یه ربع بعد از تست بالایی - ساعت 3:28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم شب تعطیله هم 22 بهمنه . همه فاکتورا واسه کاهش سرعت هست ولی از کمبود سرعت خبری نیست
Printable View
یه ربع بعد از تست بالایی - ساعت 3:28
هم شب تعطیله هم 22 بهمنه . همه فاکتورا واسه کاهش سرعت هست ولی از کمبود سرعت خبری نیست
اینم تست سرعت اینترنت فور جی ایرانسل که از امروز دارم استفاده می کنم . همین الان ساعت حدود 8:15 صبح به خاطر این جای بدی که کامپیوتر قرار داره و اندازه کم کابل یواس بی سرعتم خیلی بده.کلا تو شهر ما همین طوره ولی تونستم با یه کم بالا پایین بردن مودم به سرعت 6 مگ در ثانیه هم با اینترنت دانلود منجر برسم !!<br><br>میشه کابل بزرگ خرید برای مودم فور جی ؟ مدل مودمی که خریدم lh92 هست . راستش دیگه غیر این مدل نبود تو شهرمون. مودم خوبی هست به نظرتون یا نه؟
تست سرعت. این دو تا فایل تو اینترنت دانلود منجر رو هم زمان دانلود نمی کردم !!
یا للعجب !!
واسه محکم کاری یه اسپید تست دیگه گرفتم . مگه میشه تو عرض دو دقیقه این همه اختلاف باشه بین دو تا تست !!!
اینم تست 4G ما!
یکی از یکی بدتر!
تست 4g ، گلستان
محله ای که ما هستیم ، نمیدونم تازه 4g شده یا نه ، اما هر چی هست ، استفاده کننده کم هستن. (بعد مدت ها یک سرعت درست حسابی گرفتیم)
داداش شما دیگه اخر سرعت هستی ازش لذت ببر واسه ما هم دعا کن تست هایی که گذاشتی زیر شصت مگابیت نبوده تو تمام ساعات شبانه روز[emoji3]نقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
الان اگه یه مودم و سیم کارت دیتا از ایرانسل بگیرم میشه از طریق حساب چند کاربره، روی گوشیم که یه سیم کارت اعتباری ایرانسل داره هم از همون اینترنت و حجم سیم کارت دیتا استفاده کنم. در واقع یه بسته برای سیم کارت دیتا بخرم و برای سیم کارت اعتباری هم از همون بسته استفاده کنم این کار شدنی هست!؟
من یه سوال دارم . با اینکه آیفون 6s دارم ولی نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ کسی علت رو میدونه ؟؟ دوستان بنده سامسونگ دارن راحت با فورجی پلاس تست میگیرن
نقل قول:
عزیز شما از آنتن استفاده می کنی یا نه خیر ؟
ممنون می شم کیفیت سیگنالت رو هم بزاری اینجا
دوستان من توي منطقه سهروردي شمالي،واسه دفتر كار ،از نت 4g ايرانسل استفاده ميكنم،الان حدوده ٤٠ روزه خيلي سرعتش كم شده و كيفيتش رو از دست داده.به خصوص توي تايم پيك كاري
كسي اين مشكلو داره؟چرا اينطوري شده؟
من بسته ١٠٠گيگ هم گرفتم و الان مونده روي دستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای منم بالا پایین زیاد داره اوایل صبح خوبه بعدش و روزهای تعطیل شدیدا افت میکنه، برخی مناطق تهران اینطوری کمبود پهنای باند و افزایش یوزر، شما فکرشو بکن نزدیک شرکت شما چندنفر دیگم مثل شما سرویس فعال کنن و همه استفاده معمولی ندارن بعضی ها واسه دانلود استفاده میکنن ضمن اینکه بسته برای صبح هم هست در نتیجه پیک مصرف میره بالا، تماس بگیرید ایرانسل فرم پیگیری میزنن شاید درست بشه!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کشور ایران هست دیگه رو اون نقطه ها سروراس تو تبریز اهواز اصفهان تهران کلی سرور هست تست رو بزن تست میکنه قویترین سرور های IPM هستنقل قول:
رنج ایپی هم سیم کارت رو درار از مودم بنداز تو گوشی نت گوشی رو روشن کن باز دوباره برگدون تو مودم شانست زیاده ک تغیر کنه من تو تهران از 5.112 به 5.117 اینا تغیر میدم
نقل قول:
سرور تغیر کرده دیگه سرورای ایرانسل قوی تر بوده
اصلا ربطی به رنج ای پی نداره اون سایت هست که باید درست کانفیگ شده باشه که توان توضیحی مطلوب داشته باشه بعدشم دریافت امواج وایرلس به خیلی چیزا ربط داره به این نیست که رنج ای پی عوض بشه با نه اقاجان عزیزم امواج مغناظیسیه وقتی مثلا تو شرکت نشستی سرعتت کم یا زیاد میشه پرتو امواج در برخورد با دیوار ها ضعیف میشن
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
از دوستان با تجربه یکی به ما بگه باید برای 4G نهایتا از گوشی استفاده کنیم یا مودم بخریم!؟ حساب چند کاربره که بسته های خاص خودش رو داره و عملا به درد ما نمی خوره... تو این زمونه هم همه یه گوشی هوشمند داریم که بسته اینرتنتی هم براش می خریم حالا اگه بوایم یه مودم هم بخریم و یه بسته برا اونم بخریم پول اضافی نمی دیم ایا!؟ حالا مودمه وایرلسم داشته باشه از این وایرلس تو خونه می تونیم استفاده کنیم بیرون از خونه که نمیشه .... استفاده از گوشی به عنوان مودم رو از دوستان اگر کسی تجربه داره به ماهم بگه میارزه یا نه!؟
نقل قول:
قبلن ی تست گذاشته بودم از دو تا رنج مختلف باید میدیدی . سرعت از داخل زمین تا زیرمین فرق داشت
درصورتی ک سیگنال هم ثابت بود .
خلاصه تو ایران هیچی بعید نیست . و تعجب هم نداره
داداش این دو تا کاراشون فرق داره .نقل قول:
اگه گوشی پرچمدار داری و با کیفیته و جایی هستی که انتن دهی خوبی داری نیازی به مودم نداری خود بنده ی مدت کارم بود با گوشی میزدم دانلود با کامپیوتر اما میگم سیگنال باید خوب باشه هزینه ای ک میخوای برای مودم کنی بشرطی ک شرایط سیگنال خوبی داشته باشی هزینهتو بذاری رو گوشیت بهتره .
بعد همه جا راحت میتونی به اینترنت وصل باشی و نیاز ب مودم نداتشه باشی
مودم بدرد کسایی میخوره شرایط سیگنال بدی دارن و اپشن های بهتری ندارن رو میارن به 4g ایرانسل
خودم شخصا اینترنت خونه راضی نگه م میداره فقط بنده واسه دانلود های حجیم استفاده میکنم
سلام دوستان
روی گوشی Huawei چطور میتونم باند انتخاب کنم؟ (آندروید ۷)
من یک گوشی Cat 12 هواوی گرفتم
روی گوشی 4G+ زده با ۳ تا ۴ خط سیگنال
اما متاسفانه سرعت اینه ساعت ۱۰ شب:
:n34:
4G+ بخوره تو سرت
سرعت 4G معمولی وقتی Carrier Aggregation خاموشه:
من تا الان فکر میکردم به باند بدی وصل شدم که سرعت اینه و با تغییر باند سرعت بهتر میشه
متاسفانه گویا این سرعت باند بهتر هست و 4G+ از 4G معمولی هم ضعیفتر
دوستان یک سوال من با مودم 3372 کمترین حالت نزدیک 50 مگابیت سرعت میگیرم با سیم کارت معمولی و با مودم و سیم کارت TD-LTE هم سرعتم 25 26 مگابیت هست ولی وقتی سیم کارت معمولی رو میندازم توی مودم TD سرعتش در بهترین حالت 8 مگابیت هست قضیه چیه ؟ ایرانسل محدود کرده ؟:n13:
دوست عریز میتونم مدل گوشیت روبپرسم؟؟ تک سیم کارته یا دو سیم؟؟نقل قول:
دو سیم کارتنقل قول:
ایرانسل | MTN Irancell:
طی هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
هفتکل (خوزستان)،
باغشاد، علويجه (اصفهان)
و طاقانک (چهارمحال و بختیاری)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
خانه زنیان (فارس)،
باغ ملك (خوزستان)
و تفرش (مرکزی)
مشاهده مناطق تحت پوشش در:
لطفا یک Speedtest آندروید معرفی کنید بیرون بودم بتونم تست کنم محله های اطراف رو
Speedtest.net گرفتم سرورهاش با سایتش فرق داره و اصلا ایران و اروپا نیست توش فقط کشورهای آفریقایی هست نمیدونم چرا
سلام
دوستان مودمHuawei E5186-61a به نظرتون انتخاب خوبیه با توجه به اینکه باند 2300 tdd رو ساپورت میکنه و همچنین امکان تجمیع در fdd رو هم داره
فقط از اینکه باند 2300 tdd رو ساپورت میکنه مطمئن نیستم
فک کنم اسایتک و چند شرکت دیگه قراره روی 2300 tdd سرویس بدن
برو تاپیک مودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه این مدل که تو تصویره، عالیه، باند ۲۳۰۰ هم داره ولی یه مدل دیگم هست که نداره، حواست باشه کدوم میخری ممکنه بازارای اینترنتی فرقشونو ندونن، cat6 هست(تجمیع) و مکالمه روی نسل ۴ هم داره عالیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه و ایا ایرانسل بازه رایگان داره و سرعتاش رو کمو زیاد میکنه یا نه؟ بعد ایا می توان کنسول را با سیم اینترانت به مودم 4g وصل کرد یا خیر؟
برنامه ایرانسل من ارور میده که نمی تونه کانکشن امن ایجاد کنه.
و بنابراین وصل نمیشه.
چطوری میشه مشکل رو برطرف کرد؟
برید تاپیک مودم، به اندازه کافی اونجا توضیح دادم که مدل 61 در اف دی دی تجمیع نداره. همه سایتها هم چرت نوشتننقل قول:
ویرایش:نقل قول:
دوست عزیز ببخشید اینجارو با تاپیک TD-LTE اشتباه گرفتم
پینگ ۴جی برای من اصلا ثبات نداره و نمیشه بازی کرد
بعضی وقتا از کار میفته . الان مشکلی ندارهنقل قول:
مشکل از سمت خود ایرانسله برای بنده هم همینطورهنقل قول:
صبر کنید تا درست شه
دوستان نت شما هم قطع شده ؟ سیگنال نرمال اما هیچ دیتایی ندارم، ممنون میشم اطلاع رسانی کنید
ویرایش: بعضی مناطق قطع بود الان وصل شد
Sent from my D6633 using Tapatalk
هیچ مشکلی در دیتا نیست .نقل قول:
تست چن دیقه قبل
منم شرایطم مثل شماستنقل قول:
به روز رسانی: برای من درست شد
4G - تهران - بارندگی - بدون مشکل- ساعت 2:13 بامداد 24 بهمن
ببخشید شما کدوم منطقه هستید؟ این سرعت 4g+ هست یا ...؟ منم می خوام:n14:نقل قول:
سرعت فورجی پلاس هست .نقل قول:
تهران