بهم برای این 3 کار 3 تا برنامه ی کارا معرفی می کنید، چون برای چندین نرم افزار وجود دارد
نقل قول:
check disk که از تو my computer میتونید انجام بدین
اسکن ویروس هم بایک آنتی ویروس آپدیت شده
ریکاوری هم acronis home director و easeus data recovery
سلام لطف میکنید ببینید این ارور برای چیه ؟ چجوردرستش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیدونم چرا فکر میکردم فن داره!!! مرسی از توجه تون، ولی از 40 به پایین همون 10 دقیقه ی اول روشن شدن میمونه! بعدش میره بالای 40...خدا نگذره از سی گیت و چینی ها
بلی به اشتباه خودم پی بردم!! :)نقل قول:
برای همچین موردی چه نوع فنی مناسبه؟ قیمتش چقدر میشه تقریبا؟ من کلا توی زمینه ی کولینگ موشکل دارم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
پیشاپیش مچکرم
اين بستگي به ابتكار خودتون داره . ميتونيد از فن 8 يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد و براي روشن كردن آن از آداپتورهاي 12 ولتي استفاده كنيد يا اينكه اگر پاور كيس اضافه داريد از آن براي روشن كردن فن استفاده كنيد . يا اينكه ميتونيد از فن رك rack استفاده كنيد كه 220 ولتيه و در نتيجه نيازي به آداپتور نداره . يا اينكه ميتونيد از فنهايي كه با برق usb كار ميكنند استفاده كنيد ولي قدرت زيادي ندارند .نقل قول:
احتمالا هارد بدسکتور داره با نرم افزار hdd regenerator اسکن در مود scan and repair اسکن کامل بکنید هارد رو از طریق بوت اینکارو بکنیدنقل قول:
اگر عدد هاش زیاد نشه مشکلی ندارهنقل قول:
کلا هیچ بدسکتوری با hdd regeneator پیدا نشد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضع چه کنم ?
seagate 500 gb
عدد ها هم هر روز بیشتر میشه :(
گارانتی هم داره : سازگار
کاری میشه براش کرد؟
سلام اخه یک سال هم نیست که این لپ تاپ رو خریدم !؟نقل قول:
بخدا تو نصب ویندوز تایمر گرفتم (هم خودم و بقیه دوستان که متخصص هستن ) حدود 30 دقیقه طول میکشه !!!
این مشکلی نیست بقیه اش مهمه که تو بالا اوردن ویندوز چه تو ویندوز 8 یا 7 حداقل 50 ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه ؟!!
از چند نفر پرسیدم گفتن اگر بدسکتور اصلا ویندوز نمیتونی نصب کنی
بخدا دیگه اشکم رو دراورده:n14: دیگه نمیدونم چکار کنم ?:n28:
مدل لپ تاپم Acer v3-571g (core i7-8g-750
اگر مشکل از هارد بگید تا عوض کنم فقط بگید مشکل کجاست ؟ مشکل اینه کسی اصلا نمیدونه چشه ؟ و فقط
بلدن بگن خیلی حساسی ؟
دوست من الان که تو پست گفتم مشکل چیه !!نقل قول:
چیزی که ارور نشون میده یعنی هارد بدسکتور یا سکتور delay داره و باید رفع بشه
شما اصلا رو تست hdd regenerator بردین ؟