آشنای اول چرت و پرت زیاد نوشته تو سایتش شما جدی نگیر:n39:نقل قول:
Printable View
آشنای اول چرت و پرت زیاد نوشته تو سایتش شما جدی نگیر:n39:نقل قول:
نقل قول:تا حالا کنار اسم سرویس کافو را نداشت!
KAFO-2048-WITHFREE
دیشب سرعت به زور 100 میشد راهی نداره؟؟؟؟
توی ibsng برای من night و night 2 زده جریان چیه؟
شبانه هست هنوز ؛ مشکلی نداره!
من دیشب 5.5 گیگ دان کردم هیچی کم نکرد
برای من هم همچین چیزی زدهنقل قول:
خطت فیبره؟نقل قول:
الان اونایی که دان استریم بالا دارن با 2مگ چقدر سرعت میگیرن ؟برا من 680کیلوبایته با این دان استریمی که دارم بالاتر نمیره میخوام بدونم دقیقا از اکانتینگ رو چند کیلوبایته سرویس 2مگ؟؟
چون چند روز پیش رو 630محدود کردن الان انگار دوباره بالا بردن سرعتو
اگه بالاتره که دان استریمو بالا ببرم
دوستان کسی میدونه از چه طریق دیگه ای باید مشکل روشن نشدن چراغ لینک رو حل کرد؟
فیبر نوری
اشتراک شرکت ملعون اکسین!
تقریبا ۴۰ روزه پرسنل و مدیریت اکسین میپیچونن!
نه معمولی :n05:نقل قول:
مشخص شد فقط شبانه کافونوری را برداشتند.کلاهبردار دزد پس فطرت مخابرات و اکسین ملعونه بی شرفا زورشون به کاربرای کافو نوری رسیده.نقل قول:
شبانه شده از ساعت 2؟دیشب هم تا 1 ازم کرده ولی 2 به بعد کم نکرد.الان هم همینطوره .فیبرم
سرعتا رو بردن بالا برا من از 680کمتر نمیشه احتمالا باز از اکانتینگ گذاشتنش رو 1مگابایت منتها من چون دان استریمم پایینه بیشتر از 700 نمیره سرعت
واسه من که بیشتر 650 نمیشهنقل قول:
آره چون انحصار کافو نوری دست مخابراته هر بلایی سرشون بیارن راهی ندارن متاسفانه :n21:نقل قول:
برای من بازم به زور در حد 100 اخه چرا:n35::n27::n28:
برای من هم سرعت 100 شده ! این که سرعت من اسمی باشه و سرعت یک گروه دیگه 600 تا حدی قابل تحمل بود ولی حالا دیگه برای این که کم نیارن توی پهنای باند اومدن اسمی های بدبخت رو هم نصف کردن تا کسی که سرعتش 600 هست مشکلی نداشته باشه ! غیر قابل تحمله !:n34: شبانه نصف سرعت اسمی شده بعد یک عده 680 یا بالاتر ! دوستان چند نفر پایه هستین این جریان پورت های فری رو توی شکایت به 195 + صفحه وزیر + خبرگزاری ها اعلام کنیم ! فقط مخابرات خوزستان هست که داره همچین کاری می کنه ! اینطور فایده نداره ... :n34: هستید ؟
این بستگی به روتری داره که بهش وصل میشید موقعی که پورت شما به dslamوصل میکنن و رانژه میشه اتوماتیک رو یه روتر میفتید حالا شما میتونید با تخلیه و رانژه مجدد گروهتونو تغییر بدید الکی که گروه خوب گیر نمیاد خود من 3-4بار تخلیه و رانژه کردم این که شکایت کنید هیچ سودی نه برا شما داره نه برا اونا که سرعتشون بالاست چون گروهی که لاک باشه هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه از اکانتینگ سرعت night رو ببرن بالانقل قول:
من با اینکه سرعتم بالاست ولی مشکلی ندارم شکایت کنید شاید فرجی شد چون واقعا در حق خیلی ها نامردیهنقل قول:
البته این امکان هم وجود داره که شبانه همه رو حذف کنن یا کلا نتیجه این شکایت بشه نصف کردن سرعت همه نه افزایش سرعت کسایی که ناراضین
نبود کسی راهنمایی کنه؟نقل قول:
محتوای مخفی: وضعیت این روزهای اینترنت شمال خوزستان و مخابرات در حال مهار اینترنت بالاش:
باید بری مرکز مخابراتیتون با مسئول MDF حرف بزنی و بگی خطت رو بررسی کنی شاید پورتت سوختهنقل قول:
دزفول نتش داغونه این روزا از همه شرکتا دارن مینالن پرش ipزیاد دارننقل قول:
شوش هم گزارش شده چنین مشکلی هست، اندیمشک هم همینطور بعضا.نقل قول:
نقل قول:
محتوای مخفی: اسپویلر
__________________________________________________ ________________________________________________
IP پرید سرعت 120 شد :|
خداحافظ مخابرات لعنتی دزد.
انگار شبانه از ساعت 2 شده؟!
من که سرعتم حداکثر دویست بود الانم همونه (2مگ) .. کلا بیشتر از دویست نمیره چه روز چه شب
توی شهر ما پورت خالی نیست و دیگه امکان تخلیه و رانژه هم نیست !نقل قول:
نقل قول:
شبانه رو حذف نمی کنن چون اون وقت دیگه کسی کاربر این شرکت باقی نمیمونه و به ضرر خودشون کاری نمی کنن !
خوب دوستان من میخوام یه شکایت جامع با مستندات آماده کنم درباره جریان پورت های فری و لاک با هزینه پرداختی یکسان توسط کاربرها ! شما فقط متن رو باید ارسال کنید ! خبرگزاری ها - سازمان بازرسی - سامانه 195 - صفحه شخصی وزیر - ارسال نامه برای خود رئیس مخابرات خوزستان و نهاد های دیگه که شما پیشنهاد بدید برای شروع خوبه ! اگر با چند نفر هم شروع کنیم انشاا... بهتر از هیچی هست ! :n01:
واقعا جای تعجب داره.شما که خطت مسیه چرا از این خراب شده نمیری؟مخابرات چیش خوبه که هنوز موندید؟مخابرات سه سال پیش خوب بود بهترین پینگ را داشت سرویس نامحدود داشت حجم خوری نداشت!اما حالا چی؟بدترین پینگ از اون بدتر تایم اوت وحشتناکی داره.دوتا صفحه textخبری را باز میکنی 10مگ ازت کم میکنه سرویس نامحدود نداره!بین کاربرای مسی و کافو نوری تبعیض قایل شده!به قول خودت سرعت شبانه ات پایینه در صورتی که سرعت روزانه من تا دو هفته پیش 200 بود ولی از چند روز پیش 120 شد سرویسم دو مگه.شبانه که تعطیل شد.بدترین پشتیبانی را داره .نقل قول:
اما شرکتای دیگه مثله شاتل اسیاتک و پارس آنلاین هنوز سرویس نامحدود میدند شاید بگی سرعت پایین اما در عوض پینگش پایینه و تایم اوت نداره و خیالت راحته که حجمت تموم نمیشه و سرویسهای متنوعی داره!
اینطوری ها هم نیست ! 2 خط از مخابرات داشتم که یکش رو تخلیه کردم و پارس آنلاین گرفم بجاش ! خط دوم هم به زودی بعد از شکایت تخلیه خواهد شد ! :n01: مگه پولم اضافه هست بدم این حضرات مفنگی ... :n18:نقل قول:
یکی از فانتزیای زندگیم داشتن یک عدد خط مسی است:n02:نقل قول:
دوست عزیز حالا که داری شکایت میکنی بابت تبعیض قایل شدن بین کاربرای مسی و کافو نوری هم شکایت کن.چرا باید سرویسی را که کاربرای مسی مثلا 2 مگ با 8گیگ حجم را 31 هزارتومن میخرن اما کاربرای بیچاره کافو نوری همان سرویس را باید 39 تومن بخرن!
دوستان تا چند وقت میشه خط را تمدید نکرد چون دیگه نمیخام از اکسین تمدید کنم ولی پورت را میخام؟ شاید تقی به توقی خورد مخابرات آدم شد و قرادادش را با اکسین ملعون فسخ کرد و با یه شرکت بزرگ قرار داد ببنده!
حالا من یه چیزی بهت میگم ولی به کسی نگو:n02:نقل قول:
موقعی که ثبت نام میکنی نمایندگی از پنلش میتونه اکانتتو تو گروه کاربرای مسی وارد کنه یعنی شما خطتون فیبر نوریه ولی اکانت خط مسی براتون فعال میشه با همون قیمت کاربرای مسی و همون سرعت
نمیگم مخابرات بقیه شهرها و استانها خوبه ولی گوه ترین مخابرات ایران همین خوزستان داره . بی عرضه ترین مدیرها رو داره ! اونقدر که توی خوزستان همه شهرهاش مشکل اینترنت مخابرات دارن جایی دیگه ندارن. اکثر شهرهاش فیبر نوریه و حتی dslam ندارن . من که هزاربار شکایت کردم واسه dslam تو منطقه ما .هی امروز فردا میکنن آخرش نزاشتن!
بزارن هم با افتضاحی که مخابرات زد و آسیاتک رو تمدید نکرد مطمنن نمیگیرم . و همین وایمکس میسازم
آسیاتک که خیلی بد بود:n13:نقل قول:
همین الان هم اگه ipهای خود مخابرات براتون بیاد سرعتتون خیلی بهتر میشه
Ipهای اسیاتک اصلا کیفیت خوبی ندارن
آسیاتک بد بود ولی نسبت به مخابرات بهتر بود .ای پی آسیاتک روی مخابرات مشکل داره حتما . وگرنه پسرعموم توی مسکن مهر اندیمشک آسیاتک داشت روی فیبر حداقل راضی بود . الان یکی دوماهه کفرش دراومده با مخابراتنقل قول:
پس چرا اینقدر زور میزنی داداش بری کره ماه هم کاری از دستت بر نمیاد:n38:
ساعت شبانه فیبرنوری عوض شد یا همون یکه؟
دوستان یه مودم می خوام بگیریم!
مودم خوب چیزی می شناسید؟
خودم نظرم روی تی پی لینک هست
دوستان تا چند وقت میشه خط را تمدید نکرد چون دیگه نمیخام از اکسین تمدید کنم ولی پورت را میخام؟
نقل قول:
بله امکانش هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
بله امکانش هست
به نظرم ایسوس مودم هاش خوبننقل قول: