تاریخ اعزام خوردم 19/01 ^_^ :n02:
راسته دیپلم ها فقط اراک میافتن؟
Printable View
تاریخ اعزام خوردم 19/01 ^_^ :n02:
راسته دیپلم ها فقط اراک میافتن؟
خیر جناب!نقل قول:
هر جایی ممکنه بیوفتن@
خودم با دیپلم افتادم کازرون:n28:
عجب شیر و کرمان و یزد و مشهد هم امکانش هست:n25:
سلام
من رفتم پرسیدم
اعزام اول اسفند با لیسانس کامپیوتر افتادم نیروی انتظامی بیرجند
- به نظرتون چجور جاییه؟
- اگه معاف از رزم گرفته بودم باز می افتادم نیرو انتظامی بیرجند ؟
- برم تمدید کنم ؟
- چه دلیلی برای تمدید بنویسم تا باهاش موافقت بشه؟ به دلیل اخذ امریه (چون می خوام برای امریه هم اقدام کنم) خوبه ؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم بالاخره این کسایی که 8 سال نرفتند سربازی (قانون جدید) ولی غیبت غیر مجاز ندارند (یعنی تحصیل کردند و الان یا فوق لیسانس اند یا دکتری) اینا میتونند با این طرح جدید بخرند سربازیشونو یا خیر..
<<<<<<<<<<<<<<<خواهشند جواب بدید...>>>>>>>>>>>>>>>>>
نقل قول:01 جزو یکی از بهترین پادگان های آموزشی ارتش هست و فقط هم لیسانس به بالا میگیره. آموزشی جای خوبی افتادین.نقل قول:
در مورد دوره کد هم به طور قطعی از روی رشته نمیشه گفت که کسی دوره کد می خوره یا نه. ولی طبق آمار احتمال کد خوردن رشته مکانیک زیاده. ولی مورد بوده که رشته مکانیک کد نخورده.
معمولا رشته های برق، مکانیک، عمران،... دوره کد می خورن و رشته های کامپیوتر، مدیریت، حسابداری،... کد نمی خورن. این آمار هم قطعی نیست و بسیار مورد بوده که طرف رشتش کامپیوتر بوده کد خورده یا
مکانیک بوده و کد نخورده. هیچکدوم رو به صورت قطعی نمیشه گفت.
معمولا هم اگه شرایط دار باشی احتمال کد خوردنتون بسیار کمتره. (شرایط مثل : متاهل، پدر نظامی، سرپرست خانوار، تک پسر،...)
هنوز هیچگونه جزئیاتی از این طرح اعلام نشده که بشه به سوال شما جواب داد. فقط در همین حد گفتن که کسانی که بالای 8 سال غیبت دارن می تونن بخرن!نقل قول:
سلام دوستان
من 02 شهید انشائی افتادم.
فوق لیسانس مکانیک.
دوستان الان با این وضع سرباز فراری ها هم میتونن اقدام کنن ؟
سرباز فراری هایی که زن و بچه دارن و کارشون هم ازاد هست و کم درامد هستند وضعیتشون چی میشه ؟ کمکی بهشون میکنند ؟
شایعه ها شرو ور هستش!نقل قول:
اونجا فقط هی میدونن خیلی و منطقه نظافت دارید و آموزش.ولی خب نمیکشنتون.محیطش خشکه یکم و بهتون نمیگن یک ثانیه بعد قراره چی بشه!دائم توی بلاتکلیفی هستین.
از یه طرف دیگه جنگ اعصاب و جنگ روانی واستون راه میندازنو میگن نمره فرماندهیتون پایین باشه میندازیمتون جای بد.ولی صحت نداره.
بدترین قسمتش ترس از اینه که جای بد میندازنتونو خدا به دادتون برسه و ...
ولی تهش هستند کسایی که شرایط ندارن و جای بد میفتن.
یه مشجد کثیف هم داره از سگدونی بدتر!همه توی جدول میزنن بعد به زور میفرستنشون مسجد و ادم از نماز خوندن متنفر میشه.
پارتی داشته باشی یا شرایط شهره خودتی.وگرنه جای بد احتمالش زیاده بیفتی!نقل قول:
مثل خاش ، خرم آباد ، ایرانشهر ريا، دشت آزادگان ، سر پل ذهاب و...
اما شرایط دار ها همه شهره خودشون میفتن.
معاف از رزم تنها حسنش جیم زدن از رژه هستش اونم نه همیشه!نقل قول:
میفرستنتون دنبال غذا ، دیگ بشورید ، یخ بیارید ، اب شیرین بیارید.
ازتون کار میکشن!
کلا لذتی از معاف از رزم بودنتون نخواهید برد.در عین حال هیچ تفاوتی با بقیه توی جمع های دوستانه نخواهید داشت و همه باهاتون خوبن و مشکلی نیست.
اسلحه میدن حال کنی.:n02:نقل قول:
اسلحه ترسی نداره.باید بهش مثل قسمتی از وجودت عادت کنی.هرچی هم هی بهشون بگی معاف از رزمی باهات بدتر تا میکنن!
در کل اسلحه ی خالی خطری نداره.
خیر چون کسی که تحصیل کرده مشمول نبوده و معافیت تحصیلی گرفته.نقل قول:
ممنون، میدونستی تو روحیه دادن استادی؟ :n02:نقل قول:
اینطور که شما گفتی یعنی جهنم! :n28:
شما خودت آموزشی 05 کرمان بودی؟
دکتر به من گفت وقتی خواستی بری سربازی یک نامه پزشکی اعصاب و روان بهت میدم که بعد از آموزشی شهر خودت بیفتی
آیا با نامه پزشکی جز شرایط دارا محسوب میشم یا هیچ تاثیری نداره؟
دوست عزیز من ذاتا منتقد و منفی گرام. :n02:نقل قول:
به قول یه تابلوی تبلیغاتی : مثبت اندیش هواپیمارو اختراع کرد و منفی نگر چتره نجاتو ! :n02:
من خودم شهریور کرمان بودم.و گروه سرود 05 بودم توی رژه ی 31 شهریور.:n07:
دوست عزیز بعیده با نامه کسی بیفته شهره خودش !
من میخواستم به خاطره پوست حساسم معاف بشم و حتی پزشک معتمد ارتش تایید کرد ولی حتی بهم معاف از رزم هم ندادن.:n04:
نه جزء شرایط محسوب نمیشه.
پدر نظامی
پدر فوتی
تآهل
تک فرزند
بهزیستی
مشکلات خانوادگی با تایید دادگاه
و...
در کل صفر پنج جاییه که وقتی توشی میگی کاش برم ، وقتی رفتی میگی کاش همونجا افتاده بودم :n28:
بله من دیدم به خاطر نامه پزشکی و مشکلات اعصاب روان فردی رو به شهر خودش انتقال دادن ...اما پزشک باید مورد تایید نظام وظیفه باشه و نه هر پزشکینقل قول:
سلام بچه ها
منم امروز زنگ زدم .زنه نامرد نمیخواست کمک کنه! گفتم امریه دارم خواستم ببینم موافقت شده یا نه؟(الکی البته):n02:
کفت ار کجا؟گفتم وزارت دفاع:n08: گفت تایید نشده! گفتم پس کجا افتادم؟؟؟گفت نمیتونم بگم!!!!!!
گفتم خواهش میکنم بگید میخوام برم دنبال کارای امریم:n02: گفت اراک. گفتم نیرو انتظامی؟گفت اره:n10:
حالا من افتادم نیرو انتظامی اراک!
خودم که از نیرو انتظامی حالم بهم میخوره :n21:اما چکار کنم!چاره ای نیست
هرچیزی میدونید بگید خوشحال میشم:n01:
سلام به دوستان
واقعا بابت جواب هایی که به سوالات سائلان می دید متشکرم.
می خواستم بدونم:
1- دارندگان مدرک دیپلمی که بهمن ماه پست می کنند کی(محتملاً) اعزام می شن؟
2- آیا دیپلمی ها ماه های فرد اعزام می شن؟
ممنون:n16:
مالک اشتر اراک یکی از مرکز آموزش های خوبه ناجا هست. در کل شما زیاد رو این 2 ماه حساس نباش. بیشتر به فکر یگان باش چون این 2 ماه خیلی زود می گذره!!نقل قول:
1- احتمال زیاد 19 فروردین اعزام میشین.نقل قول:
2- دیپلم و زیره دیپلم 19 هر ماه اعزام میشن.
دوست عزیز اگر من نامه پزشکی از طرف پزشک معتمد نظام وظیفه داشته باشم باید به کجا نامه رو نشون بدم؟ همون روز اول آموزشی نامه رو نشون بدم یا اینکه اواخر آموزشی؟نقل قول:
در مورد مشابه که دیدم بعد از تقسیم اگر شهر خودتون نیفتادید میتونید با این نامه انتقالی بگیریدنقل قول:
دادا یادم رفت بگم اسم پادگانو نگفت. همین یدونه پادگان نیرو انتظامی تو اراکه ؟نقل قول:
منم اتفاقا برای یگان بود که از نیرو انتظامی خوشم نمیاد وگرنه اموزشی که شبیه هم هستن
بله تو اراک همین یدونه مرکز آموزش رو ناجا داره. دیگه چه خوشت بیاد یا نیاد نیرو انتظامی افتادی! یگان هم شانسیه، یه موقع میبینی جای خیلی خوبی افتادی یه موقع نه!نقل قول:
خدمت در نیروی انتظامی عبادت الهی است:n01:نقل قول:
خودم که از نیرو انتظامی حالم بهم میخوره اما چکار کنم!چاره ای نیست
این روزها دارم با خدمت در نیروی انتظامی بهترین دوران زندگیم رو سپری میکنم:n19:
ممکنه خواب کم باشه امکانات کم باشه و خیلی چیزای دیگه ولی این که خدمت شما برای مردم مفید واقع میشه جبران همش رو میکنه:n05:
بنده در ارتش و شهرداری هم بودم ولی واقعا در ناجا افراد بسیار خوبی هستند که من گاهی از خوبی و ادب و تواضعشون شرمنده میشم:n28:
میشه بگید دوره کد خوردن خوبه یا بده؟؟
رشتم هم مکانیکه
میشه بگید دوره کد خوردن خوبه یا بده؟؟
رشتم هم مکانیکه
عاقا من نخوام عبادت الهی! نصیبم بشه کی رو باید ببینم:n24:نقل قول:
اصلا من نخوام خیرم به مردم برسه چکار باس بکنم! شاید جاش اینجا نباشه اما همین مردمی که حرفشو میزنی خیرشون به سرباز میرسه؟ خودم شاهد بودم سربازه پول نداشت بلیط مترو بخره روشم نمیشد به کسی بگه و .....
من نمیدونم الان کجا ی نیرو انتظامی داری سرویس مجانی میدی:n02: اما مطمن باش برخوردی که من درعمل ازشون در برابر خودم ودیگران دیدم بسیار بی ادبانه و گاها دور از اخلاق انسانی و... بوده!
به هرحال راضیم به رضای خودش وهرچی باداباد
خوبه از این نظر که بعدش مرتبط با مدرکت خدمت میکنی و به تجربیاتت افزوده میشه حتی امکانش زیاده که استخدام ارتش بشینقل قول:
و شاید بد باشه که دوماه اضافه خدمت کنی ولی ارزشش رو داره!
یادمه تو کازرون سرباز بودم مرخصی شهری گرفته بودم و چند ساعتی در شهر بودم!نقل قول:
اما همین مردمی که حرفشو میزنی خیرشون به سرباز میرسه؟
رفتم دمه تلفن کارتی زنگ بزنم دیدم کارتم شارژش کمه رفتم سوپر مارکت که کارت تلفن بخرم طرف گفت ندارم و باید بری دو تا خیابون بالاتر بعد اصرار کرد که من موتورش رو بگیرم و برم کارت رو بخرم و بر گردم:n20:
در حالی که اصلا منو نمی شناخت ولی به حرمت لباس مقدس سربازی بهم اعتماد کرد:n19:
اینم خیر مردم:n10:
چرا هیچکس سوالای منو جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:نقل قول:
نقل قول:به نظر من خوبه چون دو ماه از خدمتت با تنوع و معمولا به راحتی (کمتر شنیدم دوره کد به کسی بد گذشته باشه!) میگذره... و بده واسه اینکه ممکنه یه دفعه یه رسته مزخرف مث تکاوری بخوری و توی یگان بر اساس همون رسته تقسیمت کنن (البته این قضیه رسته معمولا اهمیت زیادی نداره)نقل قول:
در ضمن دو ماه دوره کد به مدت خدمتتون اضافه نمیشه
1- اگه از معافیت پزشکی می ترسید که قضیه فرق داره واگرنه معاف از رزم اگه خوب نباشه قطعا بد هم نیست. اگر هم علامت نزنید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
2- فقط میتونید آخرین مدرک دانشگاهی رو ثبت کنید (شما چیزی رو نمی فرستید فقط به پلیس+10 میدید و اونا هم توی سیستم ثبت میکنن)
3- بعد که خودتون رو به یگان خدمتی معرفی کردید یه نامه اشتغال به خدمت واسه محل خدمت پدرتون (یا هر سازمان مرتبط) میگیرید و همراه بقیه مدارک به محل خدمت پدرتون میبرید و اونجا هم یه نامه واسه یگانتون میدن که از کسر خدمت استفاده کنید.
داداش منم رشتم مکانیک بود دوره کد خوردم لویزان مراپشت که معروفه به مرا پست:n02: تنها بدی دوره کد نگهبانی و پاسداری زیادشه.البته بستگی داره کجا دوره کد بخوری.لویزان که دیگه فقط میری پاسداری.اما در کل از یگان بهتره همین که مسولیت نداری.پاسداریم اوایل سخته واقعا اما کم کم عادت میکنی و هم اینکه روش های جیم زدنم یاد میگیری.:n02: از من داشته باش ارشد چیزی شو دوره کد ضرر نمیکنی :n06:نقل قول:
بعد آموزشی یگانی که تعیین میشه کاملا شانسیه؟ اگه عواملی توی تعیین یگان تاثیر داره دوستانی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند. آموزشی کرمان هستم تک پسر یا شرایط خاص دیگه ای هم ندارم.:n03:
تو پست قبلی نوشتی در حال خدمت توی نیروی انتظامی هستی .فکر کنم بالاخره پلیس افتخاری شدی.میشه درباره مراحل که رفتی یکم توضیح بدی ؟ اصلا خوبه یا بد ؟ من شنیدم حقوق نمیدن ولی پاداش چرا.نقل قول:
منم افتادم پدافند سمنان ارتش.دوستان کسی آشنایی داره چطور جاییه؟
سلام دوست عزیز . من هم پدافند هوایی سمنان افتادم . تا جایی که من اطلاع دارم ، مکان پادگان حدودا 45 کیلومتر خارج از شهر سمنان و در دل کویره . جایی که تا چشم کار می کنه ، بیابون هست . آب آشامیدنی پادگان هم خوب نیست و باید از آب معدنی استفاده کنیم. ولی مطمئنم که با شکل گیری جمع های دوستانه و بگو و بخندها ، تمامی این سختی ها رو به کل فراموش می کنیم . فقط بایستی 10 روز اول دوره رو تحمل کنیم به بعدش دیگه همه چی روون تر میشه . موفق باشی :n18:
دوستان من امروز دفترچه گرفتم تا کی فرصت دارم بفرستم تا خدمتم 21 ماه بشه؟ممنون میشم هر چه زودتر راهنمایی کنید بنده را.
بعد همون موقع که فرستادمه محسوب میشه یا وقتی اعزام بشم تعیین کننده مدت خدمتم هست؟
سلام هم خدمتی:n01:نقل قول:
صبح تا حالا دارم چند تا وبلاگ که سربازای پدافند هوایی سمنان نوشته بودن رو میخوندم.در کل چیزی که گفته بودن این بود که امکانات زیادی نداره و تو بیابونه و علاوه بر ابش غذاهاش هم زیاد جالب نیس.در کل فکر نکنم بد بگذره با رفقا
سلام دوستان عزیز
من تیر درسم تموم میشه به نظرتون اگه الان دفترچه پست کنم و تاریخ اعزامم قبل از تیر باشه به مشکل بر می خورم؟ می خوام ۲۱ ماه خدمت کنم! (سال دیگه میشه ۲۴ ماه)
پیشاپیش ممنون از پاسختون
کامل توضیح داده اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز من این رو قبلا خونده بودم ولی جواب سوالم داخلش نبود.نقل قول:
اگه مثلا اعزامم خرداد باشه و من توی تیر امتحانام تموم بشه چیکار باید بکنم؟ اضافه خدمت می خورم؟؟
شما نمیتونید این کارو انجام بدین اول باید آخرین نمره شما ثبت بشه و فارغ التحصیل بشی بعد دفترچه پست کنی . وقت فارغ التحصیل میشی دانشگاه یه گواهی بهت میده که موقعی که میری پلیس +10 برای ارسال دفترچه اون گواهی میخان از شما.نقل قول:
مگر اینکه رسما از ادامه تحصیل انصراف بدی یا مرخصی بگیری که فک میکنم واسه کارشناسی نهایتا 2 ترم مرخصی میدن اون وقت باید توی این 2 ترم مرخصی خدمتت تموم بشه( اگه کسری خدمت داری و خدمتت تو یه سال تموم میشه شاید بتونی این کارو بکنی )
مام افتاديم سر چارراه , آموزشى عم وليعصر تبريز
چيز تو اين شان[emoji28]
خدمت من در ناجا به عنوان پلیس افتخاری هستش نه سرباز و نه کادر!نقل قول:
خدمت شما عرض کنم که در شهر قم نماینده نیروی انسانی در ساختمان پلیس اطلاعات از علاقه مندان ثبت نام می کرد که من برج هفت ثبت نام کردم و مراحلی مثل گزینش عقیدتی و سیاسی و حفاظت اطلاعات و گواهی عدم سو پیشینه و هم چنین تحقیقات محلی رو پشت سر گذاشتم و درخواست خدمت در پلیس آگاهی داشتم که دو هفته پیش با من تماس گرفتند و گفتند برای دریافت امریه به ستاد فرماندهی برم که اونجا گفتند که برای پلیس پیشگیری اسمم ثبت شده که خودم یه کلانتری رو به دلخواه انتخاب کردم و دارم اونجا خدمت می کنم که خدمت من به صورت کاملا اختیاری هست و هر ساعتی که بخوام میرم و هر ساعتی که بخوام بر می گردم!
پلیس افتخاری حقوق ثابت نداره ولی مزایایی مثل پاداش های نقدی و غیر نقدی مثل پرسنل کادر داره در مورد بیمه فعلا بیمه لحظه ای هست ولی صحبتهایی راجع به صدور دفترچه بیمه هم شده که البته در سال 94 اقدامات بیشتری در این راستا انجام خواهد شد!
کسانی که دانشچو هستند اگر یک سال در پلیس افتخاری خدمت کنند ،باعث میشه که خدمت سربازی رو حتما در شهر خودشون بیوفتن که اینم با توجه به 24 ماه شدن خدمت نعمت بزرگیه:n19:
استفاده از تجهیزات پلیسی مانند سلاح گرم و لوازمی مثل شوکر و اسپری با نظر فرمانده هان و روسای یگان خدمتی مربوطه خواهد بود:n31:
تا اینجای کار 15 ساعت آموزش تئوری هم گذروندم که احتمالا در اینده ای نزدیک آموزش های میدانی هم آغاز خواهد شد:n06: